Ryktesaker, uke 23

Victor Lindelöf skal være ønsket i Everton.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 10. juni:

21.41: Ifølge Peter O’Rourke i ESPN er United, Liverpool og Everton alle interesserte i å hente 16-åringen Joe Gelhardt fra Wigan. Klubbene skal ha fulgt spissen en stund.

Wigan ønsker å beholde spilleren.

 

10.45: Gareth Bale skal ha fortalt Bayern München at han ønsker en Premier League-retur HVIS Real Madrid bestemmer seg for å selge ham. Det skriver Daily Mirror.

09.30: I den grad noen fortsatt håper på Antoine Griezmann, så sa Frankrikes fotballpresident lørdag kveld at Atletico Madrid-spilleren har bestemt seg for å spille videre i Spania også neste sesong. Dette ifølge Bein Sport.  Griezmann skal visstnok fortelle verden om valget sitt for 2018/19-sesongen før fotball-VM sparkes i gang.

09.20: Fulham, Bristol City og Stoke skal alle være ute etter keeper Dean Henderson, som jo imponerte stort på utlån i Shrewsbury forrige sesong.  Det skriver The Sun. Henderson skal være verdsatt til 1 million pund, og er jo uansett lang bak i keeperkøen i United.

09.05: Everton-manager Marco Silva ønsker å hente Victor Lindelöf for 35 millioner  pund, skriver Daily Mail. Håpet er at United med mange midtstoppere allerede, samtidig som de jakter på en ny stoppersjef, er villig til å selge svensken bare ett år etter at han kom.

09.00: Hete Sergej Milinkovic-Savic har sagt at han først kommer til å ta en avgjørelse rundt fremtiden etter fotball-VM. Det sier han i sitater gjengitt av Daily Mail, etter at Serbia vant 5-1 i sin generalprøve før VM lørdag. Der startet Milinkovic-Savic sammen med Nemanja Matic på serbernes midtbane.

Lørdag 9. juni:

16.13: Signeringen av Alexis Sanchez har gjort at det går lenger tid mellom hver gang Marcus Rashford får sjansen fra start for Manchester United. Det har Leicester, Newcastle og Everton fått med seg, for nå er de tre Premier League-klubbene angivelig interesserte i å hente 20-åringen på lån kommende sesong, skriver Daily Mail. 

09.17: Etter en strålende sesong for West Ham, er Manchester United angivelig bare èn av mange som jakter den østerrikske landslagsspilleren Marko Arnautovic. Selv hevder imidlertid 29-åringen at han ikke har hørt et kvekk om den påståtte interessen.

– Jeg er fornøyd der jeg er, men det som skjer det skjer. Uansett har jeg ikke hørt noe som helst. Og derfor kan jeg heller ikke si noe om dette, sier Arnautovic, ifølge Daily Star.

Og fortsetter: – Det eneste jeg tenker på, er at jeg er i god form og kan spille fotball. Jeg har kontrakt med West Ham, og det er det eneste jeg vil si om den saken.

08.43: De fleste trodde Gareth Bale sa «adios» og takket for seg i Real Madrid med to scoringer i 3-1-seieren mot Liverpool i Champions League-finalen, men ifølge Sid Lowe, ekspert på spansk fotball, er det neimen ikke sikkert at waliseren flytter på seg i sommer likevel.

Bale skal ha vært misfornøyd med spilletiden sin på Santiago Bernabeu og vært åpen for å flytte på seg, noe Manchester United naturligvis har fått med seg. Men nå som Zinedine Zidane ikke lenger sitter i sjefsstolen i den spanske hovedstadsklubben, er Bale nå åpen for å bli i Madrid.

– Sjansene for at han blir er mye større nå som Zidane ikke er der lenger, sier Lowe til ESPN.

Fredag 8. juni:

18.21: AS skriver at Athletic Club ønsker å hente Ander Herrera tilbake til Bilbao, og at de er villige til å gjøre ham til klubbens best betalte spiller. Herrera skal uansett ha planer om å bli værende, i alle fall ut sin nåværende kontrakt (som går ut sommeren 2019), så en eventuell overgang er nok mer sannsynlig neste sommer enn nå. Samtidig vil nok andre klubber også blande seg inn hvis Herrera skulle ende opp med å forlate United gratis.

18.07: Ryktene om Talisca har vi hele tiden vært noe skeptiske til, men nå har vi i alle fall fått en foreløpig avklaring – spilleren har nemlig signert for kinesiske Guangzhou Evergrande! Det skal være snakk om et lån ut 2018.

18.01: En eventuell Sergej Milinkovic-Savic-overgang blir vanskelig å få i stand før VM. Han har nemlig fortalt reportere på en pressekonferanse at han vil bestemme seg etter VM for hvor han vil spille fotball neste sesong.

