FORSVINNER?: Mason Greenwood kan være på vei vekk fra United på permanent basis.

– Planlegger å selge Greenwood

United skal være lysten på kvitte seg med Mason Greenwood.

Publisert Sist oppdatert

Mason Greenwood er en mann det knyttes stor nysgjerrighet rundt. Har engelskmannen en fremtid i United eller forsvinner han ut Old Trafford-portene på permanent basis?

Fabrizio Romano meldte tirsdag ettermiddag på X, at United sin prioritet er å kvitte seg med 22-åringen i sommer. Dette for at klubben kan få penger i banken. Han skriver at en endelig avgjørelse blir tatt etter sesongen. 

Overgangsguruen legger også til at eventuelle inntekter vil være viktig med tanke på Financial Fair Play og videre investeringer. 

Flere medier, blant andre Gazzetta dello Sport (her gjengitt av Sport Witness), har linket angrepsspilleren vært til Juventus.Den italienske storavisen skriver at Serie A-klubben føler at de kan få «mye kvalitet for pengene», uten at det nevnes noen spesifikk overgangssum. 

Da er det imidlertid verdt å nevne saken fra Times som vi omtalte i ryktespalten i går, som skrev at United skal håpe på et sted mellom £30-40 millioner for angrepsspilleren.

Mason Greenwood har levert åtte mål og seks målgivende pasninger i La Liga for Getafe denne sesongen. Samt to mål på tre kamper i den spanske cupen. 

Powered by Labrador CMS