Vurderer å forlate United:

– Penger er ikke min motivasjon

Publisert

Donny van de Beek har i et nytt intervju uttalt seg om fremtiden: 

– Vi får se i januar hva som skjer. Jeg trenger å begynne å spille kamper veldig snart – om ikke i Manchester United, så i en annen klubb. 

Van de Beek er ikke i Champions League-troppen, og får heller ikke særlig mye tillit i andre turneringer for tiden, og 26-åringen er ikke i United for å tjene penger.

– Jeg tror jeg bare må være ambisiøs. Jeg har alltid vært en fotballelsker. Jeg er helt gal etter fotball. Jeg tjener godt i United, men penger er ikke min motivasjon. Jeg ønsker å nyte jobben min hver dag.

– Forrige sesong var jeg på sidelinjen i mange måneder på grunn av kneskaden min. En savner det [fotballen] noe helt forferdelig. Det gjør at jeg setter enda mer pris på at jeg har en fantastisk jobb. Jeg er i en legendarisk klubb, og jeg er fortsatt stolt hver dag over å kunne bære Manchester United-trøya. 

– Men jeg er proppfull av energi nå som jeg er i toppform igjen, og jeg trener som et dyr. Tiden har kommet for å ta et annerledes valg, siteres Van de Beek på. 

Nederlenderen har blant annet blitt koblet til onsdagens motstander, Galatasaray, som potensielt kan gå videre fra Champions League-gruppespillet på bekostning av United.

DET ENESTE LAGET HAN HAR MØTT DENNE SESONGEN: Donny van de Beek har to innhopp denne sesongen, begge mot Palace i slutten av september.
DET ENESTE LAGET HAN HAR MØTT DENNE SESONGEN: Donny van de Beek har to innhopp denne sesongen, begge mot Palace i slutten av september.
Powered by Labrador CMS