Ønsker Benzema til United: - Hvordan kan du si nei til denne signeringen?

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har blitt knyttet til en mulig signering av den erfarne spissen Karim Benzema denne måneden, etter at tidligere United-spiller Rio Ferdinand uttrykte sitt ønske om å få han til klubben. 

Benzema, som nylig forlot Real Madrid for å spille i Saudi Pro League, har nå kommet i konflikt med Al-Ittihad-manager Marcelo Gallardo og det forventes at han vil forlate klubben denne måneden og at han ønsker seg tilbake til Europa.

Ferdinand mener det vil være gunstig for Manchester United å hente Benzema. På YouTube-kanalen Five reflekterte Ferdinand over hvilke fordeler United vil få ved å hente han.

- Det går tilbake til det gamle, det vi har gjort før. Vi har gjort det med Cristiano Ronaldo, Falcao, Cavani, Zlatan. Hør etter, Benzema... hvordan kan du si nei? Hvordan kan du si nei til den signeringen?

Selv om Ferdinand erkjente usikkerhet rundt klubbens økonomiske evne til å dekke Benzemas lønn, påpekte han at veteranens tilstedeværelse kunne være til stor hjelp for Rasmus Højlund.

- En person som trenger det mer enn noen andre akkurat nå, er Rasmus Højlund. Højlund trenger noen å se og lære av, la Ferdinand til, og trakk paralleller til tidligere unge talenter som har hatt nytte av erfarne stjerners veiledning.

HJELP FRA BENZEMA? Rio Ferdinand mener at å ha Karim Benzema i klubben vil være til stor hjelp for unge Rasmus Højlund.

Til tross for Ferdinands positive syn på en potensiell Benzema-signering, ser det ut til at Manchester United sannsynligvis ikke vil gå i havn med avtalen, ettersom at rapporter indikerer at klubben ser etter en spiss på lån denne måneden. Finansielle restriksjoner som følge av Financial Fair Play vil imidlertid påvirke klubbens muligheter til å hente inn nye spillere, og det antas at Benzema tjener rundt £86 millioner i året.

Powered by Labrador CMS