– Manchester United vil vinne igjen. Det er uunngåelig

Publisert Sist oppdatert

– Så sikkert som solen vil stå opp, så vil Manchester United begynne å vinne igjen. Det er fakta. Jeg vet ikke når det skjer, men jeg vet at disse tingene går i sykluser.

Det sa Gary Neville i forbindelse med torsdagens premiere av dokumentarserien «99».

– Jeg levde hele min barndom med å se Liverpool, Everton og Arsenal vinne trofeer, vinne den gamle Division One, og var tålmodig. Jeg måtte vente frem til jeg var 18-19 år til Manchester United vant en ligatittel i mitt liv, og så vant vi mange ligatitler. Og nå har vi ikke vunnet en på 11 år.

– Jeg vet godt at i min levetid - forhåpentligvis - så vil Manchester United vinne trofeer. Vi vil få det til, akkurat som Liverpool, akkurat som Arsenal. Disse store klubbene kan ikke holdes nede. De er for store, de er for etablerte, har en stor historie, men kan gå gjennom tøffe tider, sier Neville.

Neville er sikker på at vi vil få se bilder som dette igjen. Her etter at United sikret ligatittelen hjemme mot Arsenal i mai 2009.

Til tross for at det ser tungt ut nå, drømmer Neville om at United i det kan avslutte sesongen med en stor opptur i FA-cupfinalen, selv om oddsen ikke er på vår side.

– Jeg håper at denne FA-cupfinalen mot Manchester City, som er en tøff kamp - vi vet hvor gode City er - men hvis de bare kan trosse oddsen, hvem vet hva det kan lede til?

– I 1989/90 vant Sir Alex Ferguson en FA-cup som ga en tro på ham inn i en spillergruppe. Deretter vant de Cupvinnercupen, og så ligacupen, før de så vant ligatittelen.

– Det ble bygd blokk for blokk, steg for steg, og det kan være like rundt hjørnet. Eller det kan være noen få år unna. 

– Men Manchester United vil vinne igjen. Det er uunngåelig. 

Powered by Labrador CMS