Ryktesaker, uke 31

Flere troverdige journalister hevder overgangssummen for Pogba ligger på ca. £89m.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 7. august:

20.45: Andy Mitten har tatt for seg regnestykket, og dersom United hadde kjøpt Pogba før Storbritannia trakk seg fra EU ville de betalt £15m mindre.

20.30: Også Mark Ogden melder at overgangssummen vil ligge på £89m.

20.00: Manchester Evening News Rob Dawson hevder overgangssummen for Paul Pogba ligger på ca. £89m. Pogba blir da verdens dyreste kjøp.

16.00: Klubben bekrefter at Paul Pogba er nær en overgang! Les mer her.

15.55: United-fansen utenfor Wembley er i alle fall sikre på at Pogba kommer tilbake.

15.30: Fabrizio Romano har allerede meldt det, men Sky Sports melder også at Juventus har gitt Pogba tillatelse til å gjennomføre medisinsk test hos United.

13.50: Romano meldte også tidligere i dag at Juventus har gitt Paul Pogba tillatelse til å gjennomføre en medisinsk test med Manchester United.

13.40: Fabrizio Romano hevder kontraktene, papirarbeidet og alle dokumenter nå er signert av alle parter involvert i overgangen til Paul Pogba.

10.50: Ifølge Daily Express skal Galatasaray ha Bastian Schweinsteiger som deres back-up dersom den tyrkiske klubben ikke klarer å signere Lucas Leiva fra Liverpool.

10.45: Franske L’Equipe hiver seg på, og skriver også at Pogba er i Manchester. Den franske avisen bruker GdS som kilde.

10.30: Også Gazzetta dello Sport hevder at Paul Pogba har landet i Manchester. Den italienske avisen meldte dette i går.

10.15: Ifølge det Telegraph har Paul Pogba ankommet Manchester i all hemmelighet for å gjennomføre sin medisinske test et hemmelig sted.

Lørdag 6. august:

21.00: Skjer det nå? Det hevdes i alle fall fra svært ubekreftede kilder, og gjenfortalt via Manchester Evening News, at Paul Pogba skal ha sjekket inn på hotell i Manchester for fem timer siden. The Sun gjengir også Gazzetto dello Sport på at Pogba landet i Manchester i dag.

16.15: Ifølge AMK har Galatasaray lagt inn et bud på Antonio Valencia. Budet skal ligge på ca. €1.5m, og vil tilby Valencia en 4-års-avtale.

14.30: Manchester Evening News skriver i sin live-dekning om United at Mourinho ønsker å fly Paul Pogba til England denne helgen.

13.50: Sportmediaset hevder Juventus er i samtaler med PSG om deres midtbanespiller Blaise Matuidi. Kan dette tyde på at Pogba er på vei ut?

13.30: Journalist for DiMarzio og ESPN, David Amoyal, minner på at Van Gaal forrige sesong sa han kom til å trene United også denne sesongen. Dette som svar til Allegris Pogba-kommentar.

13.15: Juventus-manager har på ny snakket om Paul Pogba. Før Juventus’ kamp mot West Ham hold klubben en pressekonferanse. Massimo Allegri ble spurt om en erstatning for Pogba, og italieneren svarte følgende:

– Erstatning? Pogba er fortsatt Juventus-spiller, og jeg forventer å se han på Juventus-trening i morgen.

12.45: Sky Sports Kaveh Solhekol hevder Sunderland, Newcaslte, Middlesbrough og Burnley er interessert i Paddy McNair.

10.40: Italienske La Stampa(på italiensk) hevder Paul Pogbas vil gjennomføre Uniteds medisinske test lørdag eller søndag, for så at annonseringen vil følge etter det.

10.30: Manchester Evening News følger Telegraph og skriver det samme på sine sider. M.E.N. skriver ikke hvor de hentet kildene fra.

10.00: Starter dagen med Paul Pogba, selvfølgelig. The Telegraph(krever innlogging) skriver i sin live-dekning av overgangsvinduet at Juventus vil utsette de annonseringen av Pogbas United-overgang fordi de vil ha klar hans erstatning før han forsvinner. Telegraph skriver de henter dette fra blant andre Daily Star som ikke alltid er de mest troverdige akkurat.

Fredag 5. august:

19.55: Sunderland, Newcastle, Burnley og Middlesbrough er klubbene som er interessert i Paddy McNair, melder Sky Sports.

14.20: Sky Sports melder at det er snakk om når, ikke om, Paul Pogba blir United-spiller. Han rykker stadig nærmere, men det arbeides fortsatt med å få på plass de siste detaljene i det som betegnes som «en veldig komplisert avtale».

06.30: Starter selvsagt med Paul Pogba OGSÅ fredag, for å oppsummere noe av det som har stått i mediene siden torsdag ettermiddag: United-representanter skal ha reist til New York for å ferdigforhandle avtalen, og United føler seg sikre på at den er i boks – og offentliggjort – innen mandag. Samtidig skriver Manchester Evening News at alt nå er på plass og i orden, og at Pogba vil offentliggjøres som United-spiller før ligastart.

