Målkalas da United vant

United gjestet Southampton i det som ble et målkalas uten like.

Kampen startet på verst tenkelig vis for unggutta til United. Southampton tok nemlig ledelsen allerede etter ett minutt.

Heldigvis tok det ikke lange tiden før United hadde snudd kampen. Snaue 2o minutter senere scoret Ethan Wheatleys to mål på to minutter. Wheatley som nylig debuterte på førstelaget kroner dermed en fin uke med to scoringer på nivået han vanligvis opererer med.

Flere scoringer ble det ikke i første omgang og stillingen var dermed 2-1 til pause.

TOMÅLSSCORER: Ethan Wheatley.

I andre omgang skulle det derimot eksplodere.

Hele seks mål ble produsert i løpet av de siste 45 minuttene. Og de kom tett. Luke Pearce utlignet for vertene etter 59 minutters spill, før Sam Mather tegnet seg på scoringslisten to minutter senere, før en ny United-spiller, Ethan Williams, også fikk ballen i nettet. Dermed var stillingen plutselig 4-2 på sørkysten.

United ga seg ikke der. Ethan Williams scoret Uniteds femte og sitt andre for dagen før Charlie McNeill satt spikeren i kisten med dagens siste United-scoring.

PÅ SCORINGSLISTEN: Charlie McNeill

Likevel fikk også Southampton bidratt en siste gang til målkalaset da Will Merry fikk pyntet på resultatet i det 88. minutt.

Kampen ender 6-3 til United, i det som må kunne kalles en fartsfylt og smått absurd fotballkamp.

Med tre poeng med seg tilbake til Manchester kryper unngutta opp på en 11. plass i ligaen. Med maks uflaks kan United ende på 14. plass, dersom lagene bak dem på tabellen stikker av med seieren i sine respektive kamper.

Les hvordan kampen utspilte seg under.

U21: Southampton 3-6 Manchester United

English Premier League 2
Staplewood Training Ground

Mål:  1-0 Samuel Amo-Ameyaw, 1-1 Ethan Wheatley (Omari Forson, 22), 1-2 Wheatley (Sam Mather, 23), 2-2 Luke Pearce, 2-3 Sam Mather (61), 2-4 Ethan Williams (62), 2-5 Williams (Harry Amass, 80), 2-6 Charlie McNeill (Jacob Devaney, 85), 3-6 Will Merry (88).

Gult Finlay McAllister (65), Harry Amass (90+4), Jacob Devaney (90+5)

Manchester United: Elyh Harrison - Habeeb Ogunneye, Louis Jackson, Sonny Aljofree, Harry Amass - Ruben Curley (Jacob Devaney, 56), Finlay McAllister - Omari Forson, Sam Mather (James Scanlon, 81), Ethan Williams (Sam Murray, 86), Ethan Wheatley (Charlie McNeill, 82).

Uben.innb.: Jack Kingdon

__________________________________________________

SLUTT.

88: MÅL!! Southampton reduserer, herre min hatt for en fotballkamp.

85: MÅL!! Charlie McNeil øker ledelsen for United.

80: MÅL!! United øker ledelsen. Dette må vel være spikeren i kista? Ethan Williams gjør sitt andre for dagen.

62: MÅL!! Og der smeller det igjen. Ethan Williams setter inn 4-2 for United.

61: MÅL!! Igjen skjer det mye på kort tid. Denne gangen er det United som scorer Sam Mather sender United opp i ledelsen igjen.

59: MÅL!! Southampton utligner Luke Pearce er målscorer

57: Spillerbytte for United. Jacob Devaney kommer inn for Ruben Curley

46: Kampen er underveis

45: PAUSE

23: MÅL!! Ethan Wheatley gjør det igjen! United har snudd kampen. Det er stjerneskuddet Wheatley som gjør det bare få dager etter han fikk debuten sin for førstelaget.

22: MÅL!! Ethan Wheatley utligner for United. Dermed er vi like langt på sørkysten.

1: Marerittstart! Southampton tar ledelsen allerede etter ett minutt. Amo-Ameyaw sender hjemmelaget i føringen.

1:  Kampen er i gang.

0´: Ethan Wheatley som ble den 250. akademispilleren til å debutere på førstelaget starter kampen på topp for United.