Ryktesaker, uke 40

Reece Oxford er i kikkerten og Arturo Vidal nekter samtaler med United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene om Manchester United og gjengir her ryktene om mulige overganger som klubben kan bli involvert i. Men vi understreker at dette er rykter.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 5. oktober:

08.15: Ifølge Mail Online skal Manchester United være interessert i West Hams unggutt Reece Oxford. Oxford fyller 16 år i desember og er allerede i kikkerten hos flere av toppklubbene, deriblant Chelsea, Arsenal og United. West Ham skal også ha tilbydd unggutten en lukrativ avtale hvis han fortsetter i klubben, men ingen avtaler er sålangt blitt inngått.

Lørdag 4. oktober:

14.32: For dere som ønsker dere Arturo Vidal, så har midtbanekrigeren nå uttalt seg om ryktene som florerte i sommer.

– Jeg var ganske avslappet, og tenkte hovedsaklig bare på kneet mitt. Jeg snakket aldri med agenten min eller Juventus-styret om hva som var på gang. Jeg har en pakt med agenten min som sier at dersom det er noe på gang, har jeg rett på å få vite det.

Dermed er det lite som tyder på at chileneren var på vei til Old Trafford. Les om det her.

12.56: En Cristiano Ronaldo-overgang virker usannsynlig, derfor skal Manchester United være interessert i å hente Gareth Bale … Les mer om det i mindre pålitelige Daily Star.

Fredag 3. oktober:

19.06: Og nummer fire – og sannsynligvis siste – for dagen. The Express melder at Romas midtbanegeneral Kevin Strootman, som jo Louis van Gaal er stor tilhenger av, faktisk kan bli solgt til de røde i Manchester. Roma-sjef Rudi Garcia skal være interessert i å la nederlenderen gå, til tross for at de gulrødes sportsdirektør tidligere uttalte at han ikke var for salg. Så da kan det likevel være muligheter for at midtbanekrigeren som har vært skadet siden mars kanskje ender opp på Old Trafford så tidlig som i januar.

19.03: Sommermånedene er for lengst borte og det er lenge til januarvinduet åpner igjen, men The Express er stadig ute med nye overgangsnyheter.

Her kommer dagens tredje fra tabloidavisen: Fiorentinas Juan Cuadrado forhandler nå med klubben om en ny femårskontrakt – i håp om at den skal lokke Louis van Gaal på banen. Høres kanskje rart ut, men den sjarmerende colombianeren skal forsøke å plotte inn en utkjøpsklausul på £30 millioner, som forhåpentligvis Louis van Gaal skal være villig til å betale.

07.35: Ja, The Express er virkelig i støtet i dag. De hevder også at Liverpool skal ha vunnet kappløpet med United, Chelsea og Arsenal om «den engelske Messi». Du verden, sier vi. Den det er snakk om er MK Dons’ 18 år gamle vidunderbarn, Delle Ali.

07.30 Fra The Express igjen: United, Liverpool og Arsenal påstås alle å jakte på Barcelona-vingen Pedro. Nå skal de ha fått beskjed fra katalanerne om at prisen er 25 millioner. Her er saken.

07.25: The Express er frempå igjen og forsøker å selge en historie om at duoen, Ángel Di María/Radamel Falcao, skal ha fått beskjed av LvG om å prøve å overtale Real Madrid-backen Fabio Coentrão til å bytte Santiago Bernabeu ut med Old Trafford i januar. Les mer her.

Torsdag 2. oktober:

17.50: Mange aviser velger å holde ryktesakene til overgangsvinduene. Det er ikke tilfelle med tabloidavisen Daily Star. Nå skriver de at United vurderer å legge inn et bud på Gerard Piqué. Om du er interessert, kan du lese mer her.

15.40: Goal.com skriver at United vil forsøke å lokke Sami Khedira fra Real Madrid i januar. Klubben skal være villig til å by £10 millioner i overgangssum for 27-åringen, samt innfri hans angivelige lønnskrav på £200.000 i uken. Dermed ligger det an til kamp mot Arsenal og Chelsea, som også  har signalisert interesse for den tyske midtbanemannen. Les mer om det her.