Torsdag 4. august:

14.50: Mens vi venter i spenning på Pogba, hevder ESPN at Mourinho er på stopperjakt. De skriver portugiseren ønsker seg en «ny Vidic». ESPN nevner John Stones og Leonardo Bonucci.

14.45: Portugisiske Record hevder det kun er snakk om timer før Paul Pogba presenteres som United-spiller. Sport Witness omtaler ryktet og stiller spørsmål til hvorvidt den portugisiske avisen vet noe ingen andre vet. Record viser ikke til noen kilder annet enn egne.

14.00: Spanske AS viser til britiske Daily Express som hevder Paul Pogba vil få en ukeslønn på £275,000 i United, en lønn som gjør Pogba blant de best betalte spillerne i Premier League.

12.50: I andre nyheter enn Pogba. Rapporter fra Sky Sports hevder at Marcos Rojo er fult motivert til å bli værende i United, og har ingen intensjoner om å forlate Manchester.

12.30: I sin ryktebørs hevder Telegraph at deres kilder har bekreftet at Paul Pogba annonseres som United-spiller senere i dag.

12.20: Mancheter Evening News’ Samuel Luckhurst hevder det kun er en offentlig annonsering av Paul Pogba som mangler. Alle parter skal være enige, men ingen privatfly har planlagt å lande i Manchester torsdag. Luckhurst skriver at overgangen annonseres når Pogba returnerer fra ferie.

12.00: Et helikopter har landet på Old Trafford, og på Twitter har folk begynt å spekulere om Paul Pogba befinner seg i det.

08.00: Onsdag meldte Daily Records Duncan Castles at Paul Pogba var klar. I forbindelse med Everton-kampen sa Mourinho at «ytterligere en spiller kommer». Nå kaster mange andre seg på at offentliggjøringen er nær. The Telegraphs James Ducker skriver at det nå skal være enighet, og at United vil annonsere kjøpet før legesjekk og signering, slik det er blitt sagt tidligere. Daily Mails Chris Wheeler skriver at avtalen vil offentliggjøres så fort Pogba er tilbake fra USA. Daily Express‘ Richard Tanner skriver at avtalen koster United 112 millioner pund, og at Pogba kommer til å tjene 275.000 pund i uka. Ifølge avisa er Pogba ventet til England snarlig, kanskje allerede slik at han ser sine nye lagkamerater mot Leicester i Community Shield.

Onsdag 3. august:

20.00: Duncan Castles fra Daily Recrods stopper ikke med Jones og Rojo. I Daily Record skriver han at Uniteds overgang for Paul Pogba er sluttført og at alle parter kom til enighet i går.

16.50: Marcos Rojo skal ha avslått et lukrativt tilbud fra en kinesisk klubb. Ifølge Mourinho-kjenner Duncan Castles i Daily Record er argentineren til salgs for om lag 12 millioner pund.

16.00: Ifølge Daily Records Duncan Castles er Phil Jones ønsket i Hull City, mens Marcos Rojo er ønsket i Asia.

15.30: I går kveld bidro AS i gjetteleken, i dag ville også Sky Sport gi et bidrag: Sky Sports skrev tidligere i dag i sin live-ryktebørs at Paul Pogba kan annonseres som United-spiller innen mandag.

14.50: Karl-Heinz Rummenigge sier Bastian Schweinsteiger er velkommen tilbake til Bayern München dersom han er villig til å inngå en rolle som trener, ifølge ESPN.

14.30: Talksport omtaler Gazzetta dello Sport som hevder Lazio vil gi Sunderland kamp om å skaffe seg Adnan Januzaj.

14.00: Agenten til Bastian Schweinsteiger sier tyskeren ønsker å bli i Manchester United ut kontrakten, ifølge Sportpaper.it. Den italienske avisen hevder de har pratet med Robert Schneider, og agenten skal ha sagt «Basti» er fornøyd i Manchester.

11.15: De siste ukene har Manchester United og Manchester City kjempet om signeringen til Gabriel Jesus, ifølge flere rapporter. Nå skriver Sky Sports at brasilianeren vil signere for de blå iløpet av de neste 24 timene.

10.15: Sport Witness omtaler videoen under hvor Pogba sier han blir i Juventus og beroliger de som skulle frykte at overgangen har gått i vasken. Sport Witness skriver at dette kan være noe Pogba bare sier for å roe Juventus-fansen.

08.30: Noen bekymrer seg etter at Paul Pogba sa til to italienske fotballfans at han kom til å bli i Juventus. Dere kan se videoen selv og dømme, men united.no understreker at vi ikke er særlig bekymret og i alle fall ikke av svaret hans i denne videoen. Forrige uke var ting uklart, men all info vi sitter på betyr at vi er ganske rolige om hva som skjer – selv om ingenting selvsagt er endelig før det blir offisielt.

