– Strålende fornøyd!

VIDEO Sir Alex hyller laget sitt etter seieren mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Gjestene fra London hang godt med før pause, og klarte til og med å holde nullen i de første 45 minuttene. Det har Fulham aldri før klart på Old Trafford i Premier League-sammenheng.

Men, etter Wayne Rooneys åpningsmål et halvt minutt ut i 2. omgang, var det slutt for londonerne.

United dominerte stort og vant til slutt med klare 3-0, et helt ok resultat etter en god forestilling, der Wayne Rooney nok en gang scoret to mål, og nå er oppe i 32 i alle turneringer.

– Kan nå 42

Scouserens prestasjoner har til og med fått Sir Alex til å endre oppfatning. United-manageren tror nå at hans suverene toppscorer kan nå opp i 42 scoringer denne sesongen, og i så fall tangere Cristiano Ronaldos prestasjon fra 2007/08-sesongen.

– Jeg har tidligere sagt at det er umulig å score 42 mål, men nå har han 32. Han har gitt seg selv en sjanse, og står nå overfor utfordringen, sier Sir Alex til Sky Sports.

– Han er i stand til å score mål i de neste åtte ligarundene, og samtidig kan det bli fem kamper til i Champions League. Med andre ord kan det altså bli snakk om ytterligere 13 muligheter for ham. Man vet aldri, men jeg vil i hvert fall ikke avskrive muligheten. Jeg var bare glad for å se ham passere 30, men det er morsomt at han bare ser ut til å fortsette.

– Vanskelig motstander

Når det gjaldt selve kampen, syntes Ferguson at Fulham kom godt igang og gjorde det vanskelig for laget hans:

– Ja, jeg synes de var dyktige til å holde på ballen. Dermed tvang de oss til å jobbe hardt og jage dem litt rundt. De har erfarne spillere som er komfortable med ballen i beina, så det var vanskelig å ta ballen fra dem.

– Det gjorde at vi ble nødt til å skru opp tempoet for å stresse dem litt. Det viktigste med den gode åpningen (i 2. omgang) var at de da ble liggende på hælene, samtidig som vi fikk flyt i vårt eget spill.

– Må tenke målforskjell

United dominerte kampen fullstendig utover i 2. omgang, men det skulle likevel gå nesten 40 minutter mellom Rooneys to scoringer. Deretter var Dimitar Berbatov frempå og fastsatte sluttresultatet til 3-0, og dermed var Ferguson godt fornøyd:

– Jeg ville ha vært fornøyd med 1-0, men samtidig er vi jo nødt til å tenke på målforskjellen. Vi ligger bare fire mål foran Chelsea, selv om jeg skulle ønske vil lå 14 foran. I det minste har vi skaffet oss en liten fordel der, sa manageren fornøyd.

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS