United-duo med hvert sitt mål for landslaget - England klare for EM

Tirsdag var seks United-spillere i aksjon for sine landslag.

Marcus Rashford, Harry Maguire, Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Jonny Evans og Scott McTominay startet alle for sine landslag, hvor Evans og McTominay var kaptein for henholdsvis Nord-Irland og Skottland.

Marcus Rashford og Rasmus Højlund reiser tilbake til Manchester med mål i bagasjen etter at de scoret hvert sitt mål tirsdag.

Rashford etter et strålende raid fra venstre og innover i banen da han ga ledelsen 2-1 mot Italia. England vant til slutt 3-1 og kan allerede nå booke billetter til EM i Tyskland sommeren 2024.

Højlund kom også på scoringslisten da han banket Danmark i ledelsen mot San Marino i slutten av første omgang. Danmark slapp så miniputten tilbake i kampen til 1-1, men vant til slutt 2-1.

England 3-1 Italia

Marcus Rashford og Harry Maguire spilte hele kampen for England.

LIVE:

SLUTT.

77 min. MÅL! Harry Kane punkterer kampen for England. Gjør alt selv og viser sine kvaliteter og setter 3-1 alene med Donnarumma.

57 min. MÅL! Marcus Rashford viser seg fra sin beste side! Får ballen ute til venstre, går innover i banen med stor fart bare slik han kan. Drar seg inn fra venstresiden og inn i feltet før han banker ballen knallhardt i lengste hjørne.

46 min. Andre omgang i gang.

PAUSE

31 min. MÅL! Harry Kane er sikker fra straffemerket og setter 1-1.

28 min. STRAFFE. Bellingham felles og England får straffe.

15 min. MÅL! Italia tar ledelsen, mot spillets gang. Di Lorenzo slår inn fra høyre etter en kontring. Det er tellefeil inne i boks for England og ballen havner hos Scamacca som bredsider ballen opp i nettaket fra fem meter.

12 min. Rashford med frisparkforsøk fra 25 meter. Klemmer til på sedvanlig vis, men skuddet går like over.

1 min. Kampen er i gang!

Nord-Irland 0-1 Slovenia

Jonny Evans var kaptein for Nord-Irland da de gikk på et knepent tap hjemme mot Slovenia. Nordirene blir med det liggende på 5. plass i gruppen og er ferdigspilt med tanke på å kunne kvalifisere seg til mesterskap.

Evans pådro seg også et gult kort like før full tid.

San Marino 1-2 Danmark

Christian Eriksen og Rasmus Højlund spilte begge fra start borte mot miniputt San Marino. Det skulle vise seg å være en vanskeligere nøtt en antatt for de danske drenge.

Rasmus Højlund ga Danmark ledelsen med en kanon fra venstresiden av sekstenmeteren like før pause, men i andre omgang utliknet San Marino med sitt første mål i en offisiell landskamp på nesten to år. Kanskje øynet de også sitt første poeng i en kvalifiseringskamp, men med tjue minutter igjen scoret danskene igjen og gjorde at drømmen om poeng for San Marino fortsatt forblir en drøm. Danmark nærmer seg EM-spill.

Frankrike 4-1 Skottland

Scott McTominay var kaptein for Skottland da de møtte Frankrike til treningskamp. Der ble Skottland som ventet noen numre for små, selv etter å ha tatt ledelsen 1-0. Franskmennene slo knallhardt tilbake og vant til slutt 4-1.

Italia U21 2-0 Norge U21

Isak Hansen-Aarøen spite hele kampen for Norges U21-landslag og mistet ballen like i forkant av Italias første scoring. Ellers kom den unge United-spilleren til en god skuddmulighet som også var Norges største sjanse i kampen.

LIVE:

SLUTT

65 min. STOR ISAK-SJANSE. Isak Hansen-Aarøen får ballen i mellomrom og finner rom for skudd. Fyrer fra 20 meter og skuddet tar innom en Italia-spiller før den stryker stolpen.

46 min. MÅL. Italia dobler ledelsen. Francesco Esposito utnytter slett markeringsspill og triller inn 2-0.

PAUSE

25 min. MÅL. Hansen-Aarøen spiller bort ballen på egen halvdel og Norge blir knallhardt straffet. Tomasso Baldanzi tar med seg ballen og scorer kampens første mål.

1 min. Kampen er i gang

Japan 2-0 Tunisia

Hannibal Mejbri ble sittende hele kampen på benken for Tunisia i treningskampen borte mot Japan. I Japan var hjemmelaget det klart beste laget og vant fortjent 2-0.