mainoo100123d

Målløst for Mainoo & co

Publisert Sist oppdatert

Kontrasten må ha vært stor for Kobbie Mainoo.

Søndag ettermiddag kom han innpå i Premier League mot Leicester på Old Trafford, og mindre enn 24 timer senere spilte han fra start for U21-laget borte mot Crystal Palace, i en kamp som ikke akkurat kan sies å ha vært velspilt.

United var nok alt i alt det beste laget, selv om Palace sine største sjanser kanskje var enda større enn Uniteds største sjanser.

Svak første halvdel

Førsteomgangen var ikke akkurat et vakkert skue.

Begge lag slet med å skape sjanser, og det var veldig mye feilpasninger, spillere som mistet balansen på underlaget, og attpåtil preget vinden kanskje spillet også.

Palace skapte noen nesten-sjanser, mens både Tom Huddlestone og Omari Forson hadde greie sjanser for United, uten at det ble mål av det.

forson300822b
SKJØT LIKE UTENFOR FØR PAUSE: Omari Forson, som ble erstattet av Isak Hansen-Aarøen i pausen.

Flere sjanser i andreomgangen

Andreomgangen var også en omgang preget av mye dårlig fotball, mange pauser i spillet på grunn av skader, og ganske destruktivt spill fra hjemmelaget, men det ble i det minste en del sjanser.

Palace skapte vel egentlig bare tre muligheter, men de var til gjengjeld svært store.

For United uteble en stund de store sjansene, men så begynte Kobbie Mainoo å komme seg til noen gode sjanser, hvor han nok burde scoret på minst én, og på overtid ble United trolig snytt for minst ett straffespark da både Noam Emeran og Zidane Iqbal ropte på straffespark.

Neste kamp er på fredag mot Wolverhampton. Her er U21-lagets kampprogram.

Crystal Palace 0–0 (0-0)Manchester United

Crystal Palace Training Ground
Premier League 2 (U21)

Manchester United: Radek Vitek – Charlie Wellens, Tom Huddlestone, Björn Hardley (Sonny Aljofree, 46.), Brandon Williams (C) – Zidane Iqbal, Kobbie Mainoo – Mateo Mejia, Omari Forson (Isak Hansen-Aarøen, 46.), Noam Emeran – Joe Hugill.
Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Sam Murray, Marc Jurado.

LIVE:

1: Kampen er i gang!

3: Veldig farlig innlegg fra Emeran, men ingen United-supportere i boksen som kan sette den i mål.

9: Jeg har nevnt det før, men det er ganske lett å se Ten Hag-innflytelsen på Mark Dempseys lag. Sidebackene trekker for eksempel innover på samme måten som vi har sett hos A-laget denne sesongen, og en skulle jo tro at det vil gjøre overgangen fra akademi til A-lag mindre komplisert.

13: En del pauser hittil på grunn av Palace-småskader.

14: Gult kort til Björn Hardley for en noe unødvendig takling.

20: Det er en del vind i London, og det er United som har motvinden i denne første omgangen. Ganske lite som har skjedd egentlig.

20: Nesten-sjanse for Palace.

26: Hardley lager frispark. Må passe seg litt slik at han ikke blir utvist her. Sonny Aljofree sitter på benken hvis United skal gjøre en endring etter hvert.

28: Mateo Mejia ser ut til å bli dratt ned i bakken, og spanjolen blir rasende på dommeren siden det ikke ble pekt på straffemerket. Reprisene gir vel oss egentlig ikke så veldig gode svar.

34: To United-skudd det siste minuttet har truffet Palace-forsvarsspillere, først fra Wellens, nå fra Forson. Sistnevnte forsøk gir United et hjørnespark, men Palace får headet ballen unna.

35: Frispark til United like utenfor sekstenmeteren etter at Zidane Iqbal blir dratt ned. Burde vært gult kort også.

36: Huddlestone skyter, men keeper redder.

36: Vitek på en aldri så liten bærtur, men heldigvis for ham så faller Crystal Palace-spilleren lenge før det blir farlig.

37: Forson skyter utenfor etter Palace-slurv. Burde kanskje sentret til Emeran der.

37: Sean Grehan får gult kort for Palace.

39: Emeran får slått farlig inn fra venstre, og det er litt kaos i Palace-boksen, men keeper får kontroll over ballen.

45: Denne førsteomgangen har tidvis sett ut som et verdensrekordforsøk i feilpasninger. Vi får satse på at andreomgangen blir bedre.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang.

46: BYTTE: United har byttet inn Isak Hansen-Aarøen og Sonny Aljofree, ut gikk Omari Forson og Björn Hardley.

48: God sjanse for Palace! Radek Vitek slår ballen i stolpen. Det er vel kampens største sjanse.

52: United får noen skudd blokkert, inkludert et Iqbal-skudd som blokkeres av en lagkamerat!

59: Wellens sender et frispark over.

61: Wellens stopper en kontring, og får et fortjent gult kort.

65: Hardt skudd fra Isak hansen-Aarøen, men han treffer dessverre ikke mål. Tror keeper skulle fått slitt med den om den hadde gått innenfor.

67: Plutselig får Palace en kjempesjanse, men så lobber Palace-spilleren bare ballen inn til keeper! Pussig forsøk. United klart best i andreomgangen, men det er Palace som skaper de største sjansene.

70: Palace-kaptein Wells-Morrison slipper på mystisk vis unna gult kort selv om han prøvde å kle av Zidane Iqbal United-drakta.

71: Herlig løp av Mainoo (inkludert et lite veggspill med Mejia), men han skyter like utenfor, muligens via stolpen.

75: God sjanse igjen for Mainoo! Han spiller gjennom Mejia, som sliter litt med å stokke beina slik at han ikke får skutt, men han får slått innover til Mainoo, som skyter over med venstre. Han har ikke hatt sin beste kamp hittil (selv om han nok har vært Uniteds beste likevel), men de siste minuttene har vært bra selv om det ikke har blitt mål av det.

80: Enorm sjanse for kaptein Wells-Morrison, men skuddet blir blokkert. Litt usikker på om det var Charlie Wellens eller keeper Radek Vitek som fikk blokkert der.

84: Som i førsteomgangen har det vært litt pauser på grunn av skader (Palace-spillere hver gang).

86: Kobbie Mainoo i flott driv må stoppes med ulovlige midler av Palace, og gult kort og frispark ble resultatet av det. Charlie Wellens sender frisparket høyt over.

90+1: Mainoo header over fra et Emeran-hjørnespark.

90+1: Det er lagt til fem minutter. Det burde nok vært mer.

90+5: Mainoo spiller gjennom Emeran, og Emeran legges i bakken! Det burde nok vært straffespark. Blir heller hjørnespark.

90+6: United vil ha straffespark igjen, men dommeren gir heller Zidane Iqbal et gult kort for filming. Usikker på om det var riktig…

SLUTT.

Powered by Labrador CMS