NEDERLAG FOR U21-LAGET:

Shoretire-dobbel ikke nok – Hansen-Aarøen og United tapte 3-2 borte mot Chelsea

Det er en innholdsrik fotballhelg i vente for Manchester United.

Lørdag skal U18-laget opp mot Newcastle, før kvinnelaget skal bryne seg på samme motstander i FA-cupen søndag. Senere på helgens siste dag venter som kjent tungvektsduellen i Premier League mellom United og Tottenham.

Aller først var imidlertid U21-laget i aksjon mot Chelsea i Premier League 2 i kveld, og det ble ikke den kickstarten på helgen som United hadde håpet på.

Etter to baklengsmål før hvilen, det første tilsynelatende av det snodige slaget, sørget en rask måldobbel fra kaptein Shola Shoretire for at United var tilbake i kampen på 2-2 med en halvtime igjen.

Helt på tampen scoret imidlertid Chelsea 3-2, og alle poengene ble værende igjen i London.

Dermed faller United til 12.-plass på tabellen, hele 16 poeng bak den suverene serielederen Tottenham.

Vi registrerer at både Dan Gore, Willy Kambwala og Omari Forson manglet fredag kveld. Dermed er sjansen stor for at de er med i førstelagstroppen mot Tottenham søndag.

Joe Hugill ble tidligere fredag bekreftet klar for Burton Albion på en låneavtale ut sesongen.

Grunnet manglende rettigheter til å se oppgjøret var live-oppdateringene således noe begrenset. Under kan du imidlertid lese det viktigste fra kampen.

U21: Chelsea 3–2 (2-0) Manchester United

Premier League 2
Kingsmeadow, London.

1-0 McNeilly (32), 2-0 McNeilly (45+5), 2-1 Shoretire (54), 2-2 Shoretire (60), 3-2 George (90+1)

Gult kort: Murray (76)

United: Elyh Harrison – James Nolan (Toby Collyer, 45+2), Rhys Bennett, Sam Murray, Sonny Aljofree – Tom Huddlestone, Isak Hansen-Aarøen (Charlie McNeill, 79), Sam Mather – Shola Shoretire (K), Ethan Wheatley, Maximilian Oyedele (Ruben Curley, 46).

Uben.innb.: Dermot Mee, Finley McAllister

SLUTT 3-2.

90+9´: Der er det over. Det blir tap og null poeng for United, dessverre.

90+9´: Åtte minutter nå. Ennå ikke over, dette.

90+8´: Syv minutter tillegg unnagjort.

90+7´: Tre gule kort for Chelsea i løpet av tilleggstiden.

90+6´: Vi har spilt fem minutter overtid. Uvisst hvor mye som faktisk er lagt til.

90+1´: Så er det Chelsea som scorer 3-2. Tyrique George scorer.

89´: Vi beveger oss mot overtiden her.

81´: Ti minutter gjenstår av ordinær tid.

79´: Hansen-Aarøen er ferdigspilt. Inn kommer McNeill.

76´: Murray får gult kort.

73´: Chelsea gjør en hel haug av bytter. Fire i tallet. Et drøyt kvarter igjen.

59´: Så scorer Shoretire igjen! 2-2! Vi har to tomålsscorere i London denne fredagskvelden. Ifølge X-kontoen «The Peoples Person» var det en vakker volleyscoring.

53´: United reduserer til 2-1! Det er kaptein Shoretire som tenner håpet for gjestene.

47´: Curley erstatter Oyedele i angrepsleddet.

46´: Oppgjøret er i gang igjen.

PAUSE 2-0.

45+4´: McNeilly dobler hjemmelagets ledelse helt på tampen av første omgang. Chelsea leder 2-0.

45+2´: Collyer erstatter Nolan.

42´: Zak Sturge får gult kort for vertene.

31´: Chelsea tar ledelsen etter en drøy halvtime. Donnell McNeilly scorer 1-0. Ifølge X-kontoen «The Peoples Person» skal linjedommeren først ha avvinket for at ballen har vært ute, før det plutselig dømmes scoring.

10´: Det står 0-0 etter ti spilte minutter. Som nevnt får ikke undertegnede sett kampen, og det er også vanskelig å få gode liveoppdateringer fra oppgjøret.