Ryktesaker, uke 26

Kan det bli to signeringer både på spissplass og i midtforsvaret? Rooney vil avslå tilbud om å motta £10 millioner for å forlate klubben nå.

Publisert Sist oppdatert

Se forrige ukes rykter

Søndag 2. juli:

16.58: Ifølge The Sun kommer ikke Wayne Rooney til å akseptere et tilbud fra United om å forlate klubben denne sommeren for £10 millioner. Det skal nemlig være klubbens plan, men Rooney vet at han sannsynligvis vil tjene bedre på å bli enn på å reise fra klubben. Det påstås også at Rooney har en kontraktforlengelsesopsjon som kan gjøre dette til en svært dyr affære for United, men tidligere rapporter indikerer at det mest sannsynlige er at kommende sesong blir den siste om United ikke klarer å kvitte seg med kapteinen.

Neil Custis er mannen som følger United tettest for The Sun, og vi påpeker derfor at det ikke er han som har skrevet denne artikkelen.

15.57: Kanskje ikke den mest interessante saken i dag, men litt festlig er det jo:

Kanskje kan jo noe slikt påvirke forholdet mellom klubb og spiller på en negativ måte, men så veldig sannsynlig er det vel ikke at sandvolleyball skal bli en avgjørende faktor for en eventuell Ivan Perisic-overgang.

14.56: Tidligere Manchester Evening News-journalist Rob Dawson skriver for ESPN at Matteo Darmian må be om å få reise om han skal skifte klubb denne sommeren. Darmian er en av spillerne Mourinho vil beholde, men Dawson skriver at United kan være villige til å gi slipp på ham om det riktige budet kommer, og spilleren selv ønsker å gå.

11.26: Det har blitt meldt fra nokså pålitelig hold at Mourinho ønsket Michael Keane i tillegg til Victor Lindelöf, og at Keane droppet United på grunn av sistnevnte signering, siden han er opptatt av spilletid i forkant av VM. Dette indikerer uansett at United ikke nødvendigvis er ferdige med handelen av forsvarsspillere, og nå linkes Dortmund-forsvarer Marc Bartra til United. Mourinho skal ha spurt om Bartras situasjon, ifølge en journalist som Spania-kjenner Petter Veland mener at vanligvis er bra:

10.13: Vi nevnte i går at The Sun mener Joe Hart er målvakten Mourinho vil hente om David de Gea går til Real Madrid. Nå tror vi vel ikke dette blir så veldig aktuelt, men i så fall tar vi med oss at notorisk upålitelige Daily Express hevder at Pep Guardiola i så fall vil la målvakten gå fra City til United.

09.59: En klassisk type spekulering på denne tida av året er «spiller X er ikke med på draktlanseringsbildene!», og denne gangen gjelder det Nemanja Matic, som fortsatt er ventet å bli United-spiller. Det er Manchester Evening News som påpeker dette. Så skal vi vel være forsiktige med å legge for mye vekt på dette.

09.23: Er Romelu Lukaku fortsatt United-aktuell? Det har vært spekulert i at han står på lista over spisser som Ed Woodward fikk fra José Mourinho, men 24-åringen har vært ventet å signere for Chelsea (igjen), men den overgangen har foreløpig latt vente på seg. Nå skriver The Sun (som jo har variabel treffsikkerhet) at Mourinho ønsker å signere Lukaku – selv om han henter Álvaro Morata fra Real Madrid.

I så fall skriver avisen at Lukaku og Mourinho må skvære opp siden forholdet mellom dem ikke har vært det beste, men at belgieren er villig til å snakke med United-manageren om hva slags planer Mourinho har for ham.

Lørdag 1. juli:

16.00: Saul Niguez var ryktet til United et par ganger, men de ryktene er det nå bare å glemme. 22-åringen har nemlig signert en niårskontrakt (!) med Atletico Madrid.

14.45: Mer om Ivan Perisic. Nå skriver Gianluca Di Marzio at Inter venter på at United skal øke budet på Perisic. Et bud på 34 millioner pund skal ha blitt avslått.

Ifølge italieneren, ønsker Inter seg 44 millioner pund. Dermed vurderer United å tilby Matteo Darmian som en del av «pakka».

11.40: En spiller som tidligere har blitt hyppig linket til United, er Mourinhos landsmann Renato Sanches. Bayern-spilleren ønsker seg bort, ifølge Calciomercato. Mourinho skal ha vært svært interessert i å signere Sanches i fjor. Nå er han trolig tilgjengelig.

