Ny skade på Mount - tilbakeslag for Shaw

Publisert Sist oppdatert

Mason Mount fikk sin første start på flere måneder mot Crystal Palace, men mot Arsenal må Erik ten Hag klare seg uten midtbanespilleren igjen.

Det kunne Ten Hag meddele på fredagens pressekonferanse.

Bruno Fernandes, Scott McTominay og Marcus Rashford var alle ute mot Palace, men de er i alle fall tilbake i trening og kan bli tilgjengelig igjen.

– Bruno trente i dag, og Scott McTominay var tilbake på banen. Noen spillere returnerer, men jeg må også dessverre si at Mason Mount ikke vil være tilgjengelig for søndag. Han har vært veldig uheldig med en ny skade, sier Ten Hag.

Overfor MUTV litt senere fredag opplyser Ten Hag at Mount kun er ute i noen dager.

– Det er et lite problem, så han er definitivt ikke ute resten av sesongen. Han vil returnere om noen dager.

– Kanskje Newcastle kommer for tidlig, men jeg tror han kan være tilgjengelig mot Brighton (i ligaavslutningen), sier Ten Hag.

Det skal ikke være snakk om noen alvorlig skade som Mason Mount har pådratt seg.

Om Rashford sier Ten Hag følgende:

– Han trente også denne morgenen, og vi må se hvordan han kommer seg etter den. Men jeg tror det ser ganske bra ut, og jeg håper han kan trene igjen i morgen, og så får vi se om han er tilgjengelig på søndag.

Lisandro Martínez er også tilbake i trening, men Arsenal-kampen kommer for tidlig for argentineren, selv om midtstopperen selv skal ha et ønske om å spille.

– I går kom Licha til meg og ønsket å spille på søndag mot Arsenal, men han er ikke klar enda. Han trenger litt mer tid for å komme seg gjennom prosessen, men han er så desperat, sier Ten Hag.

Lisandro Martínez føler seg klar for kamp, men argentineren, som har slitt mye med skader det siste året, må holdes tilbake.

En som fortsatt ikke er tilbake i trening er Luke Shaw, og Ten Hag forteller at venstrebacken har hatt et lite tilbakeslag på sin vei tilbake fra skade.

– Luke Shaw hadde et tilbakeslag i prosessen sin, men det er et håp om og han vil kjempe for å bli tilgjengelig til finalen, sier Ten Hag.

På pressekonferansen kom det ingen oppdatering rundt Raphaël Varane, Victor Lindelöf og Willy Kambwala, så tiden får vise hvem som danner midtstopperpar i søndagens storkamp.

Powered by Labrador CMS