– En komplett spiller

Ryan Giggs hyller Robin van Persie.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds midtbaneveteran sparer ikke på superlativene i sin omtale av Robin van Persie. Den levende United-legenden har lenge vært klar over Robin van Persies fryktinngytende evne til å score i mål, men denne sesongen har waliserens respekt for Premier Leagues toppscorer økt enda mer.

– Jeg vet ikke om han har overgått forventningene, fordi vi alle visste hva han var i stand til, men noen ganger skjønner man ikke hvor gode spillere er bare ved å spille mot dem, uttalte Giggs til PA Sport.

– Det er annerledes når man trener og spiller med dem hver eneste uke. Det har definitivt vært tilfellet med Robin. Vi visste om hans vanvittige evne til å finne nettmaskene, men han er en komplett spiller. Han er en briljant spiller – måtte det vare lenge, skrøt Uniteds walisiske trollmann.

Sir Alex insisterte på fredagens pressekonferanse at verken Van Persie eller laget vil plages om nederlenderen blir dårlig mottatt på The Emirates på søndag.

Nederlenderen scoret 132 mål for Arsenal før overgangen til Manchester United, og Ryan Giggs tror heller ikke at Robin van Persie vil påvirkes av Arsenal-fansens mottakelse.

– Jeg tror spillerne vil gi Robin det han fortjener. Enkelte fans vil nok uttrykke misnøye, fordi han var deres beste spiller og scoret så mange mål for dem. Man blir skuffet som supporter når en slik spiller forlater klubben din, reflekterte Ryan Giggs, før han la til:

– Vi er glade for at han kam til oss og har hatt en utrolig sesong. Forhåpentligvis vil fansen vise ham den respekten han fortjener, men man kan ikke alltid garantere det med supportere fordi han var slik en fantastisk spiller, avsluttet Giggs.

Van Persie kan i det minste vente seg en trivelig velkomst fra sine tidligere lagkamerater, som skal stå æresvakt når ligamesterne kommer på besøk til The Emirates søndag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS