Ryktesaker, uke 26

Avtalen i boks, og Schneiderlin blir United-spiller på onsdag, ifølge The Mirror.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 28. juni:

17.55: The Mirror melder at Manchester United og Southampton har blitt enige om en overgang verdt £25 millioner for Morgan Schneiderlin, og at spilleren vil slutte seg til sin nye klubb på onsdag.
Ed Woodward skal ha dratt avtalen i havn da han møtte Schneiderlins rådgivere i Paris på fredag, etter først å ha kommet til enighet med Southampton.
Ifølge kilden vender Woodward nå blikket mot Amsterdam og Ajax-keeper Jasper Cillessen. Her skal det være snakk om å tilby £20 millioner.

15.30: Tyske Bild am Sonntag hevder at Ilkay Gundogan har skrevet under på en ny kontrakt med Borussia Dortmund. Dersom dette medfører riktighet er det i så fall bare å krysse ham av i rubrikken for spillere som ikke tar turen til Old Trafford denne sommeren.

11.20: Ikke lenge før…???

10.00: The Star (så definitivt ikke blant de seriøse kildene) hevder at Louis van Gaal er beredt til å sende Angel Di María til PSG i et direkte bytte med Edinson Cavani. Den 28 år gamle uruguayaneren er interessert i å flytte til Premier League ettersom han er være lei av å spille andrefiolin for Zlatan Ibrahimovic, skriver avisen.

Lørdag 27. juni:

22.10: Og så vedgår Ron Vlaar at fremtiden hans ennå ikke er avklart. Han har fortsatt ikke fornyet kontrakten med Aston Villa, til tross for at den utløper ved utgangen av måneden. Ifølge Daily Mail skal Manchester United fortsatt være interessert i den 29 år gamle midtstopperen, og ser nå muligheten til å kunne hente ham vederlagsfritt.

21.55: Ifølge The Telegraph skal Southampton ha bedt United sette opp farten om klubben ønsker å sikre seg Morgan Schneiderlin. Southampton er redd for at en utsettelse vil føre til at de mister sjansen til å hente en av de to spillerne de først og fremst ønsker seg som erstatter for franskmannen, nemlig Feyernoords Jordy Clasie og Anderlechts Dennis Praet. Avisen skriver også at United har mottatt oppmuntrende signaler om at Bastian Schweinsteiger gjerne vil til Old Trafford, men at det er usikkert om han fortsatt vil være aktuell dersom klubben henter Schneiderlin.

15.15: Spanske AS kjører i dag en toppsak på at Cristiano Ronaldo ringte Sergio Ramos for å forhøre seg om situasjonen til midtstopperen. Cristiano Ronaldo kan nok fortelle mange fine ord om hvordan det er å spille for Manchester United, men ifølge den spanske avisen tok Cristiano Ronaldo en pause fra strand, sol og bølger for å overtale lagkameraten til å bli i Real Madrid. https://twitter.com/ManUtdMEN/status/614773934538428416

13.00: Manchester United skal være villige til å slippe David de Gea til Real Madrid denne sommeren, men ikke for enhver pris. Ifølge The Independent kommer United til å kreve at Madrid-klubben blar opp i hvert fall 33 millioner pund. United kommer angivelig til å beholde De Gea ut sesongen og heller slippe ham gratis neste sommer om Real Madrid ikke legger nok penger på bordet denne sommeren. Champions League-plassen denne sesongen var verdt 50 millioner pund alene, og United vet at De Gea spilte en viktig rolle i at denne plassen ble sikret.

08.20: James Ducker i The Times melder at United har lagt inn et oppfølgerbud på Sergio Ramos. Det opprinnelige åpningsbudet på £32 millioner, som umiddelbart ble avslått av Real Madrid, har nå blitt fulgt opp av et nytt, pålydende £35.4 millioner. I samme forbindelse skriver The Independent at Real er i ferd med å innse at Ramos er en tapt sak. Men tilbake til Ducker. Han skriver også at Bastian Schweinsteiger vurderer United som sin neste arbeidsgiver, mens Morgan Schneiderlin trolig skriver under for £24 millioner dersom tyskeren velger å bli i Bayern. Franske L’Equipe skriver ifølge Soccerlens at Southampton-spilleren i så fall vil skrive under på en 4-årskontrakt med United. Flere medier melder at Schneiderlin er enig med United, men at klubbene fortsatt forhandler om pris.

