Ryktesaker, uke 35

Mer om Griezmann.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 4. september:

16.13 Enligt Tuttosport (via Manchester Evening News) ska Matteo Darmian vara på Juventus önskelista inför januarifönstret.

08.10: Daily Mail omtaler det at West Hams Idris Kanu er på prøvespill i United. Lørdag scoret Kanu to mål i U18-lagets storseier mot Middlesbrough, noe som faktisk er samme antall scoringer som han scoret i hele fjor for West Ham. Spilleren kan spille både spiss og midtbane, meldes det.

08.05: Vi nevnte Antoine Griezmann-ryktet fra Bleacher Report for noen dager siden, og nå melder også Sunday Mirror at franskmannen er Uniteds hovedmål neste sommer. Det skal uansett påpekes at det ikke er en av journalistene som står United tettest som har skrevet saken.

United skal være klar over at de kan ende opp med en ny overgangsrekord for å få tak i 25-åringen, men Mourinho skal likevel ha startet flørtingen gjennom en tredjepart, ifølge avisen.

Lördag 3. september:

09.52: Det är ont om rykten den här morgonen. Men Daily Mail rapporterar att Louis van Gaal nobbades av det belgiska fotbollsförbundet. Den förre Unitedmanagern ska ha varit på intervju men ledningen upplevde honom som tråkig och utmattande.

Fredag 2. september:

08.10: Barcelona har sagt at de hadde førsteretten til å signere Paul Pogba, etter at de inngikk en avtale med Juventus om det i fjor sommer, men til slutt prioriterte de heller andre lagdeler, skriver The Sun.  Vel, kanskje det, eller så kan det vel heller være at United blåste både dem og alle andre av banen med de økonomiske musklene…

08.05: Og hvis du skulle være i tvil. Siden Mino Raiola er agenten til både Zlatan, Mkhitaryan OG Pogba sitter han igjen med en god porsjon feriepenger i sommer. Totalt sitter han nemlig igjen med 25 millioner pund i egen lomme etter de tre overgangene, skriver AS – som påpaker at det er mer enn hva Cristiano Ronaldo har i årslønn…

08.00: – Mourinho ringte for å overtale meg til å komme til Old Trafford. Jeg lyttet til argumentene hans, men for meg handlet det da om å bli i Leicester eller dra til Chelsea, sier N’golo Kante ifølge The Sun.

07.50: Jose Mourinho har sett seg ut Atletico Madrids Antoine Griezmann som den langsiktige erstatteren for Wayne Rooney. Det er nettsiden Bleacher Report som har en såkalt «inside» sak om nettopp dette. Griezman er 25 år gammel nå – fem år yngre enn Wayne Rooney, og Mourinho tror at han kan få kloa i Griezmann.

Onsdag 31. august:

Her kan du følge utviklingen på Deadline day.

Tirsdag 30. august:

17.35: Correio da Manhã melder at Bastian Schweinsteiger er på vei til portugisiske Sporting Lisboa. Ifølge Jan Hagen, som følger portugisisk fotball tett, er ikke Correia de Manhã en særs pålitelig kilde. Ifølge avisen skal tyskeren ha representanter i den portugisiske hovedstaden for å forhandle til en eventuell avtale.

09.00: Ifølge Manchester Evening News skal tre (ikke navngitte) klubber være interessert i å overta Matteo Darmian. Den tidligere Torino-backen har ennå til gode å spille et eneste minutt i sesonginnledningen, og han har heller ikke vært i José Mourinhos kamptropp til noen av de fire kampene. Og, som om ikke dette var nok, har 26-åringen også blitt satt utenfor den italienske landslagstroppen.

08.15: Det er knapt 38 timer igjen til «transfer deadline» idet RMC Sport melder (ifølge The Telegraph) at Manchester United forbereder «et sjokkfremstøt» mot Bordeaux-spissen Diego Rolan.
Også Bayern München hevdes å være interessert, i likhet med Everton, Brighton og Norwich.
Rolan, som er 23 år gammel og landslagsspiller for Uruguay, har scoret 24 mål på 89 kamper for sin franske klubb. Wikipedias Rolan-profil.

Mandag 29. august:

19.00: Sky Sports melder at Will Keane gjennomgår en medisinsk test hos Hull.

18.53: Will Keane er på vei til Hull, melder Hull Daily Mail. Lørdagens motstander skal ha lagt inn et bud på £1 million for den Stockport-fødte spissen, som skal være lysten på en overgang.

23-åringen er ventet å få klarsignal til å reise i løpet av tirsdagen.

16.55: Mer om Marcos RojoSport Witness tok kontakt med argentinerens agent, og fikk følgende uttalelse derfra:

– Manchester United avslo flere tilbud fra både England og utlandet. Manchester United ønsker at han skal bli.

13.00: Yahoo Sports vil ha det til at United skal ha gitt Marcos Rojo beskjed om at han ikke under noen omstendigheter er til salgs. Grunnen skal være risikoen for å bli stående igjen med manko på forsvarsspillere i tilfelle skader. Det opplyses videre at United skal ha mottatt to bud på argentineren i løpet av sommeren.

07.55: Daily Mail hevder at Manchester United vurderer å legge inn et bud på £1 million for Sheffield Uniteds 19 år gamle spisstalent Dominic Calvert-Lewin.
Avisen viser til klubbens sterke behov for å styrke sin ungdomsavdeling, ikke minst som følge av deltakelsen i Premier League International Cup.

07.45: Brasilianske Fabinho har i lengre tid blitt linket til en overgang til Manchester United, uten at noe konkret har skjedd. Og nå får klubben også konkurranse fra Chelsea.
The Telegraph viser til franske L’Equipe, som hevder at londonerne skal være klare til å by £25 millioner for den 22 år gamle høyrebacken.

Powered by Labrador CMS