Ryktesaker, uke 39

– Arsenal og United kjemper om underskriften til denne Juventus-stopperen.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene om Manchester United og gjengir her ryktene om mulige overganger som klubben kan bli involvert i. Men vi understreker at dette er rykter.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 28. september:

15.25: Det er ikke til å stikke under stol at Manchester United har problemer med den defensive dekningen. Følgelig skal Van Gaal være interessert i å forsterke de bakre rekkene i januar. Nå melder Tutto Mercato at Arsenal og United kjemper om underskriften til Angelo Ogbonna. Den fysiske Juventus-stopperen skal angivelig være frustrert over mangelen på spilletid i Torino-klubben, og kan være åpen for en overgang i januar.

Lørdag 27. september:

10.29: Ifølge Goal.com, som ikke kan sies å være medias fanebærer når det gjelder pålitelige rykter, er Arsenal klare til å by på Chris Smalling. Midtstopperen interesserte Arsenal også før Sir Alex Ferguson sikret seg tilslaget, og nettstedet skriver at 24-åringen kan være tilgjengelig for £10 millioner.

Fredag 26. september:

18.55: Carlo Ancelotti mener at Cristiano Ronaldo-ryktene, som også har blitt snakket om av ganske så pålitelige journalister, er bare tull og tøys. Det kan du lese mer om her. Så kan en jo spørre seg: Kunne Ancelotti egentlig sagt noe annet…?

08.05: Det vil trolig koste United rundt £60 millioner å hente Cristiano Ronaldo hjem til Old Trafford til sommeren. Overkommelig? Joda, isolert sett. Men vent til du hører lønnskravet. Det kan bli vanskeligere å innfri overfor en spiller som fyller 30 i februar. Flere medier, deriblant seriøse The Guardian, melder nemlig at det vil ligge på £20 millioner i året, eller £400.000 per uke! Alt i alt vil en overgang i realiteten kunne koste £140.000. Det siste beløpet skal United-ledelsen selv ha kalkulert seg frem til. Basis for disse fantasisummene hevdes å stamme fra spillerens egne rådgivere.

Tordag 25. september:

16.25: Ifølge The Express skal både Barcelona og Real Madrid være interesserte i å hente Robin van Persie neste sommer. 31-åringen skal være misfornøyd med tilværelsen etter Radamel Falcaos ankomst, og nederlenderen skal angivelig ønske seg bort fra Manchester-klubben.

14.45: Toni Kroos skal ha vært innstilt på å skrive under for United, men ombestemte seg da Louis van Gaal ble ansatt. Det er Jan Åge Fjørtoft som hevder dette. Her er saken.

14.40: Metro hevder at Anderson kan være på vei til – ja, hold deg fast – India! Han skal være en av flere spillere, deriblant tidligere Chelsea-spiller Adrian Mutu og franske David Trezeguet, som står på ønskelisten til Superligaklubben FC Pune City. Les mer her.

09.30: The Daily Express skriver at Louis van Gaal ønsker å styrke forsvarsrekken sin med Valencia-stopperen Nicolas Otamendi. Den 26 år gamle argentineren var også i forrige sesong nevnt i forbindelse med United (forresten, hvem var vel ikke det?), men havnet isteden i La Liga etter overgang fra Porto. Deretter fulgte utlån til brasilianske Atlético Mineiro, før han debuterte for Valencia så sent som den 23. august.

Onsdag 24. september:

21.45: For seint å sikre seg Toni Kroos nå, men han kunne endt i United. Ifølge Fjørtoft var det Kroos som ombestemte seg etter at Van Gaal tok over:

09.25: United snuser på purung belgisk målvakt ..? 185 centimeter høye Mile Svilar er for tiden del av Anderlecht-akademiet. Han ble født tre måneder etter Uniteds trippeltriumf i 1999!

09.15: Aston Villa-stopper Ron Vlaar skal være klar til å starte forhandlinger om en ny kontrakt med Birmingham-klubben, men ifølge The Mirror  holder han fortsatt alle muligheter åpne. Nederlenderen, som spilte en god VM-turnering  under Louis van Gaal, har i den senere tid vært koblet til United. Mer her.

09.00: United vurderer muligheten for å hente en gammel kjenning tilbake til Old Trafford i januarvinduet. Det er snakk om ingen ringere enn EM- og VM-vinner med Spania – Barcelona-stopper Gerard Piqué Bernabéu Den etterhvert 27 år gamle katalaneren forlot Old Trafford etter 23 førstelagsopptredener i 2008, fire år etter å ha ankommet som 17-åring fra moderklubben, FC Barcelona. Nå er det beryktede The Express som er kilden til denne saken, så i forhold til sannhetsgehalt advarer vi om at det er all grunn til å være på vakt.  Les mer her.

Tirsdag 23. september:

15.30: Byttehandel i sikte? United sies fortsatt å være interessert i Arturo Vidal, og sikter inn på januarvinduet. Juan Mata hevdes å være aktuell som bytteagn. Les mer om det her.

10.05: The Metro hevder at Manchester United ikke kommer til å gå for Cristiano Ronaldo. Årsaken sies å være frykt for at portugiserens tilstedeværelse vil føre til uro blant klubbens øvrige stjernespillere. Les mer her.

Mandag, 22 september:

20.30: Både United og Arsenal skal angivelig være på jakt etter Nederlands overraskelse Ron Vlaar, skriver Express på sine hjemmesider. 29-åringens kontrakt går ut etter sesongen, og denne situasjonen akter Van Gaal og Wenger å utnytte seg av i januarmarkedet for å lege sine defensive problemer. Men bare en av dem kan gå seirende ut av jakten på stopperens signering. Tiden vil vise.

13.30: En meget rolig dag på ryktefronten. Men når det endelig skjer noe er det ikke gode nyheter for United. Roma-direktør Mauro Baldissoni har gjort det ettertrykkelig klart at Roma ikke vil selge Kevin Strootman i januar.
– Vi gleder oss til å se Strootman tilbake på laget, og det nærmer seg. Vi har savnet ham og han er ikke til salgs, sier Baldissoni, ifølge Manchester Evening News.

08.00: Manchester United, byrival City og Arsenal følger Fulham-talentet Patrick Roberts med argusøyne. Fulhams 17 år gamle midtbanespiller har kontrakt til 2016, men klubben vil lytte til tilbud på rundt ti milloner pund i januar, skriver Daily Mirror. 

Powered by Labrador CMS