Seier for James og Greenwood, tap for McTominay

Daniel James og Scott McTominay startet, mens Mason Greenwood debuterte for U21-laget.

Selv om det ikke er noe Premier League-fotball denne helgen er likevel mange av United-spillerne i aksjon for sine landslag. 

United hadde tre britiske innslag i fredagens kamper.

Skottland 1-2 Russland

Scott McTominays Skottland ligger på fjerdeplass i gruppe I, men gruppen er veldig jevn og med seier over Russland ville skottene hatt like mange poeng som motstanderen, som innehar andreplassen i gruppen bak suverene Belgia.

Uniteds midtbanespiller startet kampen, men klarte ikke å sette sitt preg på den.

Til pause sto det 1-1, men russerne vant til slutt 2-1 og dermed ser veien til et EM-sluttspill for Skottland veldig vanskelig ut.

STARTER: Scott McTominay starter mot Aserbajdsjan.

Wales 2-1 Aserbajdsjan

Uniteds store formspiller Daniel James startet på venstrekanten. Wales var store favoritter mot Aserbasjdsjan, som ligger sist i gruppe E. Selv så sliter waliserne, og lå nest sist med tre poeng av ni mulige. Derfor var dette en slags vinn eller forsvinn kamp for Ryan Giggs mannskap.

Wales ledet 1-0 til pause etter et selvmål av humoristiske slaget. Kampen endte til slutt 2-1 uten at Daniel James var involvert i målene.

Wales innehar nå tredjeplassen i gruppen og har full kontakt med lagene foran seg.

Tyrkia U21 2-3 England U21

Det var nok mange som ventet å se Mason Greenwood fra start, men han må finne seg i å sitte på benken. Engelskmennene ligger nest sist i gruppe C, men har kun spilt én kamp og den endte med seier.

Mason Greenwood fikk sin debut for U21-laget da han erstattet Steven Sessegnon etter timen spilt.

England vant til slutt 3-2 etter scoringer av Reiss Nelson og Eddie Nketiah (2).

Les også: Slik gikk torsdagens landskamper