11.30: Det er 1. juli i dag, noe som betyr at Zlatan Ibrahimovic ikke lenger er United-spiller. Hva som skjer videre med svensken, er det imidlertid få som vet. Flere medier spekulerer i at Instagram-meldingen under betyr at kraftkaren ikke har noen planer om å fortsette i United når han blir spilleklar etter skaden sin. Ingenting er imidlertid bekreftet.

Var dette farvel?

11.20: En mann som ikke har blitt nevnt i ryktespalten den siste tiden, er Reals Mateo Kovacic. Mourinho skal være interessert i å signere den kroatiske landslagsspilleren, men per dags dato skal ikke Kovacic ha noe stort ønske om å forlate Real Madrid, ifølge Daily Star. Tvert imot. PSG skal også være interessert i 23-åringen.

11.10: Ander Herrera har hatt en fantastisk sesong på Drømmenes Teater. Slik blir det interesse utenfra av. Barcelona har flere ganger vært nevnt som en av klubbene som ønsker seg Herreras tjenester, men Uniteds midtbanejuvel trives på Old Trafford under José Mourinhos ledelse.

Independent har tidligere skrevet at United ikke har noen intensjoner om å selge Herrera. De fleste spillere har imidlertid en pris, og Mirror mener Barcelona må betale minst 60 millioner pund for å sikre seg Herreras tjenester.

27-åringens kontrakt går ut etter 2018-sesongen, men United har opsjon på ytterligere ett år. Det er ventet at spanjolen signerer en ny og forbedret kontrakt i løpet av kort tid.

11.00: Som vi tidligere har nevnt i denne spalten, er det lite som tyder på at Fabinho blir United-spiller. Brasilianeren nærmer seg sakte med sikkert en overgang til PSG, ifølge L’Equipe. 

10.40: Kan Ivan Perisic fortsatt bli United-spiller i sommer? Ja, skriver Goal. Selv om Inter ikke så seg nødt til å selge kroaten for å unngå UEFA-bot, mener Goal at Perisic håper å presse gjennom en overgang til United og Premier League. Kroaten skal være ivrig på å teste seg i verdens beste liga.

Kanskje en slik tilnærming kan presse ned prisen? Hittil er det den som har satt en stopper for overgangen, ifølge flere medier.

Italierne ønsker seg angivelig 50 millioner euro for Perisic, og skal ha avslått et bud på 42 millioner euro fra United, ifølge Football Italia.

10.20: Vi tar med oss et rykte fra fredagen. United har som kjent ganske god dekning på midtstopperplass for øyeblikket, og Chris Smalling er et navn som hyppig har blitt nevnt som et mulig salgsobjekt. En stopper som imidlertid ikke skal være til salgs, er Phil Jones. Det skriver ESPN.

Jones skal ha imponert Mourinho såpass forrige sesong, at portugiseren er fast bestemt på å ha han med videre. Når det gjelder Smalling, skriver ESPN at fremtiden er usikker, men at klubben trolig kommer til å kreve en høy sum for Smalling, spesielt etter at Nathan Ake ble kjøpt for 20 millioner pund.

ESPN skriver også at United, i likhet med Chelsea, skal ha lagt inn bud på Romelu Lukaku tidligere i sommer.

10.00: For øyeblikket er det ikke mye som tyder på at David de Gea forlater Manchester i sommer, men hvis han skulle gjøre det, er nok de fleste enige om at United burde ut på overgangsmarkedet for å kjøpe en erstatter i verdensklasse. The Sun mener United-fansen kan forvente seg en aldri så liten sensasjon hvis de Gea forsvinner. Tabloidavisen skriver at Mourinho vurderer å hente Joe Hart hvis de Gea bestemmer seg for å dra tilbake til den spanske hovedstaden.

Sun skriver at en eventuell avtale kan komme på rundt 60 millioner pund. 30-år gamle Hart har vært på lån i Torino det siste året, og skal ikke være ønsket videre i Manchester City. Men at han blir United-keeper? Tja, her tror jeg vi tar frem den berømte klypa med salt.

Fredag 30.juni:

22.03: Det ser ut som om Inter kan beholde Ivan Perisic uten at det byr på FFP-problemer, takket være andre salg. Les mer her. Dette betyr at prisen på kroaten fort kan øke – og United var allerede skeptiske til å betale det Inter ønsket. Betyr dette slutten på Perisic-jakten, eller fortsetter koblingen, tro?