– Jeg prøver å holde meg konsentrert, selv om jeg hver dag leser noe nytt om meg. Selvsagt føler jeg presset på meg, og vet at jeg må leve med den situasjonen gjennom hele VM. Det er det samme presset når jeg spiller for Lazio, så jeg er vant til det.

– Jeg vil bestemme meg for hvor jeg skal fortsette karrieren etter VM.

United og Juventus er klubbene som vanligvis nevnes som sannsynlige destinasjoner for serberen.

16.38: Om noen skulle drømme om Harry Kane, så har Tottenham i dag annonsert at stjernespissen har signert en ny seksårskontrakt.

15.45: Det vil ikke bli noen avklaring av Toby Alderweirelds fremtid før etter VM. Det skriver den belgiske journalisten Kristof Terreur i en melding på Twitter.

13.15: Bare så det er nevnt: Real Madrid skal ha gitt både Manchester United og alle interesserte klubber beskjed om at det vil koste minimum £175 millioner å prise den 33 år gamle Cristiano Ronaldo ut av Santiago Bernabéu i sommer. Det er spanske Mundo Deportivo [via talkSPORT] som melder dette.

10.05: Manchester United er interessert i den 19 år gamle rumeneren Dennis Man. Det er Gigi Becali, president i Steua Bucuresti, som hevder dette, ifølge The Mirror.
Med José Mourinho på tribunen kom Man fra benken og spilte 25 minutter da Romania tidligere i uken beseiret Finland 2-0.
Ifølge presidenten skal United ha forhørt seg om Man og fått beskjed om at en overgang vil koste dem €30 millioner [£26,4 mill.].
– Jeg vet at de ikke kommer til å betale et slikt beløp, men spilleren er heller ikke til salgs, sier Steua-presidenten. Dennis Mans Wikipedia-profil.

Diario Gol er ikke regnet som en treffsikker kilde.

08.00: Ifølge The Mirror har West Ham utstyrt sin østerrikske angriper Marko Arnautovic med en prislapp på £60 millioner.
29-åringen, som kostet London-klubben £24 millioner da han ble hentet fra Stoke i fjor sommer, har i det siste blitt overraskende linket til Manchester United. Høsten 2009 spilte han i en kort periode under José Mourinho i Inter Milan.

Torsdag 7. juni:

21.40: I Bilds sak om Robert Lewandowski onsdag stod det at spissen var tilbudt til blant annet United, men at prisen ville være 200 millioner euro og Lewandowski selv var mest giret på Real Madrid.

21.00: Sport Witness er blitt fortalt at det IKKE har vært kontakt mellom Real Madrid og José Mourinhos representanter.

19.50: Den franske journalisten Rablat Cedric skriver at United i dag tok kontakt med representantene til Clement Lenglet, Sevilla-spilleren som L’Equipe koblet til United tidligere i uka. 22-åringen spilte for Sevilla-laget som slo United ut av Champions League denne sesongen, og har en utkjøpsklausul på cirka 30 millioner pund.

17.00: Vi får vel også ta med at ifølge portugisiske Diario Record så har Cristiano Ronaldo bestemt seg for å forlate Real Madrid. Spørsmålet er fortsatt om det bare er hans forsøk på å presse frem en ny og bedre Real-kontrakt eller om det faktisk stemmer.

16.00: Real Madrid har undersøkt med José Mourinhos representanter om det er noen sjanse for å hente ham tilbake til Real Madrid. Det skriver OK Diario. Real har slitt med å erstatte Zinedine Zidane, og har ikke fått napp på Pochettino, Löw, Klopp eller Allegri, og ser nå andre steder – blant annet mot Mourinho, ifølge avisa.

La Liga-ekspert Petter Veland og også Jonas Giæver mener imidlertid at okdiario ikke er den beste kilden, i den grad noen lurte på holdet i denne saken.

14.45: José Mourinho kommer ikke til å signere en venstreback i sommer og har bestemt seg for å bruke midlene på en back-up for Romelu Lukaku, melder rykteguru Miguel Delaney i Independent. United har lenge vært interessert i Alex Sandro og Kieran Tierney, men skal altså nå klare seg med Ashley Young og Luke Shaw, skal vi tro avisen.

14.30: José Mourinho har allerede fått to spillere, men mangler fortsatt en midtstopper. Toby Alderweireld er det heteste navnet, men ifølge London Evening Standard har forhandlingene med Tottenham stoppet fullstendig. I en ganske kort artikkel skriver avisen at Mourinho likevel tror en avtale vil gå i orden, selv om hovedstadsklubben krever mer enn de 55 millionene United har lagt på bordet. Uniteds posisjon skal være styrket av at Tottenham ønsker seg Anthony Martial, noe som altså betyr at franskmannen kan gå andre veien, dersom det er eneste løsning.

