– Vet United kan hente meg i januar

Men Andreas Pereira er mer enn fornøyd i Valencia.

Før sommeren valgte Andreas Pereira å dra på utlån til Valencia – til Mourinhos store frustrasjon. Portugiseren kunne dog ikke love spilletid til den talentfulle midtbanespilleren, noe som ble avgjørende for Pereiras beslutning.

Siden den gang har midtbanen til United blitt svekket av skader ved flere anledninger, og det er liten tvil om at Pereira hadde fått muligheten hadde han blitt værende. Den æren har heller gått til Scott McTominay, som har gjort sakene sine svært bra når han har fått muligheten.

Nå sier brasilianeren at United faktisk har muligheten til å hente han tilbake i januar, men at det ikke er noe han selv ønsker.

– Det beste alternativet for meg er å bli værende for å utvikle spillet mitt enda mer. Jeg er lykkelig i Valencia, og har alltid ønsket å bli her ut låneoppholdet, sier Pereira til Daily Mail.

– Jeg vet at United har muligheten til å hente meg hjem i januar, men akkurat nå er fokuset mitt ene og alene på Valencia.

Andreas Pereira ønsker ikke å returnere til Manchester denne sesongen.

Pereira fikk ikke de store sjansene under Louis van Gaal, og også under Mourinho har det blitt med små innhopp. Til tross for flere overbevisende forestillinger i pre-season, har det ikke vært nok til å sementere en plass i startoppstillingen.

– Det er viktig at jeg fortsetter å utvikle meg. Hvis jeg dro tilbake til United midt i sesongen, ville dette blitt vanskeligere for meg.

– Jeg visste allerede i sommer at jeg tok det riktige valget, og mitt eneste mål er å fortsette her, avslutter Pereira.

Så langt denne sesongen har det blitt med fire kamper fra start i La Liga for Pereira, og ytterligere fem innhopp. Unggutten har bidratt med ett mål og tre målgivende, og har høstet mye skryt for sine bidrag denne høsten.

Skal United trosse Pereiras ønske om å bli værende i Valencia ut sesongen, eller trenger vi midtbane-talentet allerede i januar? Ta gjerne diskusjonen under!