– Håper flere spillere vil hjelpe andre

Publisert Sist oppdatert

Når PFA Players Award går av stabelen lurer alle på hvem som går av med prisen som årets spiller i Premier League (stemt av spillerne). I den kategorien var ingen Manchester United-spillere nominert, men det ble likevel én pris tirsdag kveld.

Marcus Rashford vant nemlig PFA Merit Award. Det er en pris som gis til noen som har gjort noe bra utenfor banen, og Rashford har gjort en fantastisk jobb med å gi mat til unge

Rashford er takknemlig for å motta prisen, og kommer samtidig med en beskjed til andre spillere:

– Det er åpenbart en stor ære og jeg håper dette oppmuntrer andre spillere til å gjøre litt for å hjelpe så mye de kan. Jeg er selvfølgelig veldig glad og jeg vil fortsette å gjøre mitt beste for å hjelpe folk. 

United-spilleren forteller at arbeidet startet da han ble skadet før nedstengningen.

– Jeg var skadet under nedstengningen og i starten jobbet jeg for å bli spilleklar igjen, men så fikk jeg beskjed om at jeg ikke var klar før kanskje september. Da jeg ble sittende hjemme trengte jeg et mål og noe å jobbe mot. Jeg snakket med brødrene mine og familien på telefon, og vi prøvde bare å finne ut av noe som kunne hjelpe folk.

Rashford forteller at han vil fortsette å hjelpe vanskeligstilte barn, men at han foreløpig ikke vet helt hvordan.

– Det vi har gjort så langt er bare kortsiktig. Jeg og teamet som står bak meg prøver å fine planer for hvordan vi kan hjelpe disse barna gjennom resten av barndommen. For øyeblikket vet vi ikke helt hvordan, men vi vil gjøre vårt beste for å finne svarene og utvikle dem så godt vi kan.

Dette var de andre prisvinnerne:

  • PFA Players Player Of The Year: Kevin de Bruyne (Manchester City)
  • PFA Young Player Of The Year: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)
  • PFA Merit Award: Marcus Rashford (Manchester United)
  • PFA Players Player Of The Year (kvinner): Bethany England (Chelsea)
  • PFA Young Player Of The Year (kvinner): Lauren Hemp (Manchester City)

 Gratulerer så mye, Marcus!

Powered by Labrador CMS