Bailly: – Jeg er ok. Tapet var vondere

Eric Bailly er heldigvis på bedringens vei.

Publisert Sist oppdatert

Eric Bailly skallet sammen med både Chelseas Kurt Zouma og Harry Maguire på tampen av 1. omgangen mot Chelsea.

Etter lang behandling av midtstopperen på tampen av 1. omgang, ble Bailly fraktet ut på båre og sendt til sykehus for sjekk.

LES OGSÅ: 
Børsen: – Det var de rundt Bruno som sviktet
Solskjær: – Vi bestod ikke testen
Matic: – Vi vil lære av denne kampen

– Eric er på sykehus og vil gjennomgå alle de rutinemessige undersøkelsene. Han fikk et kutt i bakhodet, men jeg vet ikke så mye mer enn det nå. Jeg har ikke rukket å snakke med doktoren ennå, forklarte Solskjær til MUTV etter kampen.

Avisen Mirror fikk bekreftet fra United at Bailly først ble sendt til et privatsykehus som ikke hadde det nødvendige utstyret til å gjennomføre undersøkelsene. Bailly ble deretter sendt til sykehuset St Mary’s nær Paddington togstasjon. 

Der ble Bailly behandlet for hjernerystelse og nakkesmerter, men skrevet ut kort tid etter og kunne tilbringe natten på spillerhotellet.

Ivorianeren var med resten av troppen som reiste hjem til Manchester mandag formiddag, og mandag ettermiddag la han ut en melding på sosiale medier om at han hadde det ok.

– Takk for alle støttemeldingene. Jeg er ok. Det var kun et skremmeskudd. Smertene etter gårsdagens tap er større. Nå må vi komme oss opp på beina og fokusere på ny før de to store kampene vi har denne uka, skrev han på Twitter.

Powered by Labrador CMS