DEL TO AV PRESSEKONFERANSEN:

– Jeg er sikker på at Manchester United er en veldig attraktiv klubb for enhver spiller

Publisert Sist oppdatert

På del to av pressekonferansen før Brighton-kampen – som ble gjennomført torsdag ettermiddag, men hvor sitatene hadde sperrefrist til lørdag kveld – så fikk Erik ten Hag noen spørsmål relatert til spillerlogisitikk og europeiske turneringer.

Etter å ha gitt uttrykk for at han ikke ville tenke på en slik negativ måte (da han ble spurt om det ville være flaut å spille i UEFA Conference League) siden United har alt i egne hender når det gjelder å unngå den turneringen, siden United er i FA-cupfinalen, så fikk Ten Hag et spørsmål om det ikke blir vanskelig å tiltrekke seg spillere når en i beste fall kan tilby Europa League. 

– En vil selvsagt spille på høyeste mulige nivå, men om en får muligheten til å gå inn i et prosjekt i en klubb som Manchester United, så er jeg sikker på at Manchester United er en veldig attraktiv klubb for enhver spiller.

Erik ten Hag med tale etter den siste hjemmekampen mot Newcastle, 15. mai 2024.
Erik ten Hag holder tale etter 3-2-seieren mot Newcastle.

En annen journalist lurte på om det til tross for lavere tabellposisjon går an å argumentere for at United er på et bedre sted på 12 måneder siden, på grunn av endring i eiersituasjon, endringene i strukturen og at unge spillere som Garnacho og Mainoo nå har fått en sesong på laget som førstevalg.

– Ja, jeg tenker at vi utvikler noen unge spillere med høyt potensial som virkelig kan øke kvaliteten i troppen vår. Med etablerte og erfarne spillere, så kan det gi en veldig god miks i en sterk stall som kan konkurrere på det høyeste nivået. Jeg mener at vi også har vist det denne sesongen mot topplag, at vi ofte er veldig konkurransedyktige.

Da han ble spurt konkret igjen på om klubben er på et bedre sted enn for 12 måneder siden på grunn av endringene, så svarte han følgende: 

– Hvis en ser på resultater, så nei, men vi vet grunnene til det. Jeg vil si ja, vi har flere spillere av høy kvalitet i troppen, så ja, fra det perspektivet er vi på et bedre sted [for fremtiden].

Powered by Labrador CMS