Moyes og Giggs i fokus

Hvor sikker er Moyes? Er det en konflikt med Giggs? Les hva engelske aviser skriver tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Her er det viktigste fra engelske aviser tirsdag.

Daily Mail:

Mandag ble det meldt at Ryan Giggs skal være en av spillerne som har problemer med David Moyes, og ifølge Red Issue skal Giggsy ha stormet av treningsfeltet etter en lengre økt med fokus på det defensive.

United slo imidlertid tilbake mot dette mandag kveld.

Manchester United FC Official Photocall

Ifølge avisa står United knallhardt på at Moyes kommer til å få tid på seg, men journalist Ian Ladyman skriver at det kan endre seg om de neste tre kampene ender dårlig.

The Times:

Journalist James Ducker skriver at United har benektet alle spekulasjoner om at Ryan Giggs endte i strupen på David Moyes i garderoben rett etter søndagens kamp.

Utad skal United også være klare på at Moyes har full støtte, og det skrives at det ikke har vært noen ekstraordinære møter mellom Ed Woodward og Glazers.

Ducker skriver imidlertid også at United skal være bekymret for Uniteds endimensjonale spill, og at de mener at manageren ville tjent på å ha et sterkere støtteapparat rundt seg.

The Guardian:

Journalist Jamie Jackson skriver at det egentlig ikke er noe ønske fra United-hold om å sparke David Moyes, men at ledelsen er bekymret for utviklingen. Han påpeker også at det nå trengs positive resultater mot Olympiakos onsdag og Manchester City neste tirsdag, men fastslår ikke at det garantert skjer noe om så ikke skjer.

Miguel Delaney, ESPN-journalist:

Var mannen som trakk frem Louis van Gaal, og som nevnte at det var opprettet kontakt med ham. Den nederlandske landslagstreneren er ledig på markedet etter fotball-VM. Ifølge Delaney, på twitter, så skal Uniteds sponsorer sterkt mislike det som skjer, og han skriver via twitter at det kan telle vel så mye som Fergusons stemme oppi det hele.

Manchester United v Fulham - Premier League

The Telegraph:

Mark Ogden skriver at United-ledelsen fortsatt står bak Moyes, men hvis fansen snur seg klart mot ham så kan det endre seg. Svake resultater den neste uka kan også få styret til å tenke seg om, skriver han.

Ifølge Ogden var det lange møter i trenerteamet på Carrington mandag.

Ogden har også en sak hvor han skriver litt om at Ryan Giggs har blitt et slags spøkelse på Old Trafford, og hvordan det har skjedd.

The Sun:

Neil Custis skriver også at Moyes har tre kamper på seg til å redde jobben sin, og at det var krisemøter i trenerteamet mandag.

Custis sa på TalkSPORT tirsdag at han kan se for seg at Moyes får sparken, og at han erstattes av Ryan Giggs ut sesongen.

Avisa fokuserer på Moyes’ manglende evne til å gjøre endringer mot Liverpool. Journalist Glenn Moore påpeker at det første byttet først kom 14 minutter før slutt, og frem til det skjedde var det eneste synlige taktiske grepet at Adnan Januzaj og Juan Mata byttet side.

Han tar for seg uttalelser fra Gary Neville og Pat Nevin, og nevner ting Moyes kunne gjort – som å flytte Rooney frem sammen med Van Persie for å skape plass for Juan Mata i spissen på Uniteds midtbanediamant. Carrick kunne blitt lagt dyp, slik at Fellaini, Januzaj eller eventuelt Tom Cleverley (fra benken) kunne spilt mot Joe Allen og Jordan Henderson.

Powered by Labrador CMS