Mannen for de store anledningene

Darren Fletcher har ikke fått mye spilletid i år, men måten han har opptredd på i de store kampene gjør at han kan bli veldig viktig mot slutten av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Skotten ble igjen vraket fra troppen, da Pompey overraskende og ufjortjent ranet med seg semifinalebillett lørdagsettermiddag. Fletcher insisterer imidlertid på at han er fornøyd med situasjonen sin på Old Trafford, men håper selvsagt på mer spilletid på tampen av sesongen. Manchester United har ti kamper igjen i ligaen, og potensielt fem kamper igjen av Champions League. Det er da klart at Fergie ikke kan drive rovdrift på en enkelt startellever som var tilfelle i fjor. Fletcher som andre squadspillere kan derfor være helt vitale.

Den skotske evighetsmaskinen har bare 6 obligatoriske kamper fra start for United i år, men har likevel markert seg kraftig. Først var en av de aller beste i nedslaktingen av Arsenal i Fa-cupen, deretter sto han frem som banens gigant da United sendte Lyon ut av Champions League forrige uke. Selv om Fletcher har få kamper denne sesongen, er det masse som tyder på at Fergie verdsetter 24-åringen høyt. I årets – så langt – kanskje viktigste kamp mot Lyon på Old Trafford, ble Fletcher foretrukket foran mer kjente navn som Scholes og Hargreaves.

"Jeg nyter det ekstra presset det er i store kamper" forteller Fletcher til klubbens hjemmeside, men fortsetter med å understreke at han alltid gir alt uansett hvem som står på motsatt banehalvdel. "Det er grunnen til at en spiller i United. Store matcher i hjemlig liga, samt viktige kamper i sluttspillet i Champions League." Fletcher forteller også at han er veldig sugen på mer spilletid, men at han vet at han må være tålmodig. "Det er mange om benet på midtbanen, men jeg føler meg i god form og vet jeg kan bidra."

Fletcher var som nevnt sentral i 1-0-seieren mot Lyon forrige uke på Old Trafford, i garderoben etter kampen ble det derimot brått slutt på moroa. Fletcher ble faktisk slått bevisstløs av en løs toalettdør etter kampslutt. Den bisarre hendelsen er det flere engelske medier som melder om idag. Fletcher ble raskt tatt hånd om av medisinsk støtteapparat etter hendelsen, og var fin etter noen sting i pannen. Sjokkerte lagkamerater var vitne til hendelsen, som faktisk ble oppfattet som litt brutal.

Kilde: ManUtd.com, DailyMail.

Powered by Labrador CMS