Ryktesaker, uke 7

Evra-kontrakt, og bytteavtale med Dortmund?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak slik at alle som elsker dem lett kan ha oversikt, mens alle andre lett kan holde seg unna.

Forrige ukes rykter

Søndag 16. februar

18.30: Det er skrevet mye om Wayne Rooneys kontraktssituasjon i dag, men Sunday Times fokuserer nå på en annen spiller. Patrice Evras kontrakt går ut i sommer, og mye tyder på at franskmannen kommer til å forlate klubben. Men i hans nåværende kontrakt har han en klausul som sier at kontrakten kan forlenges med et år, dersom han spiller minst 25 av Uniteds seriekamper. Dette har han allerede gjort denne sesongen, så dersom han ønsker å bli værende, er det nå helt opp til han selv. Les saken her.

10.07: Kagawa ut – Gündoğan/Reus inn? Sent i går meldte Daily Mirror at Dortmund skal være interesserte i å hente tilbake sin gamle stjerne som sender Gündoğan eller Reus motsatt vei.

07.53: I natt meldte The Sun at Wayne Rooney har signert en 4,5-års kontrakt med de regjerende ligamestrene. Stemmer dette? Det vil mest sannsynlig denne dagen vise. Les saken her.

07.50: Det er tidlig morgen, og Daily Star har allerede vært tidlig ute med å skrive at David Moyes er interesserte i å hente 29 år gamle Joao Miranda fra Atletico Madrid. Nemanja Vidic har allerede kunngjort at han forlater i sommer, og det vil dermed være naturlig for Moyes å handle in en erstatter. Les saken her.

Lørdag 15. februar:

20.21: Samme kilde (se 19.25) hevder at United ser på italienske Marco Verratti som for øyeblikket spiller på Paris Saint-Germain. PSG hentet i januar inn Yohan Cabaye fra Newcastle, og ex-red Paul Pogba linkes stadig til den franske hovedstadklubben, det kan være blant årsakene til at Moyes og co. øyner en mulighet til å hente midtbanespilleren. Les saken her.

19.25: I dag melder FootballDirectNews at United trapper opp jakten på Riccardo Montolivo. AC Milan har hatt en svært tung sesong, og en skal ikke se bort i fra at det blir en avgjørende faktor for Milans overgangsmarked når sommeren kommer. Les saken her.

08.55: Nemanja Vidic har kunngjort at han kommer til å forlate Manchester United til sommeren. Som en konsekvens må United vurdere å hente inn en erstatter. Ezequiel Garay har vært et navn som har blitt koblet lenge til United, og søramerikaneren kan være mannen som tar opp arven etter Vidic, skal vi tro portugisiske A Bola.

08.50: Patrice Evra har måttet tåle kritikk for sine prestasjoner denne sesongen, og dette har gjort at ryktene om en ny venstreback har begynt å svirre. Atlético Madrids Filipe har vært et hett navn, og nå skriver spanske Mundo Deportivo at den brasilianske backen skal stå høyt på Uniteds ønskeliste.

08.45: Jakten på midtbaneforsterkningen fortsetter. Arturo Vidal har lenge blitt koblet til Manchester United. Nå skriver imidlertid The Express at de røde fra Manchester må forvente kamp fra Real Madrid, som skal være meget interesserte i å sikre seg den chilenske stjernespilleren. 26-åringen skal være verdsatt til rundt 40 millioner pund, melder avisen.

Fredag 14. februar:

16:49: I følge den italienske journalisten Tancredi Palmeri er Arsenal interessert i en overgang for Robin van Persie, og Manchester United blir ikke å stoppe overgangen hvis rett pris kommer. Hvor troverdig Palmeri er, er et helt annet spørsmål.

 

07.30: United, Chelsea, Tottenham og Ajax skal alle ønske Dinamo Zagrebs 17-årige spiss, Robert Muric, til sommeren. Kontrakten hans går ut til sommeren, og de fleste trodde han skulle gå til Ajax, men ifølge nederlenderne er ingen avtale foreløpig på plass selv om spilleren selv egentlig sa han skulle dit. Dermed lurer Premier League-klubbene fortsatt i bakgrunnen, skriver Daily Express. Les saken her.

Torsdag 13. februar:

18.08: Ifølge Metro, har United trappet opp speidingen på Jamaal Lascelles. Den 20 år gamle midtstopperen spiller for øyeblikket for Nottingham Forest, og spiller midtstopper. Skal vi tro ryktene, krever Forest £15 millioner for unggutten. Les saken her!

18.03: Barcelonas Pedro Rodriguez, som for øyeblikket storspiller for katalanerne, skal visst være blant Uniteds hovedmål for sommeren skal vi tro Sport Direct News, som refererer til den spanske storavisen, AS. Les saken her!

17.58: Og da blir det også naturlig å hente in en erstatter (les 17.55). Nettstedet til kanalen talkSPORT melder at United kjemper med Monaco for å sikre seg Filipe Luiz fra Atletico Madrid. Les saken her.

