– David vet han burde reddet det skuddet

David de Gea serverte Chelsea en skikkelig gavepakke på Wembley, men Ole Gunnar Solskjær forsvarer spanjolen.

Publisert Sist oppdatert

De Gea virket noe tafatt da Olivier Giroud ga Chelsea ledelsen, men det er det andre målet som har blitt det store samtaleemnet etter nederlaget på Wembley.

LES OGSÅ: 
Børsen: Helsvart dag for spanjolen

– Hadde et par strålende redninger

Et løst skudd fra Chelseas Mason Mount snek seg forbi David de Gea og spanjolen får kraftig kritikk etter innsatsen.

DEPPET: David de Gea var langt nede etter den svake innsaten mot Chelsea.

Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på hva han synes om det andre målet, men påpeker samtidig at De Gea også hadde flere gode redninger.

– Alle må prestere og alle har en mulighet til å vise at de fortjener en plass på laget. David vet at han burde tatt den andre, men det er historie nå. Vi må gå videre og se frem mot onsdag, sier Solskjær.

– Vanskelig å gjøre opp for en slik feil

United-manageren mener det blir ekstra tydelig når en keeper gjør en feil som leder til baklengsmål.

– Det er vanskelig for en keeper å rette opp en feil, men David hadde et par fantastiske redninger etter det. Det er mye enklere for en utespiller (å rette opp en feil. red anm.), men i resten av kampen hadde han et par gode redninger. Men David vet han burde reddet det skuddet, sier Solskjær.

HISTORIE NÅ: Frank Lampard var svært tilfreds etter seieren mot United, mens Ole Gunnar Solskjær vil legge kampen bak seg fortest mulig å se frem mot onsdagens kamp mot West Ham.

BBC-ekspert og tidligere united-spiller Phil Neville sier De Geas tabber har kostet United dyrt. 

– Den keeperen som vant fire priser for årets spiller i United er ikke til å kjenne igjen. En De Gea med selvtillit hadde reddet alle Chelseas scoringer. Jeg ville vært bekymret. De ustabile prestasjonene hans koster United dyrt, sier Neville i BBCs Match of the Day.

Chelsea vant semifinalen i FA-cupen mot United med 3-1 og møter Arsenal i finalen. For United venter nå to uhyre viktige ligakamper mot henholdsvis West Ham og Leicester.

Med fire poeng på de to siste kampene er United garantert Champions League-spill neste år. Pussig nok vil også to poeng garantere det samme, mens tre poeng trolig ikke vil være nok, med mindre de tre poengene kommer mot Leicester. 

Powered by Labrador CMS