– Henter neppe Pereira

Valencia-direktør Maten Alemany regner med at Andreas Pereira blir værende på Mestalla ut sesongen – minst.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds 21 år gamle midtbanemann er i utgangspunktet utlånt til La Liga-klubben for hele inneværende sesong. Kontrakten inneholder imidlertid en klausul som gir José Mourinho & co. muligheten til å hente ham tilbake allerede i januar.

Dette har Alemany ingen tro på vil skje, selv om han på en pressekonferanse i Valencia på torsdag sa at klubben uansett må være forberedt på et slikt utfall.

– Fremtiden hans avhenger av Manchester United, vedgikk han, ifølge ESPN, og opplyste at rødtrøyene, ifølge kontrakten, har frist på seg til «tidlig i januar» dersom de ønsker ham tilbake nå.

– Det hele ligger dermed i Uniteds hender, så vi må være forberedt på at så kan skje, men jeg har ingen opplysninger som tilsier at han vil bli tilbakekalt, sa Valencia-toppen og ga uttrykk for at klubben er veldig fornøyd med Pereiras bidrag.

United-opsjon til 2020

Siden han ble sendt til Spania foran sesongstarten, har 21-åringen 13 La Liga-opptredener bak seg, hvorav syv fra start. Han har også to kamper, begge fra start,  i Copa del Rey.

Selv har den belgiskfødte brasilianeren så sent som i forrige måned gitt uttrykk for at han håper å få bli på Mestalla kontraktstiden ut. Den utløper som kjent i juni, mens United-kontrakten løper til  juni 2019. I tillegg har United sørget for opsjon på ytterligere ett år.

Powered by Labrador CMS