Kan debutere mot gamleklubben

Wilfred Zaha kan godt være esset Moyes drar opp av ermet når Crystal Palace kommer på besøk til Drømmenes teater på lørdag.

Unggutten ble som kjent hentet fra nettopp Palace i januar. Han ble lånt tilbake til klubben direkte, ble kårets til banens beste i playoff-finalen mot Watford og var en meget viktig bidragsyter til at Ian Holloway og hans mannskap rykket opp til det gode selskap etter forrige sesong.

Etter å ha fått sjansen under Asia-turneen og startet Community Shield-kampen mot Wigan, har 20-åringen ennå ikke fått sjansen i Premier League. Det spekuleres i at et møte mot gamleklubben på mektige Old Trafford,  kan være den perfekte arena for ungutten å gjøre sin debut.

Dette kan være en gylden mulighet for Zaha til  å ta opp kampen om vingplassen. En plass som har blitt vanskeligere å gjøre til sin egen, etter at Moyes har vist at Nani tillit med en ny kontrakt som først går ut sommeren 2018.

 Vil hjelpe Zaha

Zaha var med på det engelske U21-landslagets 1-0-seier over Moldova på torsdag og skal i aksjon igjen i mandag kveld, når Gareth Southgates mannskap møter Finland.

Southgate vil prøve å hjelpe Zaha til å ta et nytt steg i karrieren. Han sier at han har god erfaring med å hjelpe unge spillere, og at det er en av hans største styrker etter tiden i Middlesbrough.

– En av jobbene mine nå er å hjelpe Wilfred tilbake på A-laget, sier England-treneren.

– Han er en spennende spiller, og jeg er sikker på at han har talentet til å ta det siste steget opp til A-laget. At han ikke er der nå, er bare et lite tilbakeslag for ham. Det er hvordan en spiller som ham håndterer tilbakeslagene, som er det viktigste.

Zaha returnerer tilbake til Carrington på tirsdag, klar for å vise at han kan brukes til i det som helt sikkert vil bli et emosjonelt møte med gamleklubben.