Ryktesaker, uke 46

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 19.november

11.00: Bruno Fernandes demper ryktene om en overgang til Saudi Arabia. 

- Jeg er fornøyd her jeg er og jeg er fokusert på Man United, sa portugiseren.

10.45: El Nacional (her gjengitt av MEN) hevder at United allerede har tatt kontakt med Antoine Griezmanns agent for en potensiell overgang neste år. Det er ikke første gang franskmannnen kobles til United. Ryktene blomstrer opp hvert vindu.

Det antydes at United er forberedt på å tredoble hans nåværende lønn i Atletico Madrid, noe som kan føre til at frigjøringsklausulen hans på 25 millioner euro utløses.

00.45: Den tidligere United-keeperen David de Gea skal ha takket nei til et tilbud fra Cristiano Ronaldos klubb Al-Nassr i Saudi-Arabia til tross for at han kunne tjent 500 000 pund i uken, melder The Sun.

De Gea er fremdeles klubbløs etter at han forlot United i sommer da kontrakten hans gikk ut. Også David Beckhams Inter Miami skal være interessert i spanjolen, skriver Daily Star.  

Lørdag 18 november

22.00: På en dag der det har vært heller stille på ryktefronten tar vi med en sak fra ESPNs Rob Dawson som skriver at Erik ten Hag skal ha blitt meget imponert over innstillingen og spillet til Harry Maguire denne sesongen. 

Maguire var ute i kulden og de fleste hadde regnet med at midtstopperen ville bli solgt i sommer, men Maguire ønsket å bli for å kjempe for en plass på laget. 

Selv om det primært er skadesituasjonen til United som ga Maguire en ny sjanse, skal Ten Hag ha blitt imponert over måten Maguire har respondert på med solide kamper og ikke minst det faktum at han flere ganger skal ha vært i kontakt med Jadon Sancho for å få vingen til å unnskylde seg til Ten Hag for å komme inn i varmen igjen. 

Fredag 17. november

08.10: Det italienske nettstedet Il Romanista hevder at Gianluca Mancini er en midtstopper som United ser på. Roma skal ønske seg minst 30-35 millioner euro for 27-åringen. 

Torsdag 16. november

10.36: RMC-journalisten Fabrice Hawkins skriver at United og PSG følger nøye med på utviklingen til Monaco-midtbanespiller Youssouf Fofana, og Juventus skal også være interesserte.

24-åringen var på banen i seks av sju kamper for Frankrike under VM i Qatar, inkludert i finalen.

08.30:  Manchester United skal være interessert i spissen Nikola Krstovic fra Montenegro som til daglig spiller i Lecce. 23-åringens navn dukker noe overraskende opp i Uniteds spillerjakt i januar, men det er ventet at Krstovic kommer til å bli et ganske rimelig alternativ, skriver nettstedet Teamtalk.   

Onsdag 15. november

19.42: Kilder har fortalt ESPN at United nekter å la Jadon Sancho gå på billigsalg om han drar i januar, skriver Rob Dawson. 

United vil lytte til eventuelle Sancho-bud, og det skal være interesse fra Juventus og Borussia Dortmund. United-ledelsen er klar over at mulige kjøpere vil prøve å utnytte Sanchos situasjon på Old Trafford ved å tilby seg å låne 23-åringen samtidig som de ber United om å betale majoriteten av lønna, men United er lite villige til å gå med på en slik løsning.

Det betyr ikke at et lån er utelukket, men United vil i så fall at klubben som låner ham betaler en betydelig del av lønna, og helst en lånesum.

12.40: Litt mer om Joao Neves. Den portugisiske avisa Record skriver at United skal være så overbevist om midtbanespillerens kvaliteter at de vil hente ham. 19-åringens utkjøpsklausul ligger imidlertid på 100 millioner euro, skriver Sport Witness.

08.05: Manchester United hadde speidere på tribunen under søndagens kamp mellom Benfica og Sporting Lisboa til å følge med på Joao Neves, skriver Fabrizio Romano.

Der fikk de se den 19 år gamle midtbanespilleren utligne fire minutter på overtid, før tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt avgjorde kampen sju minutter på overtid.

En annen som kobles til United, Sporting-stopper Goncalo Inacio, viste seg for øvrig fra en litt mer uheldig side da han pådro seg et rødt kort.

07.55: Skal vi tro Talksport, så skal Sir Jim Ratcliffe, som ventes å bli minoritetseier i Manchester United med ansvar for den sportslige driften i løpet av kort tid, være villig til å lytte til bud på Casemiro. Midtbanespilleren skal være et overgangsmål for den saudiarabiske ligaen.

Tirsdag 14. november

18.30: Mandag skrev Fabrizio Romano at Juventus hadde forhørt seg om mulighetene for en Jadon Sancho-avtale, og nå skriver Daily Mail at italienerne står klare til å tilby 23-åringen en «utvei» fra den fastlåste situasjonen i United i januarvinduet, etter at representanter fra klubben skal ha vært i England forrige uke.

Juventus skal imidlertid først og fremst ha mulighet til å tilby en låneavtale, hvor United nok også må betale en andel av den nåværende ukelønna på angivelige 275.000 pund.

Borussia Dortmund skal også vurdere å gjøre et framstøt, i tillegg til enkelte klubber i Saudi Arabia, selv om Sancho selv skal foretrekke å bli i Europa.

00.17: Det brasilianske fotballnettstedet Trivela, her gjengitt av Sport Witness, skriver at United er med i kampen om den 22 år gamle defensive midtbanespilleren André.

André har to A-landskamper for Brasil, og spiller for Fluminense, hvor han nylig var med på å vinne Copa Libertadores-finalen mot Boca Juniors.

I likhet med Brasil, så ser angivelig United på ham som den naturlige arvtakeren for Casemiro, og har sendt representanter for å følge ham, inkludert i Copa Libertadores-finalen.

Fluminense vil ikke hindre ham i å forlate klubben på grunn av en tidligere enighet om å la ham dra, men de vil ikke selge for mindre enn 30 millioner euro (26,4 millioner pund i nåværende kurs).

Presidenten i Fluminense har tidligere bekreftet Liverpool-interesse for André. Da Liverpool prøvde seg i sommer, skal de ha fått beskjed om at Fluminense ikke ville selge før i januar.

Mandag 13. november

21.30: Fabrizio Romano forstår det som at Juventus har vært interessert i informasjon om en avtale med Jadon Sancho de seneste dagene. 

Han er klar for å forlate Manchester United i januar og Juventus er interessert i spilleren, men bare på lån. Ingen forhandlinger har funnet sted enda ettersom at United foretrekker å vente på bud for en permanent overgang. 

14.10: Jadon Sancho seiler opp som et hovedmål for den saudiarabiske ligaen i januar, sammen med Tottenhams Richarlison. Det skriver Matt Law i The Telegraph.

Begge de to tiltrakk seg interesse fra Saudi-Arabia mot slutten av årets sommervindu, der Al-Ettifaq var blant dem som ønsket seg Sancho.

08.00: Getafe ønsker forlenge Mason Greenwoods opphold i klubben, med enten en ny låneavtale eller en permanent avtale, skriver The Sun. Angrepsspilleren er for øyeblikket lånt ut til La Liga-klubben for resten av sesongen.

Powered by Labrador CMS