Jonny Evans frustrert med jublende Crystal Palace-spillere i bakgrunnen, 6. mai 2024.

LIVE:

Total ydmykelse på Selhurst Park

I 1972 vant Crystal Palace 5-0 mot Manchester United på Selhurst Park. Denne gangen ble det nesten like ille, for Palace vant hele 4-0 – og det kunne vært mer.

Bruno Fernandes manglet på grunn av skade for aller første gang, og problemene i forsvar var ille også, men at det skulle bli så ille som dette hadde vel bare de aller største pessimistene trodd.

Michael Olise har blitt sterkt koblet til United, og han sendte Crystal Palace opp i ledelsen i kampens 12. minutt – han scoret forrige gang Ten Hags lag gjestet Selhurst Park også.

Jean-Phillippe Mateta doblet ledelsen for Crystal Palace noen minutter før pause, etter å ha rundlurt en Jonny Evans som dessverre så litt rusten ut. Dette var den sjette hjemmekampen på rad hvor Mateta har scoret.

Tyrick Mitchell økte til 3-0 i det 58. minutt, før Olise satte inn sitt andre mål for dagen med kampens siste mål.

Palace var nærmere 5-0 enn United var 4-1 – men det skal også nevnes at Casemiro hadde ballen i nettet to ganger. Det første ble annullert på grunn av et keeperangrep fra Rasmus Højlund, mens det andre ble annullert for en ganske klar offside.

Under kan dere lese livereferatet fra vår livetjenesteleverandør.