Får hard medfart etter returen

Han spilte ingen god kamp, men er i det minste tilbake på banen.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over er fra Copa del Rey-kampen mot Barcelona den 1. februar. Andreas Pereira måtte ut i pausen, og var ikke på banen igjen på to måneder på grunn av en skade.

Selvsagt ekstra irriterende med en slik skade siden han er en av de utlånte som har fått mye spilletid – og det attpåtil i en klubb som lenge har vært fremfor Real Madrid på tabellen (nå er de helhvite tre poeng fremfor Pereira & co).

LES OGSÅ: – Jeg ønsker å lykkes i United

Frem til onsdagskvelden hadde vår mann hatt tre innhopp, tilsynelatende uten å gjøre veldig mye ut av seg, men onsdag spilte han endelig fra start igjen.

Det gikk ikke så bra, verken for brasilianeren eller for laget.

Skuffende innsats

De tapte nemlig 1-2 hjemme mot Getafe, og Andreas Pereira ble sammen med to lagkamerater byttet ut i det 61. minutt.

Ifølge clubvalenciacf.com ble det buet fra tribunen på de tre spillerne som gikk ut, fordi prestasjonene hadde vært så svake. Samme side gir Pereira karakteren 2.5 for innsatsen – på en skala som tilsynelatende går til 10.

De beskriver at han virker tam, og at det ikke virker som om motivasjonen er like god som den var tidligere i sesongen, og at han så frustrert ut.

Vi får satse på at han bare trenger å spille seg i gang igjen. Selv om kampen var en gedigen nedtur, så var det i det minste en opptur at han var tilbake på banen.

Valencia har fortsatt god avstand nedover til femteplassen, og bør sikre seg en Champions League-plass til neste sesong.

Så får tiden vise hvor brasilianeren er neste sesong. I et nytt intervju gir han uttrykk for at han håper på en fremtid i United.

Powered by Labrador CMS