SJR

– Ser ikke lengre verdi i Premier League

Publisert Sist oppdatert

Sir Jim Ratcliffe var tidlig et av navnene som ble nevnt som en potensiell oppkjøper av Liverpool etter at FSG (Fenway Sports Group) ifølge The Athletic skal være lagt ut for salg.

Ineos-millardæren forsøkte å kjøpe opp Chelsea da Roman Abramovich solgte klubben til Todd Boehly – og uttalte også interesse for å kjøpe United da debatten om Glazer raste i sommer.

I senere tid har Ratcliffe også uttalt at han har pratet med Glazers-familien, men at amerikanerne ikke ønsker å selge klubben.

Nå utelukker imidlertid Ineos at det er aktuelt å kjøpe opp Liverpool fordi de ikke lengre ser verdi i å eie en toppklubb i Premier League. Med det strøs det salt i sårene til de som drømmer om at Ratcliffe skal kjøpe opp United fra Glazers.

Sentrale personer i Ineos har fortalt Telegraph at de heller vil fokusere på å ta opp kampen om Ligue 1-tronen mot Paris Saint-Germain med OGC Nice som de eier hovedmajoriteten av og Ineos kom tirsdag med følgende uttalelse til den engelske avisen.

– Vår posisjon har utviklet seg siden sommeren, og vi fokuserer nå innsatsen i Nice og øker ambisjonene våre for klubben om å gjøre dem til en toppklubb i Frankrike for å konkurrere med PSG, sa en talsmann for Ineos. Dette vil representere mye bedre verdi for investeringen vår enn å kjøpe en av de beste Premier League-klubbene.

At Ratcliffe kunne være aktuell som ny Liverpool-eier ble også diskutert i denne ukens episode av Monday, Bloody Hell!

Der kommer United.no-journalist Bjarte Valen inn på at han tror at det ikke ville være aktuelt for Ratcliffe å involvere seg i noen oppkjøpsprosess rundt Liverpool. Noe som nå viser seg å stemme.

– Jeg tror kanskje Ratcliffe vil være litt var mot å kjøpe Liverpool når han er selverklært og uttalt United-fan. Jeg lurer da på hvordan han vil bli tatt i mot av Liverpool-fansen og samtidig på om han da har brent alle broer til United. 

 

Powered by Labrador CMS