18.20: Vanligvis treffsikre James Ducker skriver følgende om Michael Keane, som ser ut til å bli Everton-spiller.

Det tyder kanskje på at det potensielt kan dukke opp flere forsvarsspillere?

18.15: Mourinho ønsker seg en ny venstreback, ifølge Daily Mirror, og Celtics Kieran Tierney er en mann United følger veldig godt med på. John Cross, som har skrevet artikkelen, er ikke en av Mirror-journalistene som følger United aller tettest.

16.38: Vi meldte tidligere i dag om interesse fra en rekke klubber for Sam Johnstones målvakttjenester, deriblant fra tre Premier League-klubber (Huddersfield, Leicester og West Bromwich). Nå viser det seg at det kan være enda en Premier League-klubb som ønsker seg Johnstone. Steve Mandanda reiser sannsynligvis hjem til Frankrike, og Frank de Boer ønsker seg mer keeperkonkurranse til Wayne Hennessey og kulthelt Julian Speroni, og ifølge Daily Mirror kan Johnstone være mannen.

16.16: Inter selger unna spillere i håp om å unngå å bryte FFP-regler. Kanskje klarer de det uten å selge Ivan Perisic? Vi skrev mer om dette tidligere i dag i en egen sak her.

14.30: Alvaro Morata skal ha bedt om samtaler med Real Madrid-president Florentino Perez for å få fart på overgangen til Manchester United, skriver Richard Tanner i Express. Morata skal allerede ha fortalt vennene sine at han vil til United og selv om spanjolen har kost seg på bryllupsreise, virker han utålmodig etter å få fart på overgangen til United. Express er vanligvis ikke blant avisene med størst troverdighet, men journalisten Richard Tanner er blant dem som følger United meget tett.

13.45: Manchester United kommer til Norge senere i sommer for å møte Vålerenga, men skal vi tro agenten til Sarpsborg 08s Krépin Diatta, har klubben allerede rettet blikket mot Norge. Manchster United skal nemlig ha vært en av flere toppklubber som skal ha sett 18-åringen i aksjon, melder The Sun.  

10.20: Med David de Gea og Sergio Romero foran seg i køen, vil det trolig bli smått med spilletid for United for den lovende keeperen Sam Johnstone. Sist sesong var 24-åringen på lån til Aston Villa og Steve Bruce er blant managerne som ønsker å knytte til seg Johnstons tjenester. Men det gjør også tre Premier League-klubber. Både West Bromwich og Leicester skal ha vist interesse, og det samme gjelder nyopprykkede Huddersfield, melder Manchester Evening News. Også Middlesbrough, som rykket ned fra Premier League sist sesong er interessert i 24-åringen.

08.00: Better Call Saul? Neppe. Saul Niguez er nemlig ikke interessert i å flytte på seg, selv om både Manchester Unted og Barcelona er interessert i spanjolen, melder Goal.com. Atlético Madrid-spilleren som nylig viste seg frem med hat trick i semifinalen av U21-EM mot Italia, har også sluppet til på A-landslaget. Nå sier 22-åringen at han ønsker å bli værende i Atletico Madrid, men at han ønsker litt bedre lønnsbetingelser for å kunne hjelpe familien.

Torsdag 29. juni:

19.10: En overgang for Ivan Perisic virker nå mer og mer usannsynlig. James Ducker fra Telegraph skriver torsdag kveld at Inter føler seg sikre på at de skal unngå UEFA-sanksjoner uten å selge kroaten til United.

Som tidligere nevnt i denne spalten, må den italienske klubben finne 30 millioner euro gjennom spillersalg i løpet av morgendagen (fredag). Hvis ikke får de en bot på syv millioner pund fra UEFA. Dette ville United utnytte. De røde djevlene håpet å betale 30 eller 32 millioner euro for Perisic, men Inter mener kroaten er verdt rundt det dobbelte.

Mourinhos tidligere klubb skal ha vært mektig irritert over størrelsen på budene, og informert United at de ikke aksepterer noe under 50 millioner euro (44 millioner pund).

Dette nekter United å betale, ifølge Ducker. Inter på sin side, vil heller pådra seg en bot enn å selge Perisic på «billigsalg». De tror imidlertid at de skal klare å tjene inn summen uten å selge Perisic, gjennom overganger for andre spillere. Den nye Inter-manageren Luciano Spalletti er nemlig fast bestemt på å beholde Perisic.

