Southampton FC v AFC Bournemouth - Premier League

– Eierne er nødt til å gjøre noe!

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville har fortsatt sterke meninger om det som skjer i Manchester United enda det er elleve år siden han offisielt har vært knyttet til klubben.

Tirsdag kom det nye opplysninger i saken om Sir Jim Ratcliffes interesse for å kjøpe klubben – og akkurat som tidligere var svaret det samme – Glazers vil ikke selge.

Neville mener at Uniteds stadion trenger en real oppfriskning og at Glazer-familiens motvilje til å snakke med Storbritannias rikeste mann og å gjøre noe med klubbens infrastruktur kan bety at de har en alternativ plan for klubben.

– United kan ikke fortsette å ha en stadion som de har, når resten av stadionene i Europa og Premier League forbedrer seg i den skalaen de har, sa Neville til Daily Mail. Det er uaktsomt å ikke få stadionet opp til det nivået som trengs.

En opprustning av Old Trafford vil koste mye penger – og et eventuelt nytt stadion enda mer.

Bettingpartner
BEGYNNER Å BLI SLITENT: Old Trafford begynner å bli et gammelt anlegg som ikke henger med i utviklingen grunnet manglende oppgraderinger og oppussing de siste årene. Neville mener det vil koste så mye som en halv milliard pund å pusse opp stadion til topp europeisk standard.

– Det vil koste £500 millioner å pusse opp stadion og over £1 milliard om man skal bygge et nytt stadion. I tillegg har du ting som må gjøres med treningsfeltet og det er også en stor investering som krever mye penger.

Det er derfor ingen tvil i Nevilles øyne at United er nødt til å bruke mye penger de neste årene om de skal ha noen sjanse til å hamle opp med City, Arsenal og Chelsea som har gjort mange av disse investeringene allerede.

– United trenger å bruke store penger hvert eneste år, og det de brukte på spillerkjøp i sommer var godt over budsjettet de ønsket å bruke.

– Eierne etterlater klubben med veldig lave investeringer i form av kapital og med et lån som fortsatt må betales ned. Så jeg var litt frustrert over at samtalen med Jim Ratcliffe ikke ble forlenget, men på den annen side må de finne på noe.

Neville er rett og slett frustrert over det som kom frem av sitater fra Ratcliffe, men mener at om ikke han får kjøpt klubben av Glazers er amerikanerne nødt til å begynne å bruke pengene på klubben.

Powered by Labrador CMS