Fredag 26. juni:

17.30: Atlético-spilleren Arda Turan, som så sent som på onsdag ble linket til blant andre Manchester United, har nå gitt klubben sin beskjed om at han vil bort fra Spania. Han oppgir at han ønsker nye utfordringer, men også at manager Diego Simeones spillestil er for krevende og går på bekostning av muligheten til å utfolde seg teknisk. Ifølge AS innrømmer Turan at han har mottatt «interessante tilbud», men at dette ikke er hovedmotivasjonen for å ønske seg bort fra Atlético. Les mer her.

12.50: Manchester United forlanger nå £35 millioner for å selge David De Gea til Real Madrid. Beløpet vil være ny verdensrekord for en keeper. Nåværende rekord lyder på £32.6 millioner og innehas av Juventus´Gianluigi Buffon. Dersom Real ikke møter Uniteds krav, er rødtrøyene beredt til å beholde De Gea på Old Trafford, for heller å risikere at han forlater klubben vederlagsfritt i 2016. Det er Daily Mails Mike Keegan som hevder dette. Les saken her.

11.40: I går kom meldingen om at Real Madrid har avslått United innledende bud på £32 millioner for Sergio Ramos. Kanskje ikke så rart, i hvert fall ikke om vi skal tro spanske AS. Avisen hevder nemlig at Real har satt prislappen på den 28 år gamle forsvarsspilleren til €90 millioner, et beløp som tilsvarer £64 millioner – i så fall ny verdensrekord for en midtstopper. Partene skal likevel være i forhandlinger. Les saken  her.

08.00: For de som virkelig liker å dra spekulasjonene langt. Cristiano Ronaldo rapporteres å ha gitt sin støtte til Sergio Ramos. Støtte til nøyaktig hva sier rapportene ingenting om, men det er ikke så lenge siden Ronaldo også ga sin klare støtte til Carlo Ancelotti bare for å se at han fikk sparken. Kanskje, kanskje kan det være flere som flytter på seg fra Madrid etter hvert…?!?!

07.52: Nevner også: Ifølge The Sun mener Man. City at de har vunnet drakampen om Paul Pogba, mens Barcelona mener at franskmannen er klar til å dra til dem…

07.50: United kommer ikke til å selge David de Gea til Real Madrid med mindre det settes en verdensrekord for overgangssum på keepere. Det skriver Manchester Evening News. Buffons overgang til Juventus i 2001 for 33 millioner er rekorden akkurat nå.

07.45: Ikke lei av rykter om Gaitan enda? Metro (huffog huff) skriver at agenten til Nicolas Gaitan har sagt at det er en avtale på plass med United, hvis Benfica godkjenner salget. Les saken her.

07.40: Real Madrid mener at Nicolas Otamendi er løsningen hvis Ramos forsvinner, men ifølge Mirror er Otamendi fortsatt aktuell både for United og også City. Les saken her.

07.35: The Times’ United-journalist, James Ducker, skriver at United håper at Sergio Ramos er villig til å si offentlig at han vil bort fra Real Madrid, etter at Real avslo Uniteds første bud på 32 millioner pund. Ian Herbert i The Independent skriver det samme. Ramos skal visstnok vurdere å gjøre nettopp dette. Ducker nevner også at det torsdag kom rapporter om at United nærmet seg et kjøp av Bastian Schweinsteiger, siden Bayern ikke vil betale ham det han skal ha, men at det er usikkert om United ønsker både tyskeren og Morgan SchneiderlinLes saken her. Klubbene håper på avklaringer før de reiser på turné. Real reiser 11. juli. United 13. juli.

07.30: The Suns United-journalist Neil Custis og også Daily Star skriver at United har vunnet drakampen om Southamptons midtbanespiller Morgan Schneiderlin. United ønsker å fullføre overgangen før spillerne reiser til USA i juli. Les saken her.

Torsdag 25. juni:

15.05: Real Madrid har avslått Uniteds åpningsbud på £32 millioner for Sergio Ramos. Det er The Independent som melder dette. Her kan du lese mer.

10.10: The Scotsman melder at Celtic nærmer seg en avtale med Saidy Janko. Den 19 år gamle sveitseren ble hentet til United for £700.000 fra FC Zürich i 2013, men har i realiteten ikke vært i nærheten av å spille seg inn i førstelagsbildet på Old Trafford. Han spilte riktignok de første 45 minuttene i det famøse 4-0-tapet for MK Dons i Ligacupen, men siden har han måttet nøye seg med U21-fotball samt noen måneder på utlån i Bolton.

08.20: The Telegraphs Ian Herbert er kjent for å være tett på Rafael Benitez, og skriver torsdag at United mener 40 millioner pund for en 29 år gammel Ramos er for mye, men Real ønsker, som tidligere nevnt, 46 millioner. Onsdagens bud blir imidlertid trolig bare første bud i en forhandling som nok etter hvert også inkluderer David de Gea. Les saken her.

