Stortrives i Manchester

Ander Herrera forteller at han trives både på og utenfor treningsfeltet.

Publisert Sist oppdatert

Etter forrige sommers famøse overgangssaga, ble Ander Herrera omsider Manchester United-spiller denne sommeren.

Den baskiske unggutten er i full gang med sesongoppkjøringen, og vil reise sammen med resten av troppen til USA på fredag.

Hovedpersonen ser frem til turneen, ettersom han aldri har vært utenfor Europas grenser.

– Det vil bli en helt ny erfaring for meg, fordi det blir første gangen jeg er utenfor Europa. Alle har fortalt meg at det er mange United-fans i USA, og jeg kan knapt vente med å spille foran dem, uttalte han til ManUtd.com.

Midtbanespilleren forteller at han har funnet seg til rette i Manchester, og trives både på og utenfor treningsfeltet.

– Jeg er veldig glad og nyter virkelig å være i klubben og i byen. De første ukene her har vært herlig. Treningene har vært gode, og akkurat som i Bilbao trener vi mye med ballen. Trenerne ønsker at vi skal ha ballen og holde den i laget, noe som er gøy for spillerne, fortalte han.

Herrera kjente både David de Gea og Juan Mata før han kom til Manchester, og de spanske lagkameratene la inn et godt ord.

– Juan og David fortalte meg at United er en stor klubb, kanskje den største i verden, og de sa at det er en spesiell atmosfære her. Jeg har allerede sett det. Jeg er fornøyd, og ønsker bare å begynne å spille, sa 24-åringen.

Midtbanespillerens første kamp på Old Trafford som United-spiller vil bli hjemme mot Valencia 12. august.

– Jeg gleder meg veldig til å spille på Old Trafford. Jeg spilte her en gang for Bilbao, og jeg har gode minner fra kampen. Du må nevne at jeg har en uttelling på hundre prosent her, spøkte han.

– Valencia er en stor klubb og et bra lag, jeg kjenner godt til dem. De er et lag som liker å holde på ballen og spille god fotball. Jeg tror det vil bli en bra kamp, fordi det er to lag som vil ha ballen, score mål og vinne, la midtbanespilleren til, før han avsluttet:

– Det er drømmen å være her og spille for United, og det vil være en drøm å spille for laget på Old Trafford. Min første kamp vil bli mot et spansk lag, noe som er spesielt, og jeg er sikker på at det vil bli en spesiell dag.

Powered by Labrador CMS