Ryan Giggs under en Salford-kamp i mai i fjor.

PA: Giggs jobber som fotballdirektør i Salford City

Publisert

Manchester United-legende Ryan Giggs har levd et tilbaketrukket liv siden han offisielt forlot sin post som Wales-manager i juni 2022.

Da hadde han ikke vært på sidelinjen i en landskamp siden han i november 2020 ble pågrepet i eget hjem, anklaget for å ha påført sin tidligere kjæreste fysisk skade.

I juli i fjor ble det kjent at ekskjæresten ikke lenger ville medvirke i saken, og Giggs var dermed en fri mann. Rettssaken mot ham foregikk i august 2022, men etter at juryen ikke kom til enighet, skulle den etter planen opp igjen i en ny rettsrunde.

Det ble imidlertid ikke noe av, og ifølge nyhetsbyrået PA, gjengitt av flere britiske medier, har Giggs det meste av denne sesongen jobbet som fotballdirektør i Salford City. Det er imidlertid ikke bekreftet av klubben selv.

Giggs er sammen med resten av «Class of 92»-spillerne David Beckham, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt og Paul Scholes medeier av klubben. De seks spillerne eier 10 prosent hver.

Butt er administrerende direktør i klubben.

27. mars markeres det at United-legendene har eid den lokale klubben i ti år.

Class of 92
KLUBBLEGENDER: David Beckham, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes, Nicky Butt og Ryan Giggs i anledning en Adidas-lansering i 2017.
Powered by Labrador CMS