08.10: Angel di Maria skal være klar til å betale en bot på 10 millioner euro til Real Madrid slik at han kan gå til Barcelona. Er spanske Sport som skriver dette, men noe merkelig at denne klausulen ikke er nevnt før…Og husk: Går Di Maria til Barcelona, som han har lov til, kan han ikke spille for klubben før 1. januar 2016.

07.55: Budet på Ramos skal være på 45 millioner euro, eller 32 millioner pund, om de heller vil tenke engelsk. Dette melder mange aviser.

07.45: The Telegraph skriver at United har registrert sin interesse for Morgan Schneiderlin, men at hva de foretar seg med ham trolig avhenger av hvordan det går med jakten på Paul Pogba og Bastian Schweinsteiger. Les saken her.

07.30: The Suns store sak torsdag morgen handler om Barcelona og Angel Di Maria, akkurat som den spanske avisa AS skrev onsdag. The Sun har imidlertid ikke annen vinkling enn at Lionel Messi ønsker landsmannen…. Les saken her.

Onsdag 24. juni:

23.44: Independent bringer også nyheter om et bud på Sergio Ramos. Budet skal være på rett over £30 millioner, skriver avisen, og Real Madrid tar det seriøst selv om det er et lavere bud enn det de ønsker.

23.00: United skal ha budt 35 millioner pund for Sergio Ramos, ifølge Daily Mail. Dette skjer samtidig som Pedro Riesco, som jobber tett på Ramos’ bror og agent, har uttalt at det nå virker som sikkert at Ramos forlater Real Madrid. Det første budet skal ikke inneholde David de Gea som en del av avtalen. https://twitter.com/MailSport/status/613815006916816896

21.30: Morgan Schneiderlin er enig med Southampton om at han drar i sommer. Prisen ender trolig på 24 millioner pund, og han har selv uttalt at forhandinger foregår, og at han håper alt er avklart i løpet av de neste dagene. Midtbanespilleren har blitt koblet til United, Arsenal og Tottenham denne sommeren, men det er verdt å merke seg at hvis man ser på infirmasjon i ulike forum så kan det virke som om det er Arsenal midtbanespilleren ender hos….

18.15: La Liga-ekspert Sid Lowe skriver i The Guardian at Sergio Ramos møtte medlemmer av klubbledelsen onsdag morgen. Da fortalte han at han ønsker å forlate Real Madrid. Ramos møtte Reals administrerende direktør, og fikk i retur vite at Real vil lytte til bud på ham. Det forventes imidlertid at Real priser ham høyt. I alle fall i starten. Les saken her.

16.40: Nyopprykkede Watford pluss QPR og Fulham, skal være blant klubber som ifølge West London Sport påstås å være interessert i Uniteds 21 år gamle venstreback Reece James.

15.30: Ifølge Daily Mail er det ventet at Nani vil ankomme Istanbul på fredag for å fullføre overgangen til Fenerbahçe. Det skal være snakk om en overgangssum på £7 millioner.

12.45: Ahmet Bulut, agent for Atlético Madrids 28 år gamle, tyrkiske midtbanespiller Arda Turan, sier ifølge spanske AS at klienten hans er lysten på å flytte til Premier League. Bulut går også langt i å antyde at det er samtaler igang med Manchester United. – Vi er i samtaler med tre klubber, men jeg kan ikke avsløre hvilke. Det eneste jeg kan si er at de er blant de beste i England og i europeisk fotball, og at han (Turan) har til  hensikt å forlate Spania i sommer.

12.15: The Telegraph skriver at Manchester United er en av mange Premier League-klubber som har forespurt om situasjonen til Sevilla-angriper Carlos Bacca. Sevilla står etter sigende fast på kravet om at spillerens utkjøpsklausul på £21 millioner må bli møtt dersom det skal bli snakk om å selge. Bacca scoret 20 mål i årets La Liga og satte inn to da Sevilla vant Europa League-finalen mot ukrainske Dnipro.