08.20: Litt sent, men notoriske Daily Star viser til tyske Blick når avisen hevder at United har fornyet interessen for Wolfsburg-forsvarer Ricardo Rodriguez. Den 22 år gamle sveitseren var aktuell også tidligere, men forsvant ut av bildet da Luke Shaw skrev under i sommer. Dersom United-interessen skulle medføre riktighet, må klubben regne med hard konkurranse fra Bayern München. Bundesligalederne skal nemlig også ha festet blikket på spilleren, som av Wolfsburg skal være prissatt til £25 millioner.

Onsdag 1. oktober:

21.32: Det er ikke så ofte vi tar for oss fysioterapeutrykter her i ryktesaken, men akkurat nå kan vi vel gjøre det: Daily Mail melder nemlig at United ønsker å hente Southampton-fysioterapeut Matt Radcliffe til klubben. Han skal i så fall erstatte Rob Swire, som takket for seg denne sommeren.

Radcliffe er ifølge avisen regnet som en av de beste fysioterapeutene i fotballen, og kampen mot Southampton kommende helg skal være hans siste kamp med Southampton før han går over til United.

09.17: Ifølge The Mirror er United interessert i Borussia Dortmunds Neven Subotic. Den 25 år gamle serberen er stopperpartner til Mads Hummels, som i går nærmest utelukket en overgang til Old Trafford. Subotic har også tidligere vært nevnt i forbindelse med United.

08.40: Så viser Daily Star sitt sanne ansikt. Avisen skriver på sin forside at Ángel Di María «innrømmer at han allerede har planer om å forlate United» og at han «allerede har åpnet døren for en overgang». Det avisen glatt unnlater å nevne er at det Di María forleden uttalte, er et ønske om å returnere til barndomsklubben Rosario Central – en gang i fremtiden.

08.20: Fiorentinas colombianske kantspiller Juan Cuadrado var hyppig nevnt i sommervinduet. Nå ryktes han til en januarovergang til Old Trafford. Ifølge The Express håper Louis van Gaal at £30 millioner vil overbevise Fiorentina-ledelsen om at 26-åringens fremtid ligger på Old Trafford og ikke på Artemio Franchi.

08.10: I mangel av noe umiddelbart bedre, nevner vi at David Moyes seiler opp som favoritt til managerjobben i Newcastle. Nåværende sjef for «strekkodene», Alan Pardew, sitter rimelig utrygt, og det vil ikke komme overraskende på noen om han får beskjed om å rydde kontorpulten. Les mer her.

Tirsdag 30. september:

17.46: Dortmund-stopperen Mats Hummels har vært hyppig linket til Manchester United de to siste årene, og etter storspill i sommerens fotball-VM var det mange United-supportere som siklet etter tyskeren. Han ble imidlertid ikke hentet til Old Trafford i sommer, men ryktene stopper selvsagt ikke der; men nå kontrer Hummels med at han trives i Borussia Dortmund, og at ingenting kan lokke ham bort fra Jürgen Klopp & co. ennå. Les mer om det her.

12.30: Så er han tilbake, Everton-backen Seamus Coleman. Han var en hyppig spaltegjest forrige sesong, inntil hans gamle sjef David Moyes ble løst fra managerjobben på Old Trafford. The Express viser til The Guardian når avisen skriver at Louis van Gaal ønsker seg den 25 år gamle irske landslagsspilleren i bytte med en tidligere Evertonian – Marouane Fellaini. Coleman er kontraktsfestet til Everton frem til 2019. Mer her.

12.15: Den spanske journalisten Guilleme Balague er at Cristiano Ronaldo drømmer om en retur til Manchester United, men at Real Madrid neppe vil slippe  ham før om ytterligere to år. Les mer om det her.

Mandag 29. september:

18.50: The Express skriver at United har planer om et dobbeltraid mot Juventus-duoen Arturo Vidal og Angelo Ogbonna. Det skal være snakk om en samlet sum på £52 millioner. Les mer her.

10.10: Ellers melder flere medier at Gus Poyet skal være blant herrene som ønsker å inkludere Ashley Young i sitt lag. Utover Sunderland skal gamleklubben Aston Villa og Southampton være blant interessentene. 29-åringens kontrakt går ut sommeren 2016, og noen forlengelse virker heller usannsynlig.

10.00: Åpner ballet denne uken med siste nytt fra Spania. Her om en spiller det kommer til å bli skrevet om til det kjedsommelige ut året og vel så det.

Powered by Labrador CMS