10.55: Mark Mann-Bryans, en journalist i nyhetsbyrået PA som dekker Arsenal, mener å vite at Marouane Fellaini har bestemt seg for å forlate United i sommer. Ifølge rapportene skulle belgieren i forhandlinger med Arsenal tidligere denne uken. Mann-Bryans skriver også at kontraktstilbudet fra United fortsatt står, men at Fellaini nå har bestemt seg.

10.50: Dagen etter FA-cupfinalen mot Chelsea dukket det opp rapporter fra Tyrkia om at Anderson Talisca kunne bli Uniteds første sommerkjøp. Det ble han ikke. I dag skriver imidlertid portugisiske Ojogo at United skal ha lagt inn et bud på 40 millioner euro for Benfica-spilleren. Det samme skal to kinesiske klubber ha gjort. En avgjørelse vil bli tatt i løpet av de neste ukene.

Les mer om Anderson Talisca her!

08.00: Ingen rykter torsdag morgen, men fikk du med deg denne om Fred i går?

Onsdag 6. juni:

20.20: Press Association skriver onsdag kveld at Marouane Fellaini fortsatt har et kontraktstilbud på bordet fra United, men at han ønsker å forfølge karrieren et annet sted – hos en rival.

17.35: Det har vært litt stille rundt den forventede overgangen til Matteo Darmian, ettersom Juventus ikke har vært villige til å møte Uniteds pris. Da har Napoli sett sitt snitt til å slenge seg inn i kampen, og Sport Witness er de som videreformidler nyhetene fra Italia.

Rai Sport melder at Napoli har slengt €18 millioner på bordet, noe som skal være langt mer enn hva Juventus har vært villige til å by. 

12.50: Ifølge talkSPORT advarer Bayern München klubber som måtte være interessert i Robert Lewandowski – deriblant angivelig Manchester United – om at det vil koste £175 millioner å løse ham ut av kontrakten. Den målfarlige polakken har selv uttrykt ønske om å få søke nye utfordringer utenfor Allianz Arena, men med en prislapp som det kan dette ønsket fort bli vanskelig å realisere. Lewandowski fyller 30 i august, og hans kontrakt med tyskerne utløper først i 2021.

09.45: Daily Mail melder at Tottenham intensiverer sin jakt på Anthony Martial og forbereder samtaler med Manchester United om en overgang.
Manager Mauricio Pochettino har fått £100 millioner til disposisjon for å styrke laget sitt, og har United-vingen på listen over prioriterte mål.
I tilfelle United skulle være interessert i en handel, vil klubben som et minimum ha tilbake beløpet som opprinnelig ble betalt for Martial [£36 mill.]. I tillegg kommer senere tilkomne «add-ons». Til sammen utgjør dette rundt £54-55 mill.

08.20: Levante-spiss Emmanuel Boateng røper ifølge Daily Mail at han drømmer om en overgang til «en stor klubb som Manchester United».
22-åringen, som for noen uker siden scoret hat trick da Levante slo Barcelona 5-4, sier at han nå er klar for en ny utfordring.

08.00: Det har tidligere vært skrevet om påstått United-interesse for Sevilla-forsvareren Clement Lenglet. Nå hevder L’Equipe at United også har tatt kontakt med henblikk på en overgang. Den 22 år gamle franskmannen har en utkjøpsklausul på £30,7 millioner.

07.55: Vi venter fortsatt på bekreftelsen på Diogo Dalots overgang fra Porto til Manchester United-spiller. Alt tyder imidlertid på at det vil skje i løpet av dagen i dag.

Tirsdag 5. juni:

19.55: Portugisiske O Jogo melder at Diogo Dalot annonseres onsdag. Ifølge avisen blir han United-spiller i løpet av tirsdag kveld.

17.11: Og så var det også klart at Fred er Manchester United-spiller. Det bekreftes av klubben. Les fullstendig sak her.

17.10: Fotograf Craig Norwood, som har gode kilder innad i klubben og som har base i Manchester, skriver tirsdag ettermiddag at Manchester United er enig med Diogo Dalot, og at medisinsk test og personlige betingelser er unnagjort. Ifølge han er det bare annonsering som gjenstår. Les mer her.

14.00: Portugisiske medier med oppdateringer på situasjonen rundt Diogo Dalot. A Bola skriver at en bekreftelse kan komme allerede i dag. Ikke fra United, men fra Porto. Avisen mener også å vite at United betaler 24 millioner euro for Dalot, mens Record nevner 22,5 millioner. At utkjøpsklausulen ikke benyttes skal være et ønske fra 19-åringen selv. Portugiseren befinner seg for øyeblikket i London og venter bare på grønt lys for å gjennomføre den medisinske sjekken. Kontrakten skal være på fem år.

