BRITISKE EKSPERTER OM GARNACHOS KUNSTMÅL:

- Slike ting gjør man verken på trening eller sammen med kompiser på løkka

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant 3-0 mot Everton på Goodison Park søndag. Det godt hjulpet av en tidlig scoring av Alejandro Garnacho. 

Og det var ikke en hvilken som helst scoring. 

19-åringen vartet nemlig opp med en god kandidat til både sesongens mål i Premier League, og mye trolig også en nominasjon til årets mål i verden for inneværende sesong.

Et fantastisk brassespark som subjektivt sett er fullt på høyde med Wayne Rooneys legendariske brasse-scoring mot Manchester City i 2011. 

Selv om Ten Hag ikke ville sammenlikne Garnacho med verken Rooney eller Ronaldo var flere tidligere United-spillere som nå jobber som eksperter klare på at dette var en helt spesiell scoring som er blant de beste i Premier League-historien.

Lengst fremme i sine superlativer var Owen Hargreaves.

- Det er et av de beste målene scoret i historien til Premier League. Spillet i forkant er veldig bra. Dalot slår et strålende innlegg, men avslutningen? Det er noe du ikke en gang gjør på trening eller i det hele tatt prøver på sammen med kameratene dine. Det var helt utrolig. Alt ved målet var majestetisk. 

Også Gary Neville og Roy Keane pratet om scoringen med store ord som kommentator og eksperter i studio.

- Den beste spilleren i denne kampen har nok vært Kobbie Mainoo, men likevel er jeg nødt til å gi belønningen som kampens spiller til Garnacho, sa Neville som kommentator på Sky Sports før han fortsatte. 

- Noen ganger er det enkeltøyeblikk som gjør spillere fortjent til kampens spiller og det målet her gjør det. Jeg har aldri sett et lignende mål. Jeg kan ikke en gang tenke meg hvordan han får det til

Roy Keane fikk se målet fra en god vinkel i studio på Goodison Park.

- Det var helt utrolig. Vi hadde en god vinkel hvor vi så målet rett bakfra. Det var en veldig god bevegelse, en strålende ball fra Lindelöf, et godt løp av Dalot og når ballen ligger i nettet. Det er vanskelig å beskrive det med ord. Jeg har aldri klart det i mitt liv. Vanligvis kommer jeg med kritikk til keeperne, men denne gangen skal jeg la det være.

Powered by Labrador CMS