Tilbake mot Fulham?

Midt oppi Unteds midtstopperkrise, dukker det opp små, positive signaler fra Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Med forsvarstrioen Chris Smalling, Phil Jones, Rio Ferdinand og Jonny Evans alle ute med skade, var Nemanja Vidic rødtrøyenes eneste spesialiststopper i ligaåpningen mot Everton. Nå er det imidlertid saker og ting som tyder på at situasjonen er i ferd med å bedres.

I alle fall meldes det nå fra flere kilder, deriblant The Telegraph, at ankelopererte Jonny kan komme til å gjøre comeback i lørdagens hjemmemøte med Fulham.

Riktignok skriver avisen at Sir Alex uttrykte pessimisme på spørsmål om noen av de fire skadde forsvarsspillerne hans vil rekke kampen. Likevel, og til tross for managerens negative signaler, forstår avisen det slik at Evans har en sjanse. Den 24 år gamle nordiren deltok ikke under sesongoppkjøringen, men har vært i trening siden den 6. august. De siste ti dagene har han trent for fullt sammen med resten av førstelaget.

Lysning også for Rio

Til og med for Rio Ferdinand, som tidligere i uken ble antatt å miste den nærmeste måneden, skal situasjonen nå være lysere. Dersom han ikke merker noe til lyskestrekken de neste dagene, kan også han være aktuell for uttak. Sannsynligheten taler likevel for at han vil få ytterligere hvile.

Powered by Labrador CMS