First US Shale Gas Arrives In The UK

– Vil ikke kommentere potensiell interesse

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag sprakk nyheten om at Manchester United er til salgs, da Glazer-familien bekreftet at salg er en av mulighetene fremover.

Med tanke på United-eiernes upopularitet, så ble det selvsagt møtt med jubel – men jubel av det forsiktige slaget.

Mange frykter nemlig hva alternativet potensielt er, enten det er lignende eiere som Glazer-familien, eller enda verre: en løsning som ligner på den Newcastle endte opp med for litt over et år siden.

LES OGSÅ: Bjarte Valen: «Endelig kan vi tillate oss å tro på et salg, men det er for tidlig å sprette champagnen»

Manges drømmeeier er Ineos-eier Sir Jim Ratcliffe, som ble født og oppvokst (frem til han var ti år) i Stor-Manchester, og som hadde United som favorittklubb.

– Hvis klubben er til salgs, så er Jim definitivt en potensiell kjøper, sa en Ratcliffe-talsmann i august.

I oktober uttalte Ratcliffe seg selv i et intervju, og ga da uttrykk for at han neppe blir eier av United selv om han har vært United-fan hele livet: rett og slett fordi Glazer-familien ikke ville selge.

Nå ser United ut til å være til salgs likevel, og da er jo spørsmålet om Ratcliffe kan være en potensiell eier igjen.

glazer
HAR ÅPNET FOR Å SELGE UNITED: Avram og Joel Glazer.

Tyrone Marshall fra Manchester Evening News skriver på Twitter at kilder tett på Ratcliffe ikke vil kommentere potensiell interesse for å kjøpe United for øyeblikket.

Ofte velinformerte Mike Keegan (Daily Mail, tidligere Manchester Evening News) skrev tirsdag kveld at han for noen uker siden hørte at Ratcliffe utførte en mulighetsstudie av hvor gjennomførbart det ville være å kjøpe United og å bygge om Old Trafford og Carrington, men dette ble totalt avvist av folkene rundt Ineos-eieren, som påstod at de fullt og helt konsentrerer seg om Nice.

.

Powered by Labrador CMS