Mourinho hintet om Pogba-kjøp

MANCHESTER: – Vi kommer til å kjøpe én spiller til. Garantert, sier José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært sommerens store overgangssaga og Manchester United-fansen har ventet tålmodig på at klubben skal bekrefte at Paul Pogba igjen blir United-spiller.

– Vil ikke snakke, men…

United har allerede sikret seg Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan og Zlatan Ibrahimovic. Onsdag kveld kom United-manager José Mourinho med det klareste hintet om at Pogba er på vei til Old Trafford.

Pogba
HINT?: Paul Pogba la ut dette bildet på Instagram. Fargekombinasjonen rød, hvit og svart satte i gang spekulasjonene om at Pogba var på vei til United.

Før Wayne Rooneys testimonial-kamp på Old Trafford gjorde portugiseren det klart at det vil komme minst én spiller til inn dørene på «Drømmenes teater».

– Vi kommer til å kjøpe én spiller til, det er sikkert. Jeg vil ikke snakke om Paul fordi han er Juventus-spiller, men realiteten er at vi kommer til å hente ytterligere én spiller. Det er sikkert, sa Mourinho.

United og Juventus har vært i langdryge forhandlinger om den unge franskmannen og overgangssummen for Pogba er ventet til å ligge på over 100 millioner pund, noe som vil gjøre Pogba til verdens desidert dyreste fotballspiller.

– Som dere vet stenger overgangsvinduet den 31. august så vi har god tid, men naturligvis vil jeg like å gjøre det (hente spilleren, red anm.) før sesongen starter, sa Mourinho.

Forventer snarlig bekreftelse

Selv om Mourinho ikke bekrefter i klare ordelag at det er Pogba han snakker om, er det vanskelig å tolke uttalelsene på noen annen måte. Portugiseren var meget selvsikker da han hadde sin første pressekonferanse i Europa suite på Old Trafford.

Hvor mange spillere har vi hentet? Er det tre nå?, spurte han Uniteds pressesjef Karen Shotbolt som kunne opplyse om at det bare var to.

– Da er det tre, smilte Mourinho, vel vitende om at Henrikh Mkhitaryans signatur var like om hjørnet.

t39
SISTE PUSLEBITEN: José Mourinho og assistenttrener Rui Faria i samtaler på Carrington. Nå er det ventet at Paul Pogba blir den siste biten i Mourinhos første puslespill på Old Trafford.

Nå er det ventet at United vil bekrefte rekordkjøpet av Paul Pogba så snart franskmannen returnerer fra ferie. Mourinhos uttalelser onsdag kveld bidrar i alle fall ikke til å dempe rykteflommen.

Søndagens Community Shield-kamp mot Leicester kommer nok uansett i raskeste laget for Pogba, men Mourinho ønsker åpenbart å få sitt nye rekordkjøp på plass på Old Trafford før United serieåpner borte mot Bournemouth helgen etter. 

Powered by Labrador CMS