Preview: Manchester United v Crystal Palace

Manchester United har ikke scoret på to ligakamper på rad, og det for første gang på fem år. United vil prøve å komme tilbake på vinnersporet mot Crystal Palace, som fikk sin første seier mot Sunderland i forrige runde.

Publisert Sist oppdatert

Moyes nye signering, Marouane Fellaini kan få si debut og kanskje får også ungutten Wilfried Zaha sin debut mot gamleklubben, som står med ett poeng mindre enn United etter at tre runder er spilt.

Det er  knyttet stor spenning til hvilket lag Moyes kommer til å velge til lørdagens kamp. Men en nesten skadefri tropp, tror mange at det laget United stiller, vil gi en pekepinn på hvordan han vil komponere laget resten av sesongen. Mange har ropt etter mer kreativtet på midtbanen. Får Kagawa endelig sjansen til å vise seg frem, og vil Fellaini få sin debut? Vil Moyes fortsette å starte med Giggs og vil vi få se Zaha. En kamp som kan være perfekt for ungutten til å vise frem kvalitenene sine, mot et lag han kjenner godt.

Skader:

Rafel er ute med en hamstring-skade, mens Phil Jones er usikker (ankel) og  blir trolig spart til møtet med Bayer Leverkusen i midtuken.

For Palace er Paddy McCarthy, Yannick Bolasie , Jerome Thomas, Glenn Murray er alle ute med skade. Den nye signeringen Jack Hunt var uheldig og pådro seg en brukket ankel i Palace sin siste kamp og kommer til å være ute en god stund.

De tre siste møtene:

Manchester United 1 (Macheda) Crystal Palace 2 (Ambrose, Murray), Carling Cup, November 2011

Crystal Palace 0 Manchester United 0, Premier League, Mars 2005

Manchester United 5 (Scholes 2, Smith, Boyce OG, O’Shea) Crystal Palace 2 (Granville, Kolkka), Premier League, Desember 2004

 Statistikk:

–       United har scoret i gjennomsnitt 2.1 mål per kamp mot Palace i de ti siste møtene.

–       Palace har bare tatt 25 poeng av 72 mulige i sine 24 siste bortkamper i ligaen.

–       United er ubeseiret på Old Trafford mot lag som har rykket opp fra Championship siden deres 2-3 tap mot Middlesbourgh i 1998.

–       Siste gang Palace vant mot United i serien var i desember, 1989.

Powered by Labrador CMS