Forsvarer Højlund: – En spiller for nåtiden og fremtiden

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund har slitt med formen etter at han kom tilbake fra muskelskaden i midten av mars. På de siste ti kampene har dansken bare scoret ett mål. 

Nå går Erik ten Hag ut i media og tar unggutten i forsvar. 

– Han har hatt tre skader denne sesongen, men har fortsatt scoret 14 mål. Jeg synes det er veldig bra for en ung spiller, uttalte nederlenderen på tirsdagens pressekonferanse. 

FÅR ROS: Ten Hag mener Højlund har hatt en god sesong til tross for måltørken i det siste.

Den siste tiden har det vært litt murring omkring Højlunds kvaliteter og om dansken kan leve opp til nivået som kreves av han i United. Det er ingen tvil om hva Ten Hag mener om den saken. 

– Da vi bestemte oss for å kjøpe han, hentet vi en spiller for denne nåtiden og for framtiden. Han må utvikle seg, han må vise framgang, men han trenger tid. Noen ganger går det opp og ned, men han er en veldig sterk karakter. Jeg føler meg selvsikker på at han vil lykkes, sa United-sjefen bestemt. 

Ten hag tok seg også tid til å nevne noe om overgangsstrategien rundt Højlund overgangen.

RIKTIG: Ten Hag understreker at United gjorde det riktige da de hentet inn Højlund.

– Forrige sesong hadde vi en spiller som scoret 30 mål. Vi kjøpte en ekstra spiss til laget, etter det hadde vi ikke økonomi til noe mer. Vi kom på tredje plass og nådde to finaler i fjor, når vi da kjøper en spiss viser det at overgangsstrategien er riktig. 

Så gjenstår det å se om Højlund klarer å tegne seg på scoringslisten i Uniteds siste hjemmekamp for sesongen, mot Newcastle onsdag kveld. 

Powered by Labrador CMS