08.35: Tyske SportBild skriver at Bastian Schweinsteigers mulige overgang til Manchester United nærmer seg. Dette skal være avisas egen info, og det skrives at United og Bayern skal ha en plan for hvordan dette nå kommer til å ende. Saken nevner også Bayerns interesse i Di Maria, og United interesse i Thomas Müller, men tidligere har det vært hevdet at Di Maria ville bli for dyr for Bayern, og tyskerne vil uansett ikke selge Müller. Schweinsteigers verdi, mener Sport Witness, skal heller ikke være stor nok til at Di Maria-prisen dette langt nok ned til at han blir tilgjengelig for tyskerne. Men: Den som venter den får se… https://twitter.com/Sport_Witness/status/613596830157414400

08.15: Lite nytt onsdag morgen, men spanske Sport skriver at Barcelona vil kjøpe Angel Di Maria. Nå. Selv om Di Maria da ikke kan spille for dem før 1. januar, grunnet Barcelonas overgangsnekt. Avisa hevder at United er villig til å selge siden Di Maria ikke klarte å venne seg til Louis van Gaals krav, og at det gode forholdet mellom Messi og Di Maria vil kunne være positivt for Barcelonas sjanser. Det skal ha vært litt kontakt mellom klubbene, men ikke veldig mye. Alt dette ifølge Sport, og saken er gjengitt hos Sport Witness. https://twitter.com/Sport_Witness/status/613593526673256448

Tirsdag 23. juni:

15.55: Nottingham Forest og Preston skal begge være interesserte i å hente «Den glemte mann» Nick Powell på lån. Powell, som ble ansett som engelsk fotballs kanskje største talent da han ble kjøpt fra Crewe i 2012, har siden gjort alt annet enn å styrke sine aksjer til en United-karriere. Kontrakten hans utløper allerede neste sommer, og 21-åringen er nødt til å begynne å vise litt av det som fikk Sir Alex Ferguson til å betale £4 millioner for ham for tre år siden. Sist sesong førte disiplinærproblemer til at Powell ble sendt i retur fra Leicester halvveis ut i den planlagte, sesonglange låneperioden. Deretter pådro han seg en alvorlig strekkskade i U21-kamp mot Everton i februar, og siden ble resten av vårsesongen tilbrakt på sidelinjen. Det begynner å haste for Nick Powell, men kanskje et nytt utlån vil føre karrieren tilbake på sporet?

11.45: Franske L’Equipe hevder ifølge The Mirror at Tottenham-keeper Hugo Lloris, en mann som hyppig nevnes som en mulig erstatter for David De Gea, i fjor inngikk en muntlig avtale med Spurs-overhode Daniel Levy om at han ville bli solgt dersom det skulle dukke opp et bud på €25 millioner (£17.8 mill.) eller mer. Dette skjedde ifølge kilden i forbindelse med at Lloris skrev  under på en kontraktsforlengelse. Tottenham hevder på sin side at det ikke finnes noen  utkjøpsklausul i franskmannens kontrakt.

10.25: Tyrkiske Fenerbahçe har godt håp om at £7 millioner vil være nok til at klubben klarer å få slått kloen i Nani. Ifølge Mail Online skal 28-åringen ha blitt tilbudt en ukelønn på £55.000 – netto – om han går med på å flytte til Istanbul. Fenerbahçe har også vært nevnt som interesserte i Robin van Persie. Ifølge kilden blir det imidlertid ikke aktuelt å hente ham til Şükrü Saracoğlu Stadion, i hvert fall ikke i denne omgang. Les saken her.

08.15: Ifølge spanske AS har United tilbudt David de Gea og 30 millioner euro for Sergio Ramos. Det er Sports Witness som skriver dette. Ramos skal være tilbudt en ukelønn på 160.000 pund i uka – og det er etter at skatten er trukket fra. https://twitter.com/Sport_Witness/status/613229982614192128

07.50: James Ducker, The Times’ United-journalist, er også i farta. Han skriver også at Phil Jones er nær ny kontrakt, en kontrakt på fire år, og at United er håpefulle på å få signert Ramos. Hummels og Otamendi er fortsatt også alternativer, og hvis noen kommer så er det Jonny Evans som ofres av midtstopperne United nå har. Mandag ble det rapportert at United har sjekket ut Fabinho, noe som stemmer, men United vil ikke betale 20 millioner pund for ham. Les saken her.

07.45: The Suns United-journalist, Neil Custis, skriver at United krever svar fra Ramos og Schweinsteiger denne uka, og at de har advart Ramos om at de ikke vil brukes som en brikke for at han skal få en ny og bedre kontrakt. Ifølge Custis har Ramos imidlertid sagt farvel til lagkamerater fordi han er sikker på at han kommer til å dra. Vil Real heller kvitte seg med Raphael Varane er United også villig til å ta ham. Les saken her.

