– Vi har savnet Carrick

Men Bryan Robson er likevel ikke så sikker på at 33-åringen bør starte mot City.

Publisert Sist oppdatert

Manchester-derby nummer 168 nærmer seg med full styrke, og  dermed er diskusjonen i gang. Hvem bør, og hvem bør ikke, spille fra start når nummer 3 og nummer 8 på Premier League-tabellen braker sammen på Etihad søndag ettermiddag.

Tidligere United-kaptein, nå klubbambassadør, Bryan Robson, er blant dem som mener at Louis van Gaals mannskap i høst har lidd under savnet av Michael Carrick. 

– Han var et stort savn da han var skadet forrige sesong, og han har igjen vært et stort savn denne sesongen, sier den gamle midtbanegeneralen, ifølge The Express.

Og grunnen, den mener Robson er åpenbar:

Manchester United Official Lunch In Sydney
– Vent med Carrick, råder Robbo.

– Michael er en intelligent spiller og dyktig til å finne de rette posisjonene. Han er rundt 188 cm høy og veldig dyktig på faste situasjoner defensivt. I tillegg er han flink til å bryte opp motstandernes spill, og derfor er han så viktig for laget, mener 57-åringen.

– Savnet, men rusten

Likevel er han mindre sikker på at Carrick er mannen Louis van Gaal bør stole på når Manchester  City står på motsatt banehalvdel på søndag ettermiddag.

– Manageren bør være forsiktig med å sende rustne spillere utpå til et byderby. Kampen kommer til å bli utkjempet i 100 km/t og med tonnevis av innsats og glød. De som allerede har spilt fast på laget vil sannsynligvis ha tempoet mer i kroppen.

Og ja; med tanke på at Carrick kun har 60 minutter med U21-fotball bak seg siden han returnerte fra langtidsskade, har Robbo muligens et poeng?

Eller hva mener du? Er du enig med Robbo om at det trolig vil være fornuftig å vente, eller er Carrick så viktig for United at tiden er inne til å gi ham sjansen mot City?

Powered by Labrador CMS