– Det har vært litt latter mellom oss

Har du hørt vitsen om franskmannen som bare scoret i kamp og aldri på trening? Det finnes i alle fall én nordmann som synes den er morsom.

I januar signerte Anthony Martial ny kontrakt, og i et intervju med Sky Sports snakker teknikeren fra Massy om Ole Gunnar Solskjær, Paul Pogba og forholdet til United-fansen.

– Han har gitt meg mange råd, sier Martial om Solskjær.

– Det er alltid fint å få råd fra en tidligere toppspiller, men når du er på banen koker det ned til hva som faller deg naturlig.

– Det har vært litt latter mellom oss, for jeg har alltid ment at det å avslutte er noe som har vært naturlig for meg. Jeg har vært spiss helt siden jeg begynte å spille fotball. Men jeg har misbrukt et par sjanser på trening, mens jeg i kamp gjerne bare trenger én sjanse for å score. Derfor har det vært litt latter!

NY EPISODE AV «OLÉ, OLÉ»:

– Vet hva vi skal gjøre

Martial regnes som høyaktuell for en plass på laget i den viktige hjemmekampen mot Paris Saint-Germain på tirsdag. Før den tid venter Fulham på Craven Cottage.

Den franske 23-åringen spilte 24 minutter som innbytter mot Leicester etter at han returnerte fra skade.

– Han er en trener med de riktige verdiene. Jeg tror han vet hvordan han skal få det beste ut av spillerne, og han er veldig tydelig, noe som gjør at vi vet hva vi skal gjøre når vi går ut på banen.

LES OGSÅ: – Vi må glemme PSG og alt som venter

NY KONTRAKT: Anthony Martial signerte nylig en ny avtale med Manchester United.

– Pogba er en leder

Da laget slet under José Mourinho tidligere denne sesongen var Martial lagets mest effektive spiller. Til tross for rapporter om at han var uønsket av den portugisiske manageren, sikret Martial flere viktige poeng med sine scoringer.

For Solskjær har 23-åringen scoret mot Cardiff og Arsenal, men det er en annen franskmann som har fått større oppmerksomhet.

– Vi vet alle hvilke kvaliteter Paul besitter. Paul er Paul. Nå som han spiller med frihet ser vi den virkelige Paul Pogba. La oss håpe at det fortsetter, sier Martial om lagkameraten.

– Han er en leder. Han snakker mer i garderoben enn han gjør på banen for å være ærlig. Han er en leder både i kraft av ferdighetene hans og det han kommuniserer.

LES OGSÅ: Disse mister Fulham-kampen

LAGKAMERATER: Paul Pogba og Anthony Martial har et godt forhold, både på og utenfor banen.

– Spesielt forhold

På sin pressekonferanse fredag morgen snakket Solskjær om at Fulham-kampen er like viktig som storoppgjørene mot PSG, Chelsea og Liverpool.

Også Martial snakker om viktigheten av stabilitet i den avgjørende perioden.

– Vi er ikke veldig langt unna topp fire, så det handler bare om å holde det gående. Vi må vinne så mange kamper vi kan og sørge for at vi får en av plassene som gir oss Champions League neste sesong.

– Jeg og fansen har hatt et ganske spesielt forhold siden min første sesong. Jeg håper det blir sånn også i fremtiden og at vi kan vinne mange trofeer.

Kampen mot Fulham spilles lørdag klokken 13.30.