17.55: United har i en årrekke vært interessert i å finne en erstatter for en aldrende Patrice Evra som kan være på vei ut portene ved sesongslutt. I dag melder i tillegg Daily Mail om at representanter for Inter Milan var og så franskmannen på Emirates i går. Les saken her.

11.00: En rekke aviser bringer i dag nyheten om at Manchester United-manager David Moyes får mellom 100 og 200 millioner pund å bruke på nye spillere i sommer. Det betyr at en rekke kostbare stjerner kan være på vei inn dørene på Old Trafford, men en mann som kan komme relativt rimelig er Juventus-forsvarer Martin Caceres som kan være tilgjengelig for rundt åtte millioner pund. Caceres har fått begrenset med spilletid denne sesongen og den anvendelige forsvareren fra Uruguay skal ikke inngå i fremtidsplanene til Torino-klubben.

08.00: David Moyes har blitt lovet betydelige midler til å forsterke United-stallen i sommer, og to av spillerne som nå kobles til United er Jan Vertonghen og Moussa Dembele, begge fra Tottenham. Dette melder nettstedet Caught offside.

08.00: Samtidig rapporteres det fra flere aviser, deriblant Daily Express, at Inter er svært interessert i å hente Nemanja Vidic i sommer.

Onsdag 12. februar:

10.30: Det kan heretter bli vanskelig for United å forhandle med Benfica, skriver portugisiske A Bola. I en rapport gjengitt av GiveMeSport, hevdes det at Lisboa-klubben føler seg snurt etter å ha avslått det de mener var et skambud på midtstopperen Ezequiel Garay. €10 millioner (rundt £8.3 millioner) skal være beløpet United var villige til å betale for den 27 år gamle argentinske midtstopperen. Les saken her.

10.10: OffThePost viser til Daily Star når det hevdes at United vil legge inn bud på den nederlandske midtbaneduoen Kevin Strootman og Georginio Wijnaldum til sommeren.
Strootman har imponert stort siden sist sommers overgang til AS Roma. Den gang kostet han Serie A-klubben et beløp tilsvarende £14 millioner, mens det nå forventes at de vil kreve £30 millioner for signaturen hans.
Når det gjelder PSVs Wijnaldum, skal han ha en prislapp på £9 millioner. Les saken her.

10.05: Goal.com hevder at Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani topper David Moyes’ ønskeliste. Uruguayaneren sliter visstnok med å tilpasse seg livet i Frankrike. Les saken her.

07.30: At United lenge har vist interesse for Juventus’ chilenske midtbanedynamo Arturo Vidal er noe vi har fått med oss. Nå spørs det imidlertid om ikke toget har gått for David Moyes & co. for denne gang.
Daily Mail melder nemlig at 26-åringen har skrevet under på en ny kontrakt med «Den gamle damen», og bundet seg frem til sommeren 2018. Les saken her.

Tirsdag 11. februar:

09.45: Om David Moyes noensinne har hatt håp om å sikre en retur for Paul Pogba, er dette nå i ferd med å svinne hen, om vi skal tro The Mirror. Avisen hevder at den 20 år gamle franskmannen står foran en fornying av sin nåværende kontrakt med Juventus, en avtale som visstnok vil føre til en tredobling av årslønnen for den tidligere United-spilleren, fra 1 million euro til 3 millioner. Les saken her.

09.30: BirminghamMail siterer i dag Birmingham-manager Lee Clarke på at han vil gjøre sitt  ytterste for å forsøke å kapre Federico Macheda på en permanent overgang så snart sesongen er over. Les saken her.

Mandag 10. februar:

19:13: Også i dag blir Evertons Seamus Coleman nevnt – denne gang av Daily Mail. Avisen skriver at både United og Arsenal skal være interesserte i å signere høyrebacken. Les saken her.

19:10: SportsDirectNews skriver at United og Chelsea øyner en mulighet til å signere Sevillas Ivan Rakitic i sommer i og med at Barcelona-manager Tata Martino nylig uttalte at de ikke er interesserte i å signere den kroatiske midtbanespilleren. Les saken her.

17:15: Idag skriver Daily Mail at speidere fra United var i Nederland for å se kampen mellom PEC Zwolle og Ajax for å følge Ajax’ forsvarsspiller, Joel Veltman.

11.00: Nyrike Monaco vil hente Rio Ferdinand til fyrstedømmet, ifølge SportsDirectNews.
35-åringens United-kontrakt utløper til sommeren, og det anses som lite sannsynlig at han fortsetter karrieren på Old Trafford. Les saken her.

09.15: Ønsker United å hente Giuseppe Rossi tilbake til Old Trafford? Det hevder SportsDirectNews.
Også Tottenham skal være ute etter å sikre seg den USA-fødte italieneren, som for tiden holder til i Fiorentina. Les mer her.

08.30: Ingen store ryktesaker så langt i dag. Daily Star skriver at Manchester City vil gå seirende ut av drakampen med United og Liverpool, om Portos Fernando, men det er ingen overraskelse om så skulle skje. Les mer her.

Powered by Labrador CMS