Lykkelig Fred: – Føler meg bedre enn noen gang

Endelig smiler livet til Fred i Manchester. Brasilianeren takker Ole Gunnar Solskjær for tilliten og gleder seg til fortsettelsen på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg føler meg bedre enn noen gang etter at jeg flyttet til England, sier Fred i et intervju med The Athletic.

26-åringen ble hentet fra Shakhtar til Manchester United i juni 2018 – ifølge visse rapporter mot José Mourinhos ønske – og hadde store utfordringer med å tilpasse seg Premier League.

Prislappen på 52 millioner pund ble en tung byrde å bære for brasilianeren, som verken fikk spilletid av Mourinho eller Solskjær.

Nå har Fred spilt fem ligakamper på rad og virkelig funnet seg til rette i systemet til den norske United-manageren.

– Mitt eneste ønske er å spille regelmessig. Nå gjør jeg det, og jeg har utvilsomt større selvtillit. Det hjelper enhver spiller, sier Fred.

– Jeg føler jeg har tillit fra manageren, og det er viktig. Jeg ønsker bare å fortsette som nå, spille godt og starte kamper. Men jeg vil score også. Jeg var nær mot Brighton og traff tverrliggeren.

Fred scoret i hjemmekampen mot Wolverhampton forrige sesong, og traff også tverrliggeren mot Astana i september. For Shakhtar scoret han 14 mål på 155 kamper.

– Jeg skal ikke gi meg før jeg scorer!

LES OGSÅ: (+) Krigen om Fred

OPPTUR: Fred har funnet seg til rette under Ole Gunnar Solskjær.

– Veldig lykkelig

Seieren mot Brighton var en av hans beste forestillinger i United-trøya – beskrevet av Solskjær som «strålende».

Brasilianeren gikk denne uken for første gang inn på «Formtoppen» til united.no.

Med Paul Pogba og Nemanja Matic ute av spill blir det flere muligheter til å vise seg fram før vi går inn i 2020.

– Jeg er veldig lykkelig. Først og fremst fordi vi slo Brighton, men også fordi vi er i ferd med å finne rytmen og gjør det bra i cupene, sier Fred.

– Men i ligaen må vi gjøre det bedre. Vi må kjempe videre og gjøre det vi kan for å kvalifisere oss til Champions League.

LES OGSÅ: (+) – En Duracell-kanin med pasningslabber

SOLID: Fred fikk 8 på spillerbørsen til united.no mot Brighton.

Vraket av Tite

I landslagspausen skal bare fem førstelagsspillere fra Manchester United i aksjon.

Fred er ikke én av dem.

Midtbanespilleren ble vraket til Copa America i sommer og er heller ikke med i uttaket til landslagssjef Tite i de kommende kampene mot Argentina og Sør-Korea.

Tidligere har united.no skrevet at Fred har flere kritikere i hjemlandet fordi han valgte å dra til Shakhtar i ung alder.

Fabinho (Liverpool), Casemiro (Real Madrid), Arthur (Barcelona) og Douglas Luiz (Aston Villa) er midtbanespillerne i Brasil-troppen.

Powered by Labrador CMS