Dermed må United trolig komme med et mye høyere bud, noe som Ducker mener virker svært usannsynlig.

13.50: Blir det ingen Ivan Perisic? Gazzetta dello Sport (via Football Italia)skriver at Inter har gitt beskjed til Manchester United om de må møte deres krav på 50 millioner euro innen 1. juli. Etter det, er ikke kroaten til salgs. Det betyr i så fall at en avtale må være på plass innen lørdag, og ifølge den italienske avisen skal Perisic nå være i forhandlinger med Inter om en kontraktsforlengelse.

11.30: Da Ander Herrera ble koblet til Barcelona tidligere i sommer, forsvant ryktene like fort som de hadde dukket opp. Nå dras spanjolen inn i katalanernes Verratti-sirkus. Avisen Sport skriver nemlig at Barcelona vil rette oppmerksomheten mot andre spillere, først og fremst Herrera og Riyad Mahrez, dersom de ikke får Marco Verratti. Nettstedet Sport Witness spekulerer imidlertid om dette kun er et forsøk fra den Barcelona-baserte avisen på å presse italieneren til å tvinge fram en overgang. Sport oppfordrer blant annet Verratti i artikkelen til å trosse sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Samtidig bør bekymrede United-supportere også merke seg at det er en vesentlig forskjell på Verratti og de to alternativene, Herrera og Mahrez, og at historien derfor ikke virker spesielt troverdig.

I tillegg skriver MEN-journalist Samuel Luckhurst at Herrera trives i Manchester under José Mourinho og ikke har noen planer om å forlate klubben. Andy Mitten har tidligere kommet med samme budskap.

07.50: Vi tar med litt United-relatert dramatikk i Midlands. Jonny Evans skal visstnok være så skuffet over at West Bromwich slapp Darren Fletcher til Stoke, at han revurderer sin tilværelse i klubben, skriver Daily Mirror. Leicester skal ha lagt inn et bud på ti millioner pund for den tidligere United-stopperen.

07.35: Samme Castles skriver at forhandlingene om Nemanja Matic er kompliserte. Antonio Conte skal visstnok ha truet med å si opp dersom klubben ikke innfrir kravene hans på overgangsmarkedet, og italieneren er ikke villig til å slippe Matic uten at minst to nye midtbanespillere kommer inn. Tiemoué Bakayoko virker nær sagt klar, mens Radja Nainggolan, også koblet til United, skal være ønsket på Stamford Bridge.

07.30: Daily Record er ikke kjent for sin treffsikkerhet, men når det er Mourinho-kjenner Duncan Castles som er artikkelforfatter, lytter vi. Frilansjournalisten skriver at Fabinho nå er nærmest en overgang til Paris Saint-Germain, selv om brasilianeren har uttrykt et ønske om å spille på Old Trafford. Fabinho skal imidlertid ikke være Mourinhos foretrukne førstevalg på verken høyreback eller sentral midtbane, og nå skal PSG stå fremst i køen.

07.25: Dersom Gareth Bale skulle forlate Real Madrid, er Manchester United førstevalget. Det blir imidlertid neppe noen overgang i sommer, skriver Bleacher Report.

07.15: Stockport-gutten Michael Keane skal være et av navnene som stod på listen til José Mourinho sammen med Victor Lindelöf og Virgil van Dijk. I dag skriver seriøse Times at Burnley-stopperen nærmer seg en overgang til Everton for 25 millioner pund, en overgangssum United vil ha rett på 25 prosent av. Lokalavisen Burnley Express kommer med lignende rapporter. Keane skal ha blitt blitt lunken til en United-overgang da Mourinho ikke kunne garantere ham spilletid, noe som gjorde at United heller gikk for svenske Lindelöf.

 

Onsdag 28. juni:

16.10: Manchester Evening News skriver at Morata-overgangen «er i rute». Det går sakte men sikkert fremover, ifølge lokalavisen, som igjen viser til kilder nær spanjolen.

Hvor nære partene er å komme til enighet, er derimot fortsatt ukjent. Tidligere i dag skrev The Sun at United og Real Madrid hadde et ganske ulikt syn på hvor mye Morata var verdt.

15.39: United har vært linket til den svært lovende venstrebacken Ryan Sessegnon, men andre klubber har sett ut til å ha vært vel så langt fremme i køen, så dette trenger ikke å være så dumt for Uniteds del:

13.26: Litt keepernytt: Først tar vi med Teamtalk.com-saken om at Middlesbrough skal by på Sam Johnstone. Dette meldte vi også her i ryktespalta klokka 10.08, men forskjellen her er at det står at overgangssummen potensielt kan bli £5 millioner – der £2,5 millioner er summen som blir betalt med en gang.

Videre så er ikke dette om Thibaut Courtois nødvendigvis en stor sak, men Real Madrid-interesse for Courtois kan jo eventuelt påvirke United og De Gea.

12.50: Anthony Martial avviser at ryktene om at han ønsker seg bort stemmer! Les mer her.

10.18: Vi nevnte i går Diario Gol-rapporter om enighet med Real Madrid, noe som aldri var spesielt verdt å ta seriøst nettopp siden det var de som rapporterte om det, og nå siteres også Real Madrid-president Florentino Pérez på at det ikke er noen enighet.

– Jeg har lest av vi har oppnådd enighet, jeg vet ikke hvor mange millioner ganger, men det er ikke sant.

10.08: Sam Johnstone er på vei til Middlesbrough, ifølge The Sun. Det skal være snakk om en avtale på £2,5 millioner, ifølge avisen. Johnstone har også blitt linket til andre klubber, og kanskje aller mest til Aston Villa der han var på lån i fjorårssesongen.

09.36: Det er fint lite fra United-hold som tyder på at James Rodríguez er aktuell for klubben, men koblingene fortsetter, og spesielt upålitelige Metro skriver mye om colombianeren og United, hver gang noe blir skrevet om han enten i Spania eller Italia. Nå nylig meldte de om gode nyheter i jakten på Real Madrid-spilleren ved å vise til en Mundo Deportivo-sak om at AC Milan trakk seg fra kampen, men Mundo Deportivo nevnte aldri United som en aktuell destinasjon. Nå videreformidler de en sak fra Mediaset Premium om at United skal ha lagt inn et bud på £70 millioner – selv om Real Madrid har satt en lavere prislapp på spilleren. Vi anbefaler å ta dette ryktet med en klype salt.

09.28: Daily Mirror skriver at Ivan Perisic kommer til å avslå et nytt kontraktstilbud fra Inter. Spilleren skal stadig være lysten på å få i stand en overgang til United.

08.39: Tidligere Sky Sports-journalist Graeme Bailey skriver for The Gambling Times at Anthony Martial er klar til å fortelle José Mourinho at han ønsker seg bort fra Manchester United. Spilleren vil ifølge siden gjerne hjem til Frankrike, gjerne til PSG.

United ønsker å beholde 21-åringen, men skal være villige til å la Martial gå om de får et passende bud.

08.28: Ifølge italienske TMW (ikke den mest treffsikre kilden, vanligvis) er United interessert i å hente Marten de Roon fra Middlesbrough. Spilleren skal være jaktet av Atalanta og Lazio, og det snakkes om en pris på rundt £10 millioner, men United skal ifølge siden også være interessert.

08.14: Ifølge Neil Custis i The Sun har Real Madrid økt prisen på Álvaro Morata til rett i underkant av £80 millioner, og at det dermed er stor avstand mellom klubbene – United verdsetter Morata til cirka £60 millioner. Vanligvis har det vært snakk om 80 millioner i euro heller enn pund.

Avisa skriver også at Morata og hans representanter jobber for å få overgangen gjennom, og at de også har gjort det klart for United at spilleren ønsker denne overgangen.

 

Tirsdag 27. juni:

19.22: Både Di Marzio og franske RMC har tidligere blitt sitert her i ryktesaken på at United fortsatt ønsker seg Fabinho, men engelske medier har tidligere sett ut til å ha vært briefet om at United ikke er interessert. Nå skriver også The Independent at United vil gå for Fabinho selv om Nemanja Matic signerer for klubben. Mourinho vil fortsette med å forbedre stallen sin, og ser på brasilianeren som en som kan forbedre United i flere posisjoner – Monaco-spilleren har jo tidligere spilt høyreback i tillegg til den holdende midtbanerollen.

Også The Independent skriver for øvrig om en Matic-overgangssum på £35 millioner – som vi tidligere i dag i denne spalten omtalte at David McDonnell i Daily Mirror skrev.

19.09: France Football melder at Serge Aurier ønsker seg bort, og at høyrebacken er ønsket av Juventus (kan det i så fall påvirke en eventuell jakt på Matteo Darmian, tro?). United og Inter nevnes også som klubber som kan komme til å gå for Aurier.

18.30: Om vi skal tro denne saken fra Real Madrid-vennlige Marca, så er det ingen grunn til å tro at Gareth Bale blir solgt denne sommeren. Bale blir sett på som «untouchable» av både Zidane og Real Madrid-hierarkiet, og spilleren selv ønsker å bli.

18.16: Kanskje ikke en storsignering av typen mange håper på, men det er i alle fall klart at minst én spiller signerer for United den kommende helga! Det har vi omtalt i egen sak her, og så får vi se om det blir flere som signerer.

18.10: Tidligere i dag omtalte vi Álvaro Morata-rykter fra notorisk upålitelige Diario Gol, som vi knapt stoler på at treffer på hvilken dag det er, men det er heldigvis Morata-rykter i andre aviser også. I AS blir det sagt at spilleren har avbrutt bryllupsreisen sin for å få fart på ting. Kona er i Ibiza, mens 24-åringen har tatt turen hjem. Samtidig kan dette også ha en annen forklaring, blir det spekulert i:

17.57: Vi har omtalt Nemanja Matic-ryktene både her og i egen sak, og det er ikke så mye nytt i denne rapporten fra Daily Mirror. Det som skiller seg ut der, er at vanligvis pålitelige David McDonnell skriver om en overgangssum på £35 millioner heller enn £40 millioner. Så får vi eventuelt finne ut senere hva som medfører riktighet.

17.43: Michael Keane blir ikke så ofte nevnt her etter at Victor Lindelöf signerte, men vi kan jo nevne at The Sun skriver at han nærmer seg en overgang (£25 millioner) til Everton nå. Avisa skriver også at Keane takket nei til United etter at Lindelöf signerte, og at han ser for seg å spille fast i Everton – noe som vil hjelpe United-akademiproduktet på veien mot VM i Russland neste sommer.

14.30: Enda en nyhet fra Frankrike og denne gangen er de Le Parisien som melder at PSG er villige til å gi slipp på Lucas Moura for 30 millioner euro. United har vært koblet til den brasilianske 24-åringen tidligere, men den siste tiden har det vært stille rundt brasilianeren sett med United-øyne. Kan det endre seg nå?

14.25: Franske RTL melder nå at Monacos Tiemoue Bakayoko er i London og på vei til medisinsk sjekk hos Chelsea. Som vi har nevnt tidligere er denne overgangen viktig for Uniteds del ettersom det er ventet at Chelsea vil gi Nemanja Matic grønt lys til å dra til United så snart Bakayokos overgang er i boks.

13.25: Manchester United skal være nære ved å sikre seg Chelseas Nemanja Matic. Likevel vil klubben forsøke å hente Romas Radja Nainggolan. Det skriver Daily Mail som viser til den italienske avisen Gazzetta dello Sport (på italiensk). United skal være villige til å bla opp 40 millioner pund for den 29 år gamle belgieren 

12.25: Real Madrid og Manchester United skal være enige om en avtale som gjør Alvaro Morata til United-spiller. Det eneste man venter på i Madrid nå er en avklaring rundt Cristiano Ronaldos situasjon, melder upålitelige Diario Gol. I Madrid regner man med at portugiseren blir, men klubbledelsen vil vente med å gi slipp på Morata til Ronaldo har gjort seg ferdig med furtingen.

11.50: Atletico Madrid kan ikke registrere nye spillere før 1. januar 2018, men når forbudet oppheves kan Zlatan Ibrahimovic være den første de henter. Den spanske avisen Sport mener å vite at den spanske hovedstadsklubben vil tilby svensken kontrakt når han er tilbake på banen.

08.30: Så til en spiller som United-manager José Mourinho faktisk vil beholde og ikke kjøpe. Italienske Matteo Darmian hadde  en vanskelig start under José Mourinho, men den italienske backen har hatt en solid siste halvdel av sesongen og hadde en meget god kamp i Europa League-finalen i Stockholm.

The Sun skriver at at noe av det første Jose Mourinho vil gjøre når United-troppen returnerer etter ferie, er å ta en prat med Darmian for å holde Juventus unna.

 

Mandag 26. juni:

20.49: Er Fabinho fortsatt aktuell til tross for det mulige kjøpet av Nemanja Matic?

Bouhafsi, som er regnet som en svært pålitelig journalist, videreformidler nyheten om at Fabinho fortsatt er en av spillerne United prioriterer. Det er foreløpig ingen enighet med Monaco – verken for United eller den angivelige Fabinho-konkurrenten PSG.

20.44: Ifølge Matt Law i Daily Telegraph (ofte pålitelig avis, men ikke en av journalistene som vanligvis ser ut til å ha mest innsikt i United) er Nemanja Matic bare Mourinhos tredjevalg som midtbanesignering, bak Eric Dier og Radja Nainggolan. Det er lite som tyder på at Dier eller Nainggolan er aktuelle nå, og det skal være mer optimisme knyttet til Matic, skriver Law. Chelsea vil helst ikke selge, men alder, kontraktslengde, overgangssum og en eventuell Bakayoko-signering ser ut til å gjøre det til en avtale London-klubben kan leve med.

20.41: Sport Witness har sett nærmere på Ivan Perisic-nyhetene fra 13.30-oppdateringen vår i dag. De mener at Inter spiller et farlig spill med tanke på fredagens FFP-frist, selv om den potensielle gevinsten også er høy.

20.05: Álvaro Morata er veldig nære å signere for Manchester United, ifølge spansk avis, men det er fortsatt uenighet om pris. Les mer om det i egen sak her.

18.05: Ikke noe nytt, spennende eller sjokkerende, men vi tar det med likevel:

Eventuelle Cristiano Ronaldo-oppdateringer ser ikke ut til å ville dukke opp før neste uke – og da er det vel heller ikke at han vil dra til United som er det mest sannsynlige.

15.15: The Sun har kastet seg på de samme opplysningene som Guardian sitter med, men tabloidavisen mener en medisinsk sjekk for Matic kan skje allerede innen 48 timer. Vi har samlet Matic-informasjon i denne saken.

14.00: Det er en overgang som har lagt i kortene en god stund allerede, men når virker det som om Nemanja Matic sin ankomst til Old Trafford og United rykker nærmere med stormskritt. The Guardians Manchester-journalist Jamie Jackson melder at José Mourinho og United håper å ha Matic på plass allerede denne uken. United og Matic sine agenter skal allerede skal ha blitt enige om en ukelønn på 155.000 pund i uken og United og Chelsea skal være enige om en pris på 40 millioner pund for den 28 år gamle serberen.

13.30: Ivan Perisic til Manchester United har virket å være en av sommerens sikreste overganger. Nå har imidlertid pipen fått en annen lyd, for Inter-trener Luciano Spalletti skal ha forlangt at kroaten blitt tatt av transferlisten i et forsøk på å få Perisic til å bli i klubben. Det melder Daily Mail, som igjen siterer den italienske avisen Corriere dello Sport. Tidligere har Inter etter sigende forlangt 44 millioner pund for kroaten, men nå virker det som Milano-klubben ikke vil selge i det hele tatt.

13.20: Troverdige Simon Stone i BBC melder mandag ettermiddag at Chelsea er svært nær ved å signere Monacos Tiemoue Bakayoko. Det i seg selv er ikke så interessant for United-fansen, men den domino-effekten kjøpet av Bakayoko kan ha, er veldig interessant. Når Bakayoko er på plass er det ventet at Chelsea vil gi slipp på Nemanja Matic som da er en ønsket mann på Old Trafford av sin gamle sjef José Mourinho.

08.20: Manchester United skal være nær et gjennombrudd i jakten på Romas Radja Nainggolan. Det melder den italienske avisen Il Tempo (Italiensk)

08.05: Chelseas Nemanja Matic rykker stadig nærmere Old Trafford. Daily Star melder, i likhet med blant andre ESPN søndag, at Matic snart kan bli United-spiller for den nette sum av 40 millioner pund.

08.00: Tottenham-formann Daniel Levy er ikke interessert i å lytte til bud på sin målgarantist Harry Kane om ikke budene kommer opp i en helt annen størrelse enn de 100 millioner pundene United visstnok skal være villige til å betale for Kane. Skal vi tro Independent har Levy git uttrykk for at Kane er verdt minst 200 millioner pund.

Likevel melder avisen Daily Star at flere bookmakere har senket oddsen betydelig på at Kane blir United spiller i sommmer.

 

Powered by Labrador CMS