10.55: Vi nøster opp rapportene om Arsenals interesse for Marouane Fellaini fra i går. I en artikkel med flere detaljer skriver Times at 30-åringen går i forhandlinger med Arsenal i dag. Fellaini skal ha fått tilbud fra United og Milan, men i skrivende stund regnes Arsenal som favoritt. Unai Emery forsøkte også å hente midtbanespilleren til PSG og skal være på utkikk etter spillere med rutine til garderoben på Emirates. Mens United har tilbudt en ettårskontrakt, skal Fellaini få to år i Arsenal.

Ifølge franske RMC har Fellaini også tilbud fra Besiktas og en kinesisk klubb.

10.25: Alt tyder på at United er ute etter en midtstopper. Samuel Umtiti signerte nylig ny kontrakt med Barcelona, mens Sokratis Papastathopoulos skal ha vraket United til fordel for Arsenal. Toby Alderweireld har også blitt nevnt, men ifølge L’Equipe skal United også være interessert i å hente Clement Lenglet.

Den 22 år gamle Sevilla-stopperen skal ha imponert klubben da han stoppet Romelu Lukaku i åttedelsfinalen i Champions League. Lenglet har en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner pund, noe som er halvparten av summen som nevnes for Alderweireld. Barcelona skal også være interessert i franskmannen som kom til Sevilla fra Nancy for halvannet år siden.

08.25: Dette er den tiden av året når det er nyheter at en klubb ikke foretar seg noe. Overgangsguru Fabrizio Romano meldte i natt at United ikke har kommet med et bud til Juventus for venstreback Alex Sandro, samtidig som han antyder at noe kan skje i de kommende ukene.

07.15: Har David de Gea igjen vært med på å gjøre livet vanskelig for Florentino Perez? Ifølge The Sun var det nemlig en krangel om spillerkjøp mellom presidenten og Zinedine Zidane som gjorde at den franske Real Madrid-treneren plutselig sa opp i forrige uke. Zidane skal ha gjort det klart at han ønsket seg Eden Hazard og De Gea i sommer, en forespørsel som ble avvist. Diskusjonen mellom de to skal da ha endt med at Zidane leverte sin oppsigelse.

Mandag 4. juni:

21.02: football.london med flere omtaler ex-red Laurent Blanc som favoritt til å ta over managerjobben i Chelsea.

18.15: Mer om Diogo Dalot fra vanligvis velinformert frilansfotograf:

16.29: Vi har selvsagt omtalt det at Diogo Dalot nærmer seg United tidligere i dag, og her er en konkret sak om det. Manchester Evening News skriver at et bud er akseptert, og at et gjennombrudd i saken kom i helga.

Avisa vet ikke den eksakte overgangssummen, men det skal være litt mer enn utkjøpsklausulen på £17.5 millioner (fordi den ikke blir aktiv før 30. juni). United skal være villige til å betale opp mot £19 millioner.

15.45: Det SKAL faktisk være en viss sjanse for at Fellaini blir Arsenal-spiller, skriver Paul Hirst i The Times. Belgieren står altså uten kontrakt nå i sommer.

15.30: Det er flere medier som nå skriver at Porto-back Diogo Dalot trolig blir United-spiller i løpet av uka.

15.25: Newcastle er én av flere klubber som ønsker seg Luke Shaw, skriver the Telegraph.

14.30: Arsenal skal ha et møte med Marouane Fellainis representanter tidlig denne uka.

12.50: Juventus har ifølge Gazzetta dello Sport ingen planer om å bruke mer enn 12 millioner euro på Matteo Darmian, selv om United fortsetter å kreve 20 millioner for å slippe ham.

12.05: Og mer fra La Liga. Antoine Griezmanns representater sier nå at spilleren fortsatt ikke har bestemt seg for noe rundt fremtiden…

12.00: Fortsatt lysten på Samuel Umtiti, Barcelona-stopperen? Vel, etter at han skrev under på ny Barcelona-kontrakt er utkjøpsklausulen økt fra 60 til 500 millioner euro….

09.20: Angående den mulige interessen i Marco Verratti, Paris St. Germain-spilleren.

09.00: Porto-spiller Diogo Dalot, som er sterkt koblet til en overgang til United, var søndag i London for å høre søsteren Mariana Dalot synge på The Half Moon i Putney sør i London. Det viste han på sin Instagram-historie. Manchester Evening News mener at det bare er detaljer som gjenstår før backen skriver under.

Vil du vite mer om Dalot? Les denne: – Han har vært en åpenbaring

07.30: Brasilianske Fred ser ut til å bli United-spiller, og det kan skje raskt. Les hele saken om det her.

Powered by Labrador CMS