Ryktesaker, uke 47

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 26. november

08.00: Donny van de Beek er ikke fornøyd med spilletiden han får i United. Dette åpnet han seg opp om i et intervju. Les mer HER.

Lørdag 25. november

09.22: Ikke alltid like treffsikre Calciomercato skriver at Jadon Sanchos førstevalg i januar skal være gamleklubben Borussia Dortmund, men at Juventus også håper å låne 23-åringen. 

De vil betale rundt en tredjedel av spillerens lønn, noe United under vanlige omstendigheter aldri ville akseptert, men ifølge nettstedet innser United gradvis at de må vurdere en slik løsning hvor de betaler en del av Sanchos lønn.

Fredag 24. november

08.19: Florian Plettenberg skriver at United er klare over det faktum at Raphaël Varane er misfornøyd med sin situasjon, og Bild-journalisten forstår det slik at Varane vil kunne få grønt lys for en januarovergang. 

Bayern følger med på Varanes situasjon, og United verdsetter angivelig Varane til 20-30 millioner euro (17,4 millioner pund-26,1 mill. i nåværende valutakurs).

Et utlån skal for øyeblikket ikke være et alternativ: United ønsker et salg om de skal la franskmannen dra.

Torsdag 23. november

22.00: Ifølge den tyrkiske avisen Fotomac  skal Altay Bayindir være i tenkeboksen om en overgang til Galatasaray. Bayindir kom til United 1. september, men er angivelig ikke fornøyd med spilletiden. Han har fortsatt ikke fått debutten sin. 

10.30:  Manchester United skal ha Nices og Frankrikes Jean-Clair Todibo øverst på ønskelisten over nye midtstoppere sammen med Gonçalo Inácio fra Sporting Club i Portugal, melder The Sun. 

Avisen skriver videre at fremtiden til Raphaël Varane er høyst usikker og at den skadeutsatte franskmannen, som rundet 30 år i vår, er en type spiller som Sir Jim Ratcliffe og INEOS vil erstatte med yngre krefter. 

09.15: United skal ha hatt Fluminenses brasilianske midtbanespiller Andre på blokken. Fulham kan imidlertid ta innersvingen på både United og Liverpool, som også skal være interessert, og gå for Andre allerede i januarvinduet. 

Midtbanespilleren skal ha en prislapp på rundt 30 millioner pund, skriver London Evening Standard

Onsdag 22. november

17.31: Det tyrkiske sportsnettstedet Sporx skriver at Galatasaray planlegger å hente Donny van de Beek i januar, og at klubbene kommer til å diskutere en avtale i forbindelse med neste ukes kamp mellom lagene.

08.05The Sun skriver at Raphaël Varane kommer til å forlate Manchester United, men at Erik ten Hag ønsker å beholde ham ut sesongen og at det derfor ikke vil skje en overgang i januarvinduet. 

Midtstopperen sies å være interessert i en overgang til enten Saudi-Arabia eller Italia, og skal koste mellom 17 og 20 millioner pund.

Tirsdag 21. november

08.10: Den 20 år gamle Santos-spissen Marcos Leonardo har blitt koblet til blant andre Manchester United og Arsenal, og nå bekrefter agenten at brasilianeren er klar for en overgang til europeisk fotball i vinter. Så spørs det om United vil gå for en ny ung spiss i januarvinduet, men Evening Standard skriver i alle fall at United og Arsenal vil få kamp av Newcastle og Roma om signaturen.

Mandag 20.november

19.00: Mer om Raphaël Varane. Tyske Florian Plettenberg skriver på Twitter om interesse fra Bayern München. Selv om interessen er der skal det være vanskelig å få til en avtale på grunn av lønnsnivået til den franske midtstopperen. United skal ha satt et prisforlangende på €20-30 millioner for å slippe Varane.

16.17:  Fabrizio Romano har på ny vært gjest hos The United Stand sin Youtube-kanal og har uttalt seg om det han hører rundt overgangsrykter i United-verdenen. Italieneren oppsummerer ståa i klubben på denne måten:

  • Ryktene om en exit for Casemiro i januar er overdrevet. Selv om brasilianeren har hatt en svak start på sesongen så er det ingenting som tyder på at United vil kvitte seg med ham.
  • Det er interesse for Raphaël Varane fra Saudi-Arabia, men akkurat nå er det ingenting konkret.
  • Anthony Martial er gjenstand for interesse fra flere klubber. Det er mulig at det kan skje allerede i januar, noe som kan skape en dominoeffekt på spissmarkedet i Europa.
  • United er på jakt etter en midtstopper som kan gå rett inn i laget og ser på muligheten for å få dette til i januar. Om det ikke skulle skje så vil det være høyt på prioriteringslisten til sommeren.
  • Speiderteamet til United har ved flere anledninger vært tilstede for å se på den portugisiske unggutten Joao Neves. Det virker imidlertid veldig lite sannsynlig at det kommer til å skje noe rundt midtbanespilleren allerede i januar.
  • Det er stor interesse for Bruno Fernandes i Saudi-Arabia, men United-kapteinen er ikke interessert i å prate med andre klubber og har fokuset kun på å gjøre en god jobb i United.

09.07: Tyrkiske Aksam skriver at 23 år gamle Sacha Boey, som har blitt koblet til United, ikke ønsker å signere ny kontrakt med Galatasaray. Han ønsker ifølge artikkelen å dra til England.

United, Arsenal og Brighton skal være interesserte, og det nevnes en sum på minst 20 millioner euro for høyrebacken (17,5 millioner pund i nåværende kurs). Det mest sannsynlige skal være at han forlater Galatasaray i sommer, ikke i januar.

Powered by Labrador CMS