– Vi spilte dem ut

Ryan Giggs var ikke i tvil etter kampen i Milano: United var best og hadde fortjent å få uttelling.

Publisert Sist oppdatert

Bortsett fra at verken han eller noen av lagkameratene fant nettmaskene bak en god Julio Cesar, var Giggsy – i likhet med manager Ferguson, fornøyd med både innsats og forestilling.

Derfor valgte han da også å fokusere på det positive, selv om han innrømmet frustrasjon over at laget ikke har skaffet seg et resultatmessig forsprang foran returmøtet på Old Trafford om to uker.

"Det var en fin forestilling; bare så synd at vi ikke klarte å score det viktige bortemålet. Det kunne ha vist seg å bli helt avgjørende," sa Giggs til ManUtd.com.

"Vi spilte dem fullstendig ut i første omgang, og var godt fornøyd med eget spill. Vi var klar over at de ville komme sterkt etter pause, men selv da klarte vi gledelig nok å skape sjanser.

"I det hele tatt synes jeg vi gjennomførte en god kamp. Vi var komfortable med ballen og bevegelsene satt som de skulle. Selvtilliten var tilstede i fullt monn, noe som gjenspeilet seg i spillet vårt."

Ingenting er avgjort

Selv uten scoringer mente kveldens kaptein at United har gode sjanser til å gå videre til kvartfinalen. Samtidig understreket veteranen at Inter fortsatt vil representere en farlig trussel når de dukker opp på Old Trafford:

"Jo da, det blir en vanskelig kamp, så derfor skulle vi gjerne ha kommet oss herfra med et bortemål. Allikevel, spiller vi slik vi gjorde her i kveld, da vinner vi.

"Erfaring kommer til å bli utslagsgivende. Inter er en toppklubb med stort scoringspotensial, så vi må sørge for å forsvare oss godt, samtidig som vi må passe på å utnytte sjansene når de byr seg," sa Giggs avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS