– Jeg beundrer Mourinho

Spørsmålet er om Eric Cantonas mening vil ha noen innvirkning når Sir Alex Fergusons arvtaker en dag skal avgjøres.

Publisert Sist oppdatert

Ingen vet når Sir Alex velger å kaste inn håndkleet. Det kan skje i sommer, selv om sannsynligheten er liten, og det kan først skje om både fem og kanskje til og med ti år.

Allikevel uttaler eksperter seg stadig rundt hvem de mener er best skikket til å overta etter den legendariske skotten.

Om det hadde vært opp til Cantona, kan det virke som om han ville gått for José Mourinho. Han forteller at han er opptatt av Real Madrid – utelukkende på grunn av portugiseren i sjefsstolen der.

– Barcelona er et av de få lagene som interesser meg, og selvsagt Manchester United. Og så Real Madrid, fordi de har en trener som Mourinho, sier Cantona til Le Mattin.

– Jeg er ikke noen fan av spillestilen hans, men han har en utrolig personlighet. Han er veldig intelligent, har en utrolig charisma og en unik måte å håndtere ting på. Han sier at en trener må være en skuespiller, og jeg er enig med han.

– Hvordan påvirker det laget når trener kommer inn i garderoben, er frustrert og kaster tekopper rundt seg? Alt avhenger av situasjonen, og Mourinho vet nøyaktig hvordan man skal oppføre seg i enhver situasjon.

– Han får alltid oppmerksomhet. Ikke bare på grunn av egoet hans, men fordi han vil ta presset bort fra spillerne. Jeg beundrer virkelig det han gjør.

Powered by Labrador CMS