UENIG MED ROONEY:

– Spillerne er desperate etter å spille

Publisert Sist oppdatert

På del to av tirsdagens pressekonferanse ble Erik ten Hag konfrontert med Wayne Rooneys påstand om at United-spillere går glipp av kamper med skader for å spare seg til FA-cupfinalen og til EM, og nederlenderen var definitivt ikke enig i den påstanden.

– Nei. Du måtte nesten ha sett det her på Carrington. Spillerne er desperate etter å spille. Jeg ser «Licha» Martínez, jeg ser Bruno – han gikk gjennom en fysisk test på søndag i håp om å spille. Rashford gjorde alt han kunne gjøre. Han trente, og prøvde å trene sist uke, men han rakk den ikke. Spillerne er desperate etter å spille, og de ønsker å være i riktig form [inn mot slutten av sesongen].

– En ser også Victor Lindelöf og Raphaël Varane, de trener for å gjøre seg selv tilgjengelige til finalen. De gjør hva de kan.

Ex-red Henning Berg – som nylig gjestet Uno – har i et intervju med VG kritisert Rooneys uttalelser.

– Det er ville spekulasjoner og en argumentasjon som blir urettferdig. Tidligere spillere bør holde seg for gode for å spekulere i slike holdninger, spesielt når du sitter utenfor og ikke er involvert i det daglige i United. Hva som er situasjonen er umulig å vite. Vi som er utenfor kan ikke komme med sånne utspill, for det vet vi ikke noe om, siteres Berg på.

Verken Erik ten Hag eller Henning Berg sier seg enig med Wayne Rooney.

– Vi har savnet ham nesten hele sesongen

Ten Hag hadde på del én av pressekonferansen snakket om at Lisandro Martínez etter alt å dømme er tilbake i troppen mot Newcastle, og fikk her igjen spørsmål om hvor viktig det er å ha ham tilbake med tanke på hvor viktig han er både på banen og i garderoben. 

– Vi trenger ham spesielt på banen. Der får han vist frem gløden sin, og der er det han som er krigeren om han er skadefri. Når hans fysiske form er god, så er han en skikkelig leder for oss, en skikkelig kriger. Han gir oss den riktige gløden, og han er en veldig viktig spiller i forsvarslinja vår. Vi har savnet ham gjennom nesten hele sesongen.

Erik ten Hag avviste ellers at han tror Newcastle-kampen blir sin siste hjemmekamp som United-manager.

Lisandro Martínez kan være tilbake på banen mot Newcastle.
Powered by Labrador CMS