Tirsdag 2. august:

23.05: Gjettekonkurransen fortsetter:  Paul Pogba kommer til å signere for United onsdag, melder spanske AS.

23.00: Tysklands Julian Draxler har uttalt at han vil vekk fra Wolfsburg, uten å nevne noe om klubb….nevnes, siden det ikke er så ofte stjerner gjør seg selv tilgjengelig på den måten – stjerner som United (og andre) kanskje kunne se som interessante.

20.00: Marcos Rojo er til salgs og Matteo Darmian kan også forsvinne fra United, skriver Andy Mitten i sin spalte for ESPN.

19.55: Aston Villa er interessert i Paddy McNair, ifølge The Telegraph. Mandag ble det skrevet at også Burnley og Celtic ser på nordiren.

19.00: Se på det som en konkurranse mellom mediene: Hvem gjetter rett på når Paul Pogba annonseres? I den grad det er tvil så tror også united.no at Pogba faktisk kommer, at det kun handler om tid, og tirsdag kveld skriver italienske Il Tempo at det bare kan være snakk om timer før en offentliggjøring og at legesjekken kan gjennomføres torsdag.

12.00: Bild funderer på om  Bastian Schweinsteiger kan returnere til Bayern, etter at Philip Lahm uttalte at det er viktig å ha folk som kjenner klubben involvert.

11.00: Italienske Tuttosport skriver at tirsdag, altså dagen i dag, være dagen Paul Pogba presenteres som United-spiller.

10.30: Det ryktes at Llandro Martis, som har vært på prøvespill hos United, kommer til å reise videre til Leicester i stedet for å fortsette prøvespillet hos United.

08.10: United kommer trolig til å annonsere at Pogba er klar FØR han har gjennomgått legesjekken sin og FØR kontrakten er underskrevet, skriver Telegraphs James Ducker. Den annonseringen er imidlertid ikke ventet allerede nå.

08.00: Mourinho la forøvrig ut et bilde av seg selv på kontoret mandag. Lurer på hva han kikker på…

 

07.45: United har satt en Paul Pogba-deadline, og den er 13. august, ifølge La Stampa. Håpet er imidlertid å få avtalen i boks før det, og kanskje kan det skje så tidlig som torsdag, skriver avisa

07.40: – Flyet utsatt, tenker på fotball, sier Paul Pogba, mens han trolig var på vei til siste stopp i ferien sin i USA, New York.

07.30: Sunderland-manager David Moyes har lagt inn et bud på Adnan Januzaj, og United er i tenkeboksen over det, skriver TMW. Samtidig har Moyes sagt at Sunderland må forbedre seg mye før de eventuelt kan få kloa i spillere som Marouane Fellaini, ifølge BBC.

Mandag 1. august:

17.15: Nei, dette ryktet kan ikke sies å være direkte United-relatert. Likevel tar vi det med, siden det tross alt handler om ex-Red Jonny Evans. Nordiren, som for et år siden forlot United til fordel for West Bromwich, skal nå være i Arsenals søkelys. Ifølge The Sun er Arsene Wenger & co. villige til å legge £15 millioner på bordet for å sikre seg den 28 år gamle forsvarsspilleren.

12.10: Skotske Daily Record melder at Burnley og Celtic begge kjemper om å sikre seg Paddy McNair. Den nordirske forsvarsspilleren skal ha fått beskjed av José Mourinho om at det står ham fritt til å forlate Old Trafford i en eventuell utlånsavtale. Ifølge kilden kan United også komme til å vurdere en permanent overgang for 21-åringen.

08.55: 269 millioner euro – det er totalsummen United kommer til å bruke på Paul Pogba når overgangssum, agenthonorar og lønn i fem år er plusset sammen, ifølge La Republica.

07.55: Overgangen til Paul Pogba nærmer seg, melder Sky Sports både her og der.  I sistnevnte sak skriver Andy Burton, som var tett på Mourinho i forbindelse med at han fikk United-jobben, at kilder på Old Trafford sier at avtalen mellom de to klubbene er så godt som klar, men at agenthonoraret og et par andre mindre ting gjenstår. Forhandlinger om det fortsetter denne uka.

07.50: Dette er heller ikke helt nytt, men det gjentas mandag. Derfor tar vi det med. David Moyes, nå manager i Sunderland, ønsker å hente Adnan Januzaj og Will Keane dit, ifølge Daily Express.

07.45: Schalke hevder at Mourinho var desperat etter å sikre seg Breel Embolo, som i stedet gikk til Schalke. Tror hva du vil, sier vi…Les saken hos Manchester Evening News.

07.40: Litt sladder til å begynne med: Zlatan byttet hotell fordi det første han hadde i Manchester ikke hadde svømmebasseng. Nå bor han i stedet på Radisson Blu, skriver The Sun. Noen av dere som reiser til Manchester synes kanskje det er spennende nytt.

Powered by Labrador CMS