– Vi har greid det før

Gaël Clichy og resten av City-spillerne bruker fjorårssesongen som inspirasjon foran sesongavslutningen.

Publisert Sist oppdatert

Det skiller 15 poeng mellom United og City for øyeblikket. City har én kamp mindre spilt enn United, men selv om de lyseblå skulle slå Aston Villa på mandag vil luken fortsatt være på 12 poeng foran de elleve siste rundene. Til tross for at det kan høres ut som en nærmest umulig luke å tette, bedyrer Gaël Clichy at City-spillerne ikke har gitt opp håpet om å ta sin andre strake ligatittel.

Franskmannen forteller at fjorårssesongens opphenting (City lå åtte poeng bak United med seks kamper igjen å spille) gjør at troen fortsatt er der.

– Vi har greid det før, og vi kommer til å fortsette å se tilbake på forrige sesong som inspirasjon, sier Clichy til mcfc.co.uk.

– Ja, de ligger 15 poeng foran oss, men vi har vår kamp på mandag og de kan tape poeng de kommende ukene, så hvorfor ikke?

Venstrebacken mener det fortsatt kan skje mye før sesongen er ferdigspilt, og at City kun må fokusere på seg selv.

– Vi må gi svarene ute på banen, og om vi er så langt bak på grunn av hva som har skjedd så langt denne sesongen, så har vi fortsatt 11 kamper på oss til å rette det opp.

– Vi må vinne, fortsette å stå på og se hva som skjer. Folk kommer til å fortsette å spørre oss om det er over eller ikke, men vi fokuserer bare på neste kamp og på å avslutte sesongen så sterkt som mulig. Jeg kan forsikre om at vi alle er bestemte, og vi kommer ikke til å gi opp noe som helst.

Mandag kveld reiser Manchester City til Villa Park hvor de skal gjøre et forsøk på å krympe luken mellom United og City.

Powered by Labrador CMS