07.40: Phil Jones var nevnt som et mulig offer i Daily Mirror, men Daily Mail skriver at han denne uka trolig skriver under på en ny kontrakt. Den nye kontrakten skal være verdt 80.000 pund i uka, og er lik den Chris Smalling skrev under på. Jones’ kontrakt går ut neste sesong, med mindre han altså skriver under på en lengre kontrakt. Saken er skrevet av Chris Wheeler, som i alle fall hadde kontakter i United, og i en periode fulgte United verden rundt. Les saken her.

07.30: Vi har sett saken før, og denne gangen er den fra Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell. Han oppsummerer med at United er klare til å bruke 150 millioner pund på nye spillere, og at de spillerne er Ajax-keeper Jasper Cillessen, Real-stopper Sergio Ramos, Bayerns midtbanespiller Bastian Schweinsteiger og Real-spiss Karim Benzema. På topp er Spurs-spiss Harry Kane også et alternativ, og hvis United lykkes blir det trolig kroken på United-døra for Robin van Persie. Skulle Ramos komme mener McDonnell at det kan ende med trøbbel for Phil Jones. Les saken her.

Mandag 22. juni:

17.40: Da kan vi en gang for alle slette Petr Cech fra listen over kandidater til keeperjobben på Old Trafford. Den 33 år gamle tsjekkeren har i dag skrevet under for Arsenal for £11 millioner. Overgangen fra Chelsea er ennå ikke blitt offentlig bekreftet, men ifølge Mail Online Sportsmail er den et faktum.

13.40: Manchester United og Monaco er i samtaler om en overgang til Old Trafford for den brasilianske høyrebacken Fabinho. Ifølge Ma Chaine Sports-journalisten Nicolas Vilas, må det et tilbud i «Kondogbia-klassen» til for å hindre spilleren i å dra til United i sommer. Fabinho, som egentlig heter Fábio Henrique Tavares, er 21 år gammel og har to landskamper for Brasil. Her er Wikipedia-profilen hans.

13.35: Den italienske avisen Il Messaggero hevder ifølge talkSPORT at Manchester United vil tilby Lazio rundt £18.6 millioner for klubbens defensive midtbanespiller, den 29 år gamle argentineren Lucas Biglia.

13.25: I en kommentar til ryktene som svirrer rundt Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos og en mulig bytteavtale med David De Gea, uttaler Simon Johnson, sportsjournalist i London Evening Standard, at han tror spanjolen bruker United som et middel til å skaffe seg en ny avtale med Real. – Han blir nærmest årlig linket til Premier League, men så ender det alltid med at han blir der han er, sier Johnson til talkSPORTs Extra Time, og heller dermed kaldt vann i blodet på alle United-fans som måtte ønske å se Ramos i rødt.

13.15: Er Javier «Chicharito» Hernandéz på vei tilbake til Madrid? Ikke til Real, men kanskje til byrival Atlético. Ifølge talkSPORT, som igjen viser til Fox Sports, skal manager Diego Simeone har uttrykt interesse for å hente Uniteds 27 år gamle meksikaner til Estádio Vicente Calderon, som erstatter for Mario Mandzukic. Sistnevnte er på vei til Juventus.

11.30: Manchester United vil – riktignok ifølge The Metro – forsøke å styrke backrekken gjennom et bud på £20 millioner for Bayern Münchens tyske verdensmester fra 2014, Jerome Boateng. Boateng er ikke ukjent med Premier League, ettersom han spilte for Manchester City i 2010/11-sesongen. Som del av den samme historien, skriver The Daily Star at en eventuell overgang til United kan komme til å velte som følge av at Boatengs venninne og mor til hans to barn, mistrivdes under det forrige oppholdet i Manchester. Derav den dramatiske overskriften: «Man United dealt massive blow in race for BM-stjernen Jerome Boateng».

11.15: Mario Mandzukic, Atlético Madrid-spissen som har vært koblet til Manchester United, skal ifølge The Independent være til medisinsk test hos Juventus.

07.40: Sergio Ramos ønsker å forlate Real Madrid NÅ, skriver avisa AS på sin forside mandag. Søndag ble det altså rapportert at United hadde sagt at de ønsket Ramos i bytte hvis Real skulle få David de Gea.  Ramos er blitt 29 år gammel nå, og midtstopperen har vunnet alt som kan vinnes på en fotballbane for Real Madrid og Spania. Ifølge Independent ønsker Rafael Benitez nærmere 50 millioner pund for Ramos – så han vil altså forsøke seg på De Gea OG penger. Denne saken er øverst på nett i de fleste engelske sportsseksjonene mandag, selv om det skal nevnes at sakene som regel er skrevet av nettjournalister.

 

